جلسه ششم از دوره دوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گلمکان به استادی همسفر زهرا، نگهبانی همسفر سارا و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی پنجم (در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکر و سپاسگزارم که در جمع شما هستم. از راهنمایم همسفر طاهره، ایجنت نمایندگی و نگهبان لژیون سردار تشکر میکنم که اجازه خدمت دادند تا آموزش بگیرم. وادی پنجم به ما میگوید: در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید.
وادی اول تا چهارم وادیهای تفکر هستند و روی ساختارهای فکری ما کار میکنند؛ زیرا تمام ساختارها و کارهای ما با تفکر شروع میشود، این وادیها به ما آموزش میدهند که بار مسئولیت همه چیز برعهده خودمان است در واقع باید روی خودمان حساب کنیم. در وادی پنجم میگوید باید وارد عمل شویم هر چهقدر هم تفکر کنیم؛ اما وارد عمل نشویم هیچ ارزشی ندارد.
مهمترین مسئله عمل کردن است که کار بسیار دشوار و سختی است. من شاید بارها نقشهای در ذهنم مرور میکردم؛ اما آن را به اجرا نمیرساندم، قطعأ نتیجهای نمیگرفتم و این کار بیفایده بود، مانند رفتن به کلاس یا یک رشته ورزشی که فقط فکر کردن به آن موضوع کافی نیست، باید حتماً وارد عمل شویم.
در این وادی آقای مهندس برای اینکه از تفکر وارد مرحله عمل شویم چند نکته را به ما گوشزد میکنند؛ برگشت از ضد ارزشها: همان توبه کردن یا بازگشت از ضد ارزشها، مانند دروغ گفتن، دزدی کردن و بسیاری کارهای دیگر که ما را از ارزشها و صراط مستقیم دور میکند و راه رسیدن به آرامش را برای ما سخت میکند، بعضیها به عمق تاریکیها فرو میروند؛ اما تصمیم به بازگشت دارند، این کار را ذره ذره میتوانند انجام بدهند و از آن مسیر تاریکیها خارج شوند.
خودداری: گاهی اوقات ما بر سر دوراهی قرار میگیریم، میخواهیم کار مهمی را انجام دهیم و نمیدانیم که این کار به نفع ما است یا به ضرر ما، زمانی که سر دوراهی قرار میگیریم و از نتیجه آن مطمئن نیستیم نباید آن کار را انجام بدهیم این یعنی خودداری کردن.
قناعت: یعنی از کمترین امکانات بهترین استفادهها را کنیم، قدر داشتههایمان را بدانیم و همیشه شکرگزار باشیم به چیزهایی که داریم قناعت کنیم. آقای مهندس میفرمایند: از درختان آموزش بگیرید که با کمی خاک، کود و آب بهترین میوه را به ما میدهند و مفهوم قناعت این است که از اصراف و مصرف بیرویه جلوگیری کنیم.
صبر: موضوع بسیار مهمی است، در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر هم آمده است که بهترین راه جزو پیامهای اصلی جلسه است؛ اما گاهی اوقات انسانها دوست دارند با بیصبری کارهایی را انجام بدهند و سریع نتیجه آن را ببینند و منتظر اتفاقات خوب هم هستند؛ اما اصلأ نتیجه مطلوبی نخواهند گرفت، کسانی که میخواهند درمان شوند دوست ندارند پروسه درمان را طی کنند میخواهند یک شبه ترک کنند و به حال خوش برسند؛ اما افرادی که صبوری میکنند قطعاً نتیجه بهتری میگیرند. ما باید صبر کردن را از طبیعت آموزش بگیریم، از درختان که به خواب زمستانی میروند و سه ماه بدون برگ و میوه سپری میکنند و به امید روزی که بهار شود، جان دوباره بگیرند و زندگی جدید را تجربه کنند.
تجسس، قضاوت و غیبت: ما نباید با بیاطلاعی از دیگران و داشتن اطلاعات غلط خودمان دیگران را مورد قضاوت قرار بدهیم و در کارهایی که به ما اصلأ ارتباطی ندارد تجسس کنیم و در آخر حکم را اجرا میکنیم که همان غیبت کردن است.
پس انداز: از نظر همه پس انداز کردن یک هنر بزرگی است و هر فردی توان انجام این کار را ندارد، هر فردی با هر مقدار پولی که دارد میتواند ذره ذره طلا بگیرد، آن طلا را هر زمانی که احتیاج داشت به پول تبدیل کند، در موارد خیلی ضروری از آن استفاده نماید، گاهی با همین پساندازهای ناچیز در آینده میتوانیم یک مشکل بسیار بزرگی را حل نمایم.
توکل، رضا و تسلیم: توکل یعنی هدفی را مشخص میکنیم و در مسیر رسیدن به آن تلاش میکنیم و نتیجه نهایی را به خداوند میسپاریم.
تکتک این نکتهها مانند کلیدی است که میتواند ما را در حرکت و رسیدن به اهداف و خواستههایمان کمک کند، راه مستقیم را به ما نشان دهد و از ضدارزشها دور کند. از بنیان گذار کنگره۶۰ سپاسگزارم به دلیل آموزشهای نابی که در اختیار ما گذاشتهاند تا ما بتوانیم زندگی بهتری را تجربه کنیم.

مرزبانان کشیک: همسفر فهیمه و مسافر مرتضی
عکاس: همسفر سوری رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)
تایپیست: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گلمکان
- تعداد بازدید از این مطلب :
140