English Version
This Site Is Available In English

اختتامیه هفدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد / بهمن 1403

اختتامیه هفدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد / بهمن 1403

 


هفدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با شعار «در جستجوی راه‌حل‌های نوین برای مشکلی کهن» از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این کنگره به ریاست دکتر محمدتقی جغتایی و دبیری علمی دکتر سید رامین رادفر و دکتر محمدرضا شالبافان، و دبیری اجرایی دکتر رضا دانشمند برگزار گردید.

در مراسم اختتامیه، که در ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد، از پژوهشگران و فعالان برجسته در حوزه اعتیاد تقدیر به عمل آمد و جوایزی به مقالات و تحقیقات برتر اهدا گردید. این مراسم به صورت زنده نیز پخش شد تا علاقه‌مندان بیشتری بتوانند از آن بهره‌مند شوند.
این کنگره فرصتی برای گردهمایی و تبادل آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی در حوزه اعتیاد بود و با حضور بیش از دو هزار شرکت‌کننده، از جمله مقامات تصمیم‌ساز، مسئولان سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی، دانشگاهیان، پژوهشگران، دانشجویان، درمانگران و گروه‌های خودیاری برگزار شد.
برنامه‌های کنگره شامل پنل‌های تخصصی با موضوعات متنوعی مانند مداخلات پیشگیری از اعتیاد، بیماری‌های عفونی در مصرف‌کنندگان مواد، مداخلات بازی‌محور در پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای اعتیادی از دیدگاه علوم اعصاب شناختی بود.
برای اطلاعات بیشتر و دسترسی به جزئیات برنامه‌ها و سخنرانان، می‌توانید به وب‌سایت رسمی کنگره مراجعه کنید.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









هفدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با شعار «در جستجوی راه‌حل‌های نوین برای مشکلی کهن» از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این رویداد به ریاست دکتر محمدتقی جغتایی و دبیری علمی دکتر سید رامین رادفر، میزبان بیش از دو هزار شرکت‌کننده از جمله مقامات ارشد، دانشگاهیان، پژوهشگران، دانشجویان، درمانگران و گروه‌های خودیاری بود که به تبادل آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی در حوزه اعتیاد پرداختند.

در این کنگره، دومین دوره جایزه «انتشارات دژاکام» به پنج مقاله برتر که در قالب سخنرانی سریع یا پوستر ارائه شدند، اهدا شد. نفرات اول تا سوم دیپلم افتخار و یک سکه تمام بهار آزادی، نفر چهارم دیپلم افتخار و نیم‌سکه، و نفر پنجم دیپلم افتخار و ربع‌سکه دریافت کردند.

همچنین، جایزه دکتر رزاقی به طرح‌ها و ایده‌های برتر در زمینه کاهش آسیب و سیاست‌گذاری در اعتیاد اهدا شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دسترسی به منابع مرتبط، می‌توانید به وب‌سایت رسمی کنگره به نشانی ascongress.org و وب‌سایت انتشارات دژاکام به نشانی mob.dezhakam.ir مراجعه کنید.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .