انسان داری پنج حس درون، پنج حس برون و هفت پیکر در ارتباط است، که هر دو قسمت قابل لمس نیستند ولی قابل حس از نوع خودشان هستند. ما پنج حس در درون داریم شامل: (بینایی، شنوایی،لامسه و...) که قابل لمس است.
ما برای دیدن وسیلهای به نام چشم داریم که با آن میبینیم ولی در پنج حس برون وسیلهای برای دیدن نداریم ولی ما قادر به دیدن هستیم، مثل زمانی که در خواب هستیم و زمانی که تصور میکنیم و خیالپردازی میکنیم چیز قابل دیدنی وجود ندارد ولی ما قادر به دیدن هستیم زمانی که ما در خواب هستیم وسیله دیدن که همان چشم باشد خاموش است، ولی چشم دیگر ما در عالم دیگر خویش دیگر ما را میبیند و تصاویر که همان خواب دیدن است را ضبط میکند ولی ما نمیدانیم کدام وسیله است که دیده و ضبط کرده است.
خواب در واقع سیر و سلوکی است که جسم در آن دخیل نیست جسم آرام گرفته و اندامهای دیگر در کار است که قابل رویت نیست خواب همانطور که در قرآن بیان شده است، یک نوع مرگ محسوب میشود. ما در هنگام خواب به بعد بعدی سفر میکنیم و بعد دوباره به جسم رجوع میکنیم مرگ حقیقی زمانی اتفاق میافتد که ارتباط بین جسم و روح قطع شود مرگ ادامه همین زندگی است.
همین که ما میخوابیم و خواب میبینیم در آن عالم زندگی میکنیم و کابوس یک پیش پرده از جهنم است. مرگ جزو صورپنهان است. ما دارای صورپنهان و صورآشکار هستیم در مورد خیلی مسائل مثل اندیشه، محبت و عشق و...خیلی چیزهای دیگر که دارای صورپنهان و آشکار است. شناخت در زندگی ما نقش مهمی دارد. اگر ما بدانیم که با مرگ همه چیز تمام میشود یک نوع تفکر است، اگر فکر کنیم ادامه دارد، زندگی بعد از مرگ ادامه همین زندگی است. در این جا چه چیزی یاد گرفتیم از علوم، دانش، محبت، طب و... در مسائل مختلف به چه دانشی رسیدیم همه قابل تعقیب است.
همه چیز از اندیشه و تفکر پدید میآید. اندیشه و تفکر اگر درست باشد تولید درستی داریم. اگر باد بکاریم طوفان درو میکنیم. خیال هم جزئی از اندیشه است اگر در جهت مثبت باشد خوب است. یکی از مهمترین مسائل صورپنهان مکر و حیله است. مکر به معنای نیرنگ، فریب و حتی چارهاندیشی است که در قرآن نیز از آن یاد شده است. انسان در هر حالتی و هر لحظه احتمال دارد مورد فریب و نیرنگ قرار گیرد و خیلی از مشکلات امروز ما انسانها از مکر است. شاید تعداد زیادی از پروندههای دادگاه برای فریب و فریبکاری است ما در زندگی خود خیلی مسئله فریب را باید مورد توجه قرار دهیم.
برای زندگی بهتر مسئله بعد که آن هم در جایگاه خودش خیلی مهم است مسئله خشم است. هر وقت انسان دچار خشم میشود، ضریب و هوش و آیکیو آن آدم سه برابر کمتر از آنچه که است میشود و هوش انسان سقوط میکند و اگر دوستی و عزیزی در حالت عصبانیت به ما چیزی گفت و باعث ناراحتی ما شد نباید آن حرف را به دل بگیریم چون آن آدم از حالت عادی خارج شده و الان تعادلی روی حرف و رفتار خود ندارد و ما در آن لحظه باید صبر و حوصله به خرج دهیم و زود قضاوت نکنیم و هیچ عکس العملی از خودمان نشان ندهیم.
نویسنده: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر نیره (لژیون اول)
رابط خبری و ویراستار: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر نیره (لژیون اول)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باغستان کرج
- تعداد بازدید از این مطلب :
13