English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به قدرت مطلق باید ازهفت پله گذشت

برای رسیدن به قدرت مطلق باید ازهفت پله گذشت

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

در جهان ما تفکر، قدرت مطلق نیست ، بلکه توام با رفتن و رسیدن ، آن را کامل می نماید 

به لطف خداوند و آموزش‌های راهنمای عزیزم چهار منزلگاه تا رسیدن به عشق را طی کرده‌ام و اکنون برای رسیدن به خواسته قلبی ام به منزلگاه پنجم رسیده‌ام .منزلگاهی که شروع جدید و نو را برای‌ من به ارمغان آورد ، شروعی همراه با حرکت ، تلاش و آگاهی در این نقطه جهان گسترده ذهن من با تفکر مانوس گشته و می‌تواند ساختارهائی بیافریند که من را به سمت پندار‌سالم ، گفتارسالم ودر نهایت به کرداری سالم هدایت کند یعنی من را به سمت آرامش و صلح با خود و جهانیان حرکت دهد.در این سفر درونی وادی پنجم گذر از ۷ پله به مرور زمان ضروری است ,که هم سخت است و هم سهل سخت است وقتی هنوز در جنگها و کشمکش های ذهن خود اسیرم و آسان است وقتی به اشارات رب خود فرمانبردارم و حرکتم از روزنه آغاز و به نور می انجامد چه زیباست .این نور در عالم ذهن در حال مستی " پله توکل ، رضا ، تسلیم " بودم که از عالم خواب به عالم ماده باز گشتم خدایا چه شیرین است گذر از پله ها و رسیدن به خودت مرا یاریم کن تا سبک‌بال به آنجایی برسم که از آن انشعاب یافته ام.

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر

همان‌طور که می‌دانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را می‌سازد و در راستای تفکر حرکت می‌کند همچنین یاد گرفتیم همه توان‌مان را روی اصلاح خود و کمک‌گرفتن از توان خودمان بگذاریم حتی از خداوند هم هیچ انتظاری نداشته باشیم برای این‌کار فقط کافی است که طبق اصول زندگی و هستی حرکت کنیم و البته به ما هشدار می‌دهد که تمام افکار، گفتار و کردار ما بازخوردی دارد که باید هوشیار باشیم.در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم و راهکارهای مناسبی برای عملیاتی‌کردن آنها به ما می‌دهد. در این وادی هفت راه‌کار برای ما بیان می‌شود تا بتوانیم حرکتی درست و اصولی داشته باشیم و به اهدافمان برسیم. این هفت راهکار عبارتند از:

۱- برگشت از ضدارزش‌ها: باید از اعمال ضدارزشی پرهیز کنیم زیرا اعمال ضدارزشی مسیر ما را منحرف می‌کنند، از صراط مستقیم دور شده و بدین ترتیب راه رسیدن به اهداف، دور از دسترس ما می‌شود.

۲- خودداری: اگر درست یا اشتباه‌بودن مطلبی را نمی‌دانیم از انجام آن خودداری کنیم.

۳- صبر: باید پارامتر زمان را برای انجام هر کاری، همراه با سعی و تلاش در نظر بگیریم

۴- قناعت: به این معنا که قدر داشته‌های خود را بدانیم و شکرگزار باشیم به‌خصوص در درمان باید بدانیم که قرار نیست با شروع درمان تمام مشکلات ما حل شوند پس به چیزهایی که داریم و یا در طی درمان‌به‌دست می‌آوریم قانع باشید

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

همان‌طور که می‌دانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را می‌سازد و در راستای تفکر حرکت می‌کند همچنین یاد گرفتیم همه توانمان را روی اصلاح خود و کمک‌گرفتن از توان خودمان بگذاریم حتی از خداوند هم هیچ انتظاری نداشته باشیم برای این‌ کار فقط کافی است که طبق اصول زندگی و هستی حرکت کنیم و البته به ما هشدار می‌دهد که تمام افکار، گفتار و کردار ما بازخوردی دارد که باید هوشیار باشیم.در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم و راهکارهای مناسبی برای عملیاتی‌کردن آنها به ما می‌دهد. در این وادی هفت راهکار برای ما بیان می‌شود تا بتوانیم حرکتی درست و اصولی داشته باشیم و به اهدافمان برسیم. این هفت راهکار عبارتند از:

۱- برگشت از ضدارزش‌ها: باید از اعمال ضدارزشی پرهیز کنیم زیرا اعمال ضدارزشی مسیر ما را منحرف می‌کنند، از صراط مستقیم دور شده و بدین ترتیب راه رسیدن به اهداف دور از دسترس ما می‌شود.

۲- خودداری: اگر درست یا اشتباه‌بودن مطلبی را نمی‌دانیم از انجام آن خودداری کنیم.

۳- صبر: باید پارامتر زمان را برای انجام هر کاری، همراه با سعی و تلاش در نظر بگیریم.

۴- قناعت: به این معنا که قدر داشته‌های خود را بدانیم و شکرگزار باشیم به‌خصوص در درمان باید بدانیم که قرار نیست با شروع درمان تمام مشکلات ما حل شوند پس به چیزهایی که داریم و یا در طی درمان به‌دست می‌آوریم قانع باشیم.

 - از تجسس، قضاوت و غیبت در تمام سطوح زندگیمان بپرهیزیم.

۶- پس‌انداز : یکی از نکته‌های کلیدی این وادی پس‌انداز است که می‌تواند بسیاری از مشکلات مالی ما را حل کند.

۷- توکل، رضا و تسلیم: در این مرحله آموزش می‌گیریم که بعد از تلاش و کوشش نتیجه را به خداوند واگذار کنیم.

و در آخر از خداوند می‌خواهم که توفیق انجام آموزش‌های کنگره را داشته باشم و از آقای مهندس دژاکام و خانواده‌ ایشان  بخاطر تمام آموزش‌های نابشان ممنونم.

تایپیست :همسفران،زهرا،فاطمه ،زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم لژیون دوم

ویراستار:همسفر الهه رهجوی همسفراعظم دبیر سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .