ششمین جلسه از دوره چهل و یکم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی صائب تبریزی با استادی مسافر حسن، نگهبانی مسافر سالار و دبیری همسفر حسین با دستور جلسه «وادی پنجم و تاثیر آن روی من» روز یکشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ برگزار شد.
.jpg)
سخنان استاد:
سلام دوستان، حسن هستم؛ یک مسافر. از اعماق وجودم، بینهایت سپاسگزار و شاکر خداوند هستم که بار دیگر توفیق حضور در این جایگاه را یافتم تا آموزش ببینم و خدمت کنم. از نگهبان محترم، راهنمای عزیز لژیون هفتم، عباس آقا، و همچنین مرزبان و ایجنت گرامی بابت اجازه خدمت در این جایگاه، صمیمانه تشکر میکنم. از اینکه در این مسیر قرار دارم، روزبهروز حال خوشتری را تجربه میکنم، و همواره شکرگزار خداوند هستم که مرا در چنین ساختار مقدسی قرار داد. با تمام وجود دعاگو و قدردان مهندس دژاکام و خانواده بزرگوارشان هستم؛ چراکه حال خوش امروز خود را مدیون هدایت و زحمات بیدریغ ایشان میدانم.
دستور جلسه این هفته، وادی پنجم است.
عنوان وادی پنجم: در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید.
آقای دبیر نیز اشاره داشتند به تأثیر این وادی بر ما. وادی پنجم از جمله وادیهاییست که علاقهی فراوانی به آن دارم؛ چراکه مرا به حقیقتی مهم میرساند: با تفکر تنها، نمیتوان به مقصد رسید. یادمان باشد با "حلوا، حلوا گفتن" دهان شیرین نمیشود! من بیست سال در تخریب بودم، بیست سال هم تنها در اندیشه درمان بهسر بردم، اما هیچ اقدامی نمیکردم. آن زمان که اندیشهام را به عمل تبدیل کردم و پایم را در لژیون تازهواردین گذاشتم، فکر تبدیل به حرکت شد. حالا بیش از هفت، هشت سال است که عضو کنگرهام و هر روز حال بهتری را تجربه میکنم. در این وادی، مهندس عزیز میفرمایند: پس از عبور از وادی چهارم و شناخت تفکر، به خود امیدوار میشویم. در وادی سوم میآموزیم که هیچکس جز خودمان نمیتواند به ما کمک کند، و در وادی چهارم مسئولیت خود را میپذیریم، بیآنکه آن را گردن خداوند بیندازیم. اما در وادی پنجم، به حرکت کردن میرسیم. اینجا، جهانهایی که در آنها زندگی میکنیم معرفی میشوند: جهان خاکی، جهان ذهنی، و جهان فکری. جهان ذهنی یکی از مهمترین ابعاد هستی ماست؛ چراکه هر ساختار و برنامهای ابتدا باید در ذهن شکل بگیرد و پردازش شود. مثلاً برای ساخت یک وسیله یا شروع درمان، هفتهها و حتی سالها در ذهنمان آن را مرور میکنیم، در فضای مجازی جستوجو میکنیم، تا مسیر درمان مشخص شود.
جهان خواب هم بهقول مهندس، جهانیست واقعی و جاری. و جهان خاکی هم همان جاییست که اکنون در آن زندگی میکنیم.

برای تبدیل تفکر به حرکت، مهندس هفت پارامتر را معرفی میفرمایند که باید آنها را رعایت کنیم:- بازگشت از ضد ارزشها یا همان توبه: نمیشود هم در مسیر سفر باشیم، هم مصرف سیگار یا مواد مخدر را ادامه دهیم. - خودداری: وقتی نسبت به خوب یا بد بودن کاری دانایی کامل نداریم، باید از انجام آن خودداری کنیم.
قناعت، صبر، تجسس، قضاوت، غیبت، تسلیم، رضا و توکل. همه این موارد، چراغ راه ما هستند. در میان این پارامترها، صبر** جایگاهی ویژه دارد. هیچ کاری بدون صبر به ثمر نمیرسد. همانطور که در طبیعت، گندمی را میکاریم و پس از نه ماه برداشت میکنیم. در سفر اول نیز، راهنما از ما سازگاری میخواهد؛ یک هفته، یک ماه… باید صبر داشته باشیم، توکل کنیم، و در نهایت، به رضای خداوند تسلیم شویم. امروز که در کنگره هستم، از اعماق وجودم راضیام به رضای خداوند، و امیدوارم شما هم مشارکت کنید تا بهرهای مشترک ببریم.
تایپ متن: مسافر امین
خدمتگزار سایت: مسافر هادی
- تعداد بازدید از این مطلب :
178