هشتمین جلسه از دوره ی سوم لژیون جونز؛ راس ساعت ۷:۱۵ در نمایندگی پارک ارغوان نیشابور برگزار شد.
موضوع لژیون این هفته رابطه یادگیری و معرکه گیری می باشد.
یادگیری و معرکه گیری دو نقطه مقابل هم دیگر هستند، من یا در موضوعی در حال یادگیری هستم یا در حال معرکهگیری هستم.
وقتی من عملکرد و کار اشتباه خودم را نپذیرم، جوابگو نباشم و آن را قبول نکنم این نشانه معرکه گیری است.
کسی که در حال معرکه گیری است در مثلث جهالت قرار داردچون برای منیتی که دارد اشتباهش را قبول نمی کند، برای اینکه می ترسد مورد قضاوت واقع شود و احساس ناامنی می کند و حس ناامیدی در آن ایجاد می شود که ۳ ضلع مثلث جهالت کامل می شود.
میوه ی معرکه گیری این است که آموزشی نمی گیرم و تلاشی برای ساختن و یادگیری و درس گرفتن نمی کنم و دائما در حال مقصر ساختن دیگران هستم و می خوام از زیر بار شانه خالی کنم و آن را روی دوش دیگران بگذارم و خیال می کنم درست می شود و مشکلات و حس منفی وجود دارد.
برای خروج از معرکه گیری باید به سمت یادگیری حرکت کنیم که با آموزش گرفتن ایجاد می شود. اگر آموزش و یادگیری نباشد فرد دچار شکست ها می شود و معرکه گیری در هنگام شکست خوردن در یک سری انسان ها ایجاد می شود، در گروه دوم انسان هایی شکست می خورند شروع به تفکر و یادگیری می کنند که باعث رشد کردن می شود.
به جای حس منیت باید فروتنی و افتادگی ایجاد شود، به جای ترس شجاعت و جایگزین ناامیدی امید واری و نگاه مثبت از رویداد هایی که ایجاد می شوند.
یک موقعی هست من نمی خواهم مسیر درست و کار درست را انجام دهم و یا حتی از کار ضد ارزشی خودم لذت می برم و همان را دوست دارم در اینجا باید خواسته های خودم را تغییر بدهم، در تاریکی موقع هایی وجود دارد که من کار اشتباه خودم را درست می بینم و فکر میکنم کار درست را انجام داده ام و اینجا من تشخیص را نیاز دارم که بفهمم چه درست است و چه غلط.
در لژیون جونز رهجو اگر در یادگیری و در راستای مثلث دانایی حرکت کند تغییرات ایجاد می شوند، کاهش وزن ایجاد می شود، و فرد به تعادل وزنی و رهایی می رسد ولی اگر در معرکه گیری و سکون باشد، بهانه ها و ایراد گرفتن ها ایجاد می شود.
تایپ متن : راهنما همسفر بهزاد
عکاس : مسافر مهدی بازدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
1011