English Version
This Site Is Available In English

راهنما به درمان و مسیر کنگره ایمان و باور قلبی دارد

راهنما به درمان و مسیر کنگره ایمان و باور قلبی دارد

جلسه هفتم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره60 نمایندگی صالحی 2 به استادی راهنما همسفر سارا با دستور جلسه «هفته راهنما» روز شنبه مورخ ۲7 بهمن‌ماه سال 1403 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

قبل از هر سخنی هفته راهنما را به آقای مهندس بنیان و نگهبان کنگره که اولین راهنمای کنگره۶۰ هستند و همچین راهنمایان‌ ایشان عرض تبریک و عرض احترام دارم. هفته راهنما را به خانم آنی بزرگ، اولین راهنمای گروه خانواده و همسفران عرض تبریک و شادباش دارم. به نظر من راهنما کسی است که از مسیرهای پر پیچ و خمی‌ گذشته است و اولین مرحله، مرحله درمان مسافر است، راهنما به درمان و مسیر کنگره ایمان و باور قلبی دارد زیرا مسیر درمان را به همراه مسافرش به سلامت عبور کردند و به رهایی رسیده‌اند.

راهنمای همسفر، آموزش دیده است تا بتواند به انسان‌های دردمند و دربند خدمت کند خدمتی صادقانه تا او هم اول به وسیله تزکیه و پالایش آرامش از دست داده خود را به دست آورد. راهنما کسی است که چراغی در دست دارد و آن چراغ پر نور آموزش‌های راستین جناب مهندس است که رهجو را به سرزمین نور، عشق و ایمان هدایت کند تا گنج گم شده درون خودش را پیدا کند. آب حیات که همان جهان‌بینی الهی است در اختیارش قرار دهد تا جرعه جرعه در زندگی رهجویی که خواستار تغییر و رهایی است بریزد خود خالی شود و دوباره از قبل پُرتر گردد.

راهنما مانند معلمی عاشق الفبای زندگی را به شکلی درست سرمشق می‌دهد و با صدایی پر مهر زمزمه می‌کند؛ گذشت را، صبر را، مهربانی را، ارزش‌ها را ... گاهی راهنما با نگاهش هم صحبت می‌کند و رهجو‌ را وادار به تغییر در مسیر درست می‌کند، سکون او‌ را تبدیل به حرکت، ناامیدی‌اش را تبدیل به امید می‌کند. گاهی مادری دلسوز می‌شود تا با در آغوش کشیدن رهجو مهر را به قلب یخ زده‌اش برساند. گاهی آموزگاری می‌شود تا بیاموزد به او تمامی دانسته‌های خود را در مسیر ارزش‌ها، گاهی خواهری رازدار تا تمام ناگفته‌های قلب او‌ را بشنود و در قلب خود نگه دارد تا بتواند کمکی باشد برای حس و قلب آسیب دیده او و گاهی هم پدری سرسخت تا با نگاهش با فرزندش صحبت کند و پیام را به او برساند.

راهنما کسی است که نشان می‌دهد مسیر تاریکی به نور را، ناامیدی به امید را، ترس به شجاعت را، راه رسیده به آرامش درون آن هم با حرکت در مسیر ارزش‌ها، راه عشق را. راهنما رهجو را از پیله تنهایی و سیاهی آزاد می‌کند و آموزش درست زندگی کردن را در مسیری که خودش رفته و به آرامش رسیده است را به او می‌دهد. راهنما کنار رهجویش با آموزش‌ها و‌ باور قلبی می‌ایستد و او را از گردنه‌های سخت گذر می‌دهد تا قلب و زندگی او به آرامش برسد. خداوند فرموده‌اند: اگر فردی را احیا کنیم گویی تمام ساکنین زمین را احیاء کرده‌ایم. امیدوارم آن کنم که فرمان است و در آخر این هفته مبارک را به تمامی راهنمایان کنگره۶۰ تبریک و تهنيت عرض می‌کنم.

نویسنده: راهنما همسفر سارا (لژیون دوم)
رابط خبری: راهنمای تازه واردین همسفر سمیرا
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شهره (لژیون اول) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .