English Version
This Site Is Available In English

مقدمه زندگی خاکی من، همان جهان ذهن من است

مقدمه زندگی خاکی من، همان جهان ذهن من است

سیزدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی‌ زال‌پارس‌ با استادی راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم، نگهبانی همسفر مهری و دبیر موقتی همسفر اکرم با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تأثیر آن روی من» روز یکشنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد

خلاصه سخنان استاد:

از راهنمای ویلیام مسافر زهرا تشکر می‌کنم که فرصت خدمت را به من دادند و از ایشان تشکر می‌کنم که هر چه دارم از ایشان دارم؛ اگر ایشان نبودند من در لژیون ویلیام شرکت نمی‌کردم و شال راهنمایی ویلیام نداشتم. زمانی که راهنمای تازه‌واردین بودم از راهنمای ویلیامم پرسیدم: اگر کسی شال داشته باشد و قلیان بکشد، اشکالی ندارد؟ ایشان آن‌قدر باهوش بودند متوجه شدند خودم را می‌گویم؛ این‌بار از قانون ذره استفاده کردند و لژیون ویلیام را در دل من جا انداختند گفتند: اگر کسی 10 سال یا 20 سال در کنگره باشد و سفری ناقص داشته باشد، چرخ‌های ارابه‌اش به راه نمی‌افتد؛ مگر این که آن چرخ ناقص را درست کند تا بتواند حرکت کند؛ این یکی از آن چرخ‌های معیوب من بود که وقتی برای تازه‌واردین صحبت می‌کردم، حال مسافرت و خودت خوب می‌شود حال خودم بد بود؛ کم‌کم به این پی بردم که خودم باید خواسته داشته باشم و حرکت کنم.

وادی دوازدهم می‌گوید: در آخر امر امر اول اجرا می‌شود. من اول باید خواسته قلبی داشته باشم و در راه خواسته‌ام باید هزینه و تلاش کنم و زمان بگذارم تا آن خواسته به انجام برسد. عنوان وادی دوازدهم را اگر به کسی در بیرون از کنگره بگوییم شاید متوجه نشود که معنا و مفهوم این جمله چیست؛ ولی ما در کنگره ذره‌ذره یاد می‌گیریم که در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. هر خواسته‌ای که داشته باشم، اول آن خواسته در ذهن من شکل می‌گیرد و تصویرسازی می‌کنم (مقدمه زندگی خاکی من، همان جهان ذهن من است)؛ وقتی که کارمان را انجام بدهیم، آن تصویر به پایان می‌رسد مثلاً یک خانم می‌خواهد باردار شود، اول تصویرسازی بچه و دوران حاملگی را می‌کند و بعد کم‌کم از دنیای ذهن به دنیای خاکی قدم بر‌می‌دارد.

همه ما روزی داخل بهشت بودیم و از بهشت رانده شدیم؛ چون خداوند فرمود: به زمین بروید و هر وقت که به دانایی، اطلاعات و آگاهی رسیدید بعد به این‌جا بیایید. در قرآن و در دعای کنگره آمده است که خداوندا ما در پی هم روان شده‌ایم تا بدانیم آن‌چه نمی‌دانیم از هستی و نیستی. می‌گوییم خدایا آن ادراک و احساس را به من بده تا بدانم که چه‌طور به آن سرمقصدی که از آن‌جا انشعاب یافته‌ام برسم. در این وادی در مورد تغییر، تبدیل و ترخیص صحبت شده است تا تلاش نباشد تغییری صورت نمی‌گیرد و در ادامه تبدیل و ترخیص هم انجام نمی‌شود.

اگر بخواهم درخت گردو بکارم تا دانه و بذر را در دل خاک نگذارم، درخت گردو به وجود نمی‌آید که این همان تغییر، تبدیل و ترخیص است. سه نیروی القاء، احیاء و تحرک کمک می‌کنند که به اهدافم برسم، القاء همان القاء افکار، احیاء همان درست کردن زندگی است؛ بعد تحرک که من به سمت دانایی حرکت می‌کنم. انسان‌ها دارای دو نیمه هستند؛ نیمی از عالم بالا و نیمی از عالم پایین. هر انسانی با اعمال و رفتارش انتخاب می‌کند که در چه راهی باشد؛ من می‌توانم راه فسق و فجور را انتