جلسه ششم از دوره سی و دوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خواجو به استادی همسفر زهره، نگهبانی همسفر راضیه و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی پنجم (در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید) و تأثیر آن بر روی من» روز دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کارکرد

خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان به خاطر آموزشهای نابشان و از راهنمایم همسفر عطیه تشکر میکنم. امیدوارم که حال دل همگی خوب باشد، حال دل من نیز بسیار خوب است و فکر میکنم به خاطر انرژی این جایگاه است. امیدوارم هر کسی که خواستهاش را دارد، واقعاً این جایگاه را لمس کند.
زندگی من به دو قسمت یکی قبل از کنگره و دیگری بعد از کنگره تقسیم میشود؛ یعنی یکی قبل از خودشناسی و دیگری بعد از خودشناسی؛ چراکه تمام آموزشها در کنگره به این خاطر است که من با خودم و با چگونگی سیستم خودم آشنا بشوم. تمام چهارده وادی که عنوانهایشان در این بالا نوشته شده، من را با خودم آشنا میکند تا بتوانم با نهایت آرامش زندگی کنم و از زندگیام لذت ببرم. اگر فیلم تبدیل شدن کرم ابریشم به پروانه را نگاه کرده باشید، دقیقاً مثل زندگی ما انسانهاست، تا زمانی که آموزش نبینیم، آن ورژن الهی خودمان را نشناسیم و از آن رونمایی نکنیم، مجبور هستیم در همان پیله تنگ و تاریک بمانیم، فکر کنیم که زندگی فقط همان چیزی است که از صبح تا شب تجربهاش میکنیم؛ ولی تمام نوشتارها، چهارده وادی و سیدیهای هفتگی به من آموزش میدهند که زندگی فراتر و قشنگتر از آن چیزی است که من فکرش را میکنم. از وادی اول تا وادی چهارم روی تفکر من کار میکند. اینکه اصلاً تفکر کردن چیست، به چه چیزهایی باید فکر کنم و به چه چیزهایی نباید فکر کنم. از وادی پنجم به من میگوید: استارت بزن و حرکت کن.
حال عنوان وادی به من میگوید: «در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید»؛ یعنی وقت آن فرا رسیده که از پیله در بیاییم. وادی پنجم به هفت آیتم تقسیمبندی میشود که این هفت آیتم لازمه حرکت کردن من است. اکثر شما راننده هستید و میدانید که قبل از حرکت کردن، هفت تا کار است که باید انجام بدید، که به اصطلاح بهش میگویند صاترکاپ که ص آن میشود تنظیم صندلی و آ آن میشود تنظیم آینه و ... . هفت آیتم وادی پنجم، همانند همین هفت تا کاری است که باید انجام دهیم. اگر درست رعایت کنیم، میتوانیم درست حرکت کنیم.
این هفت آیتم چیست؟ دوری از ضد ارزشها، خودداری، قناعت، صبر، تجسس، قضاوت، غیبت، ششم پسانداز، هفتم و آخرین آیتم، توکل، رضا و تسلیم است. رضا فوق توکل و تسلیم فوق رضا است؛ اما اینها یک طیف هستند تا ما در بعضی کارها تسلیم شویم، و در بعضی دیگر برگشت نماییم، توکل کنیم و راضی شویم.
در مرحله توکل، به وادی چهارم برمیگردیم؛ یعنی اینکه ما تمام مسئولیتهای خود را به خدا واگذار نمیکنیم، توکل میکنیم و ایمان داریم؛ اما همچنان آن حرکت و تلاش خودمان را داریم و بعد به آن چیزی که خداوند برای ما مقدر کرده، راضی میشویم که البته در مرحله رضا، خواسته ما مطرح است؛ یعنی به آن چیزی که خواستهاش را داریم، راضی میشویم و رضایت داریم؛ ولی در مرحله تسلیم این طور نیست؛ یعنی خواسته ما اصلاً مطرح نمیشود، نه مخالفتی داریم، نه موافقتی. دیگر خوب و بد ماجرا برای ما مهم نیست و تسلیم محض خداوند میشویم. حتی از بدترین شرایط هم ما میتوانیم، بهترین برداشتها را داشته باشیم. یعنی اینکه ما بتوانیم امیال خودمان را زیر پا بگذاریم و از خواستههایمان بگذریم. همانطور که در سیدی نردبان آقای مهندس بیان کردند: «سرت را باید زیر پایت قرار بدهی»؛ یعنی اینکه بتوانی از امیال و خواستههایت بگذری و تسلیم خدا بشوی. اگر نتوانی ببخشی و بگذری؛ باید سنگینی این سر را با خودت حمل کنی؛ باید به دوش بکشی و خدا میداند که بعد از چند سال رفت و برگشت میتوانیم، این سنگینی را احساس کنیم.
در سوره حسد را آمده است: ابولهب، عموی پیامبر فردی بسیار پولدار بوده؛ ولی خودش و همسرش با پیامبر و دین او مخالف بودند و تمامی اموالشان را در راه شکست پیامبر و از بین بردن دین خرج میکردند. آخرین آیه اشاره میکند به نوع عذابشان که یک دسته خرما به گردنشان آویزان کردند. شاید به همین دلیل است که من وقتی نتوانم از امیالم بگذرم، افراد را ببخشم، از بند وسوسههای بدم که همان کینه، منیت، قضاوت، تجسس، غیبت هستند، خودم را رها کنم، حس و حالم خراب میشود و باید سنگینی این سر را به دوش بکشم و این سنگینی سر، مربوط به همان تفکر ما میشود و باعث میگردد که ما نتوانیم مسیر درست را ببینیم، تشخیص بدهیم و حرکت کنیم. هرچه انسان سبکتر باشد، راحتتر میتواند عروج پیدا کند و صعود نماید؛ پس بهتر است که با تزکیه و پالایش بتوانیم تسلیم خداوند بشویم و از امیالمان بگذریم.
اعلام رهایی 30 سیدی همسفران زهرا و طیبه به راهنمایی همسفر زهره لژیون (دوازدهم)
.jpg)
.jpg)
مرزبانان کشیک: همسفر باران و مسافر پیمان
تایپ: همسفر عفت رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دهم)
عکس: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون هفتم)
ویرایش و ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو
- تعداد بازدید از این مطلب :
36