English Version
This Site Is Available In English

راهنما عاشقانه و صادقانه خدمت می‌کند

راهنما عاشقانه و صادقانه خدمت می‌کند

جلسه سوم از دوره بیست و ششم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خمین با استادی راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر زری و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «هفته راهنما» روز یکشنبه 28 بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

قبل از هر چیز جا دارد که من هم به نوبه خودم این هفته زیبا را خدمت بنیان کنگره۶۰ که اولین راهنمای کنگره بودند همین‌طور خانم آنی عزیز که ایشان هم اولین راهنما در قسمت خانواده و همسفرها بودند تبریک عرض کنم. همان‌طور که می‌دانیم کنگره بر اساس اصل پذیرفته شده یک فرد رها شده از دام اعتیاد به فرد در حال مصرف مواد مخدر فعالیت خود را انجام می‌دهد. امروزه در دنیا در زمینه اعتیاد دو گروه به طور تخصصی فعالیت می‌کنند؛ یک گروه پزشکان و روانپزشکان هستند که در این زمینه متخصص هستند و گروه دوم افرادی هستند که تجربه مصرف مواد مخدر و رها شدن از دام اعتیاد را دارند که راهنمایان کنگره۶۰ جزء گروه دوم این دسته می‌شوند. آقای مهندس فرمودند: «راهنمایان موتور اصلی کنگره۶۰ هستند.»

کنگره فقط به موضوع تجربه و این‌که فرد اعتیاد را تجربه کرده است و از دام اعتیاد رهایی پیدا کرده است اکتفا نمی‌کند در کنار آن باید فرد از آموزش و علم لازم برخوردار باشد. ما در کنگره۶۰ فقط به صورت تجربی جلو نمی‌رویم. آموزش‌ها شامل دو بخش می‌شود یک بخش آن جهان‌بینی است و بخش دیگر آموزش‌های فنی است؛ اما به‌جز این دو مورد راهنماها باید در زمینه عشق و محبت آموزش لازم را گرفته باشند؛ یعنی اگر راهنما آن عشق لازم و محبت را نداشته باشد نمی‌تواند در این زمینه فعالیت کند. راهنما به چه شخصیتی گفته می‌شود؛ کسی که راه را می‌شناسد، تاریکی را تجربه کرده است، معنی و مفهوم درد، رنج، عذاب و سختی را با گوشت، پوست و استخوان خود چشیده است و توانسته است با آموزش‌هایی که کنگره به او داده است از این تاریکی‌ها عبور کند و خارج شود و توانسته است تمام این مراحل را پشت سر بگذارد.

راهنما به‌طور کلی کسی است که راه را روشن می‌کند، راه را به رهجو نشان می‌دهد. راهنما برای این‌که به این جایگاه برسد از فیلترهای بسیاری گذر کرده است تا توانسته در این جایگاه قرار بگیرد. نمی‌شود بگوییم که فرد یک شال نارنجی گرفته است و راهنما شده است. انجام این خدمت هم کفش آهنین می‌خواهد هم باید هفت خان رستم را رد کند تا بتواند در این جایگاه قرار بگیرد. همان‌طور که گفته می‌شود خداوند اذن خدمت به مخلوقین خودش را به هر کسی نمی‌دهد؛ یعنی به جز صور ظاهر و آشکار دست‌هایی پشت پرده است که آن‌ها هم باید شرایط را برای شما جور کنند تا بتوانید در این جایگاه قرار بگیرید و به مخلوقین خدمت کنید. یک راهنما تمام حال خراب، ترس، منیت و ناامیدی را از رهجو می‌گیرد با آن آرامشی که دارد به او حال خوب می‌دهد راه و روش زندگی کردن را به او یاد می‌دهد. سعی می‌کند حال رهجو را خوب کند؛ اما بدون این‌که هیچ گونه مزدی دریافت کند و این خدمت را عاشقانه و خالصانه انجام می‌دهد، مبنای این خدمت چیزی نیست جز عشق، محبت و گوهره خاصی است در یک راهنما که توانسته است در این جایگاه بنشیند و خدمت کند.

