دومین جلسه از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی کاشمر با استادی راهنماهمسفر رقیه، نگهبانی همسفر بتول و دبیری همسفر آرام با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در روز دوشنبه ۲۸ آبانماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان و دبیر سپاسگزارم که به من اجازه دادند خدمت کنم و آموزش بگیرم. فلسفه وجودی انسان با یادگیری است. انسان ذاتاً دوست دارد مطالب جدید بیاموزد و این به دلیل وجود روح است، روح ما را از سایر موجودات متمایز میکند.
انسان زمانیکه میخواهد از تاریکی به روشنایی وارد شود یادگیری اتفاق میافتد. هدف و فلسفه خلقت انسان آموزش دیدن، خدمت کردن و یادگیری است برای اینکه به تکامل برسد. آقای مهندس در آغاز هر سیدی میگوید: خداوندا ما از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی خودمان است به خداوند پناه میبریم.
معرکهگیری در تمام سطوح اتفاق میافتد چه در خانواده، محل کار، روابطی که با دیگران داریم یا حتی در کنگره. زمانیکه افکار من دچار حس منفی باشد از آنجا معرکهگیری آغاز میشود و هنگامی که افکار من دچار معرکهگیری شود یادگیری در من متوقف میشود. ذهن انسان مانند آب است و اگر گلآلود و در جوش و خروش باشد نمیتواند هیچ چیز بیاموزد؛ اما اگر آرام باشد میتواند مطالب زیادی بیاموزد و از ضدارزشها دوری کند.
معرکهگیری همین طور به وجود نمیآید بلکه همیشه پیشینه، دلایل و عناصری دارد مانند کمبود دانایی، منیت، حسادت و... که با شکست همراه است. انسانهایی که شکست میخورند تبدیل به دو گروه میشوند، گروه اول افرادی که از شکست خود درس میگیرند و گروه دوم افرادی هستند که وارد معرکهگیری میشوند.
وادی یازدهم میگوید: نیروی بازدارنده حرکت خود را آرام و خزنده شروع میکند، معرکهگیری هم همین طور است آرام و خزنده و شاید فرد متوجه نشود که وارد معرکهگیری شده است و شروع میکند پشت این شکست پنهان شدن و قیافه حق به جانب میگیرد و خودش را قربانی این سیستم قلمداد میکند و معرکهگیری را شروع میکند. ما زمانی از معرکهگیری خارج میشویم که دانایی ما بالا رفته باشد. معرکهگیری در صورپنهان و صورآشکار است که خطرناکترین آن در صورپنهان است.
اگر ما به دنبال یادگیری و آموزش باشیم به دنبال معرکهگیری نمیرویم. تمام قوانین کنگره۶۰ برای این است که افراد به حاشیه نروند، افرادی که به حاشیه میروند قبله خود را گم میکنند. فلسفه وجودی ما در کنگره۶۰ این است که مسافرانمان به درمان برسند و ما به آموزش و دانایی برسیم. انسانی دانا است که بتواند دشمن خودش را به دوست تبدیل کند. در آخر پیامی از استاد سردار: همه ما باید بدانیم که برای آموزش و خدمت پا به این حیات گذاشتهایم، ابتدا آموزش و سپس خدمت درست انجام بدهیم، در این راه وقت بسیار لازم است.
رهایی ۴۰ سیدی همسفر مریم، همسفر زهرا و همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)
و رهایی ۳۰ سیدی همسفر فهیمه و همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر شکوفه
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر رقیه (لژیون سوم)
عکاس خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر رقیه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر
- تعداد بازدید از این مطلب :
110