جا دارد که تشکر کنم از راهنمای بسیار خوب خودم که اینجا جایشان بسیار سبز است. زمانی که من وارد کنگره شدم مسافر من رهایی خودش را گرفته بود؛ اما من با یک حال خراب و دنیایی از غم و اندوه وارد کنگره شدم تنها کسی که توانست به من کمک کند تا من از تاریکی خارج شوم راهنمای من بود از همین‌ جا دستان ایشان را می‌بوسم و وظیفه خودم می‌دانم که حتماً حضور ایشان برسم و تشکر کنم. راهنمایی یعنی عشق، آرامش، حال خوب و انرژی مثبت. روزهایی است که وقتی یک راهنما به کنگره می‌آید شاید قبل از آن دغدغه و دلهره‌های بسیاری را داشته باشد؛ اما زمانی که به کنگره می‌آید می‌داند که هر چه است باید پشت در بگذارد و بیاید. اینجا آمده است تا آرامش را به رهجو بدهد و همه مسائل را پشت در می‌گذارد و می‌آید. اینجا آمده است که راه و رسم درست زندگی کردن را به رهجو یاد بدهد. کسانی که بیرون از کنگره هستند به سیستم فعالیت کردن راهنماهای کنگره نگاه می‌کنند و می‌گویند شما مزد و حقوق می‌گیرید؟ این همه وقت و انرژی می‌گذارید از وقت و زندگی خود می‌گذارید چه چیزی به شما می‌دهند؟ بسیار برای آن‌ها عجیب است و تعجب می‌کند؛ اما می‌شود گفت این تعجب کردن عادی است؛ زیرا هنوز نفهمیده‌اند که سیستم کنگره به چه شکل است و بر چه مبنایی حرکت می‌کند.

به نظر من راهنما حقوق و مزد دریافت می‌کند؛ اما نه در صور ظاهر بلکه در صور پنهان خود بسیار مزد دریافت می‌کند و چیزی نیست جز عشق و محبتی که بلاعوض است، جز آن آرامش و حال خوبی که راهنما دریافت می‌کند زمانی که می‌بیند رهجو تغییر می‌کند و زندگی او به حالت عادی برمی‌گردد روابط او با مسافر خود خوب می‌شود. این‌ها همه مزایا و مزد و مواجبی است که به راهنما داده می‌شود و ممکن است این افراد ما را صفیح و دیوانه بدانند و بگویند در این شرایط و این دور و زمانه چه کسی بدون حقوق و دریافت وجه ین کار را انجام می‌دهد؛ اما من خدا را شکر می‌کنم که توفیق این خدمت به من زهرا داده شد در این بعد از حیات بتوانم در این جایگاه خدمت کنم به بندگانی که شبیه روزهای اول خودم هستند از تاریکی آمده‌اند و قرار است من تا آنجایی که در توانم است کمک کنم تا روشنایی را پیدا کنند و به حال خوش برسند.

مهم‌ترین ویژگی که یک راهنما دارد؛ باید محبت، عقل و ایمان را در وجود خودش داشته باشد، اگر این سه پارامتر را نداشته باشد نمی‌تواند در این جایگاه خدمت کند؛ زیرا این جایگاه بر مبنای این سه اصل است که می‌شود در آن خدمت کرد. همان‌طور که در پیام گفته شده است: «کسانی که می‌خواهند برای رهایی مصرف‌کنندگان اقدام کنند لازم است که صبر ایوب مهر و تفکر رسول خدا عدالت علی و شجاعت حسین را همیشه مد نظر داشته باشند.» در آخر هفته راهنما را خدمت تک‌تک راهنمایان کنگره۶۰ مخصوصاً راهنمایان شعبه خمین که عاشقانه، صادقانه و بدون هیچ‌گونه چشم داشتی خدمت می‌کنند و همچنین به همه رهجوها تبریک عرض می‌کنم.

تصاویر جشن هفته راهنما

شروع به کار لژیون جونز (تغذیه سالم) همسفر ملیحه

تجلیل از نگهبان سایت همسفر الهام و معرفی نگهبان جدید همسفر فهیمه

تایپ: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ویراستاری: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ارسال: همسفر الهام‌ نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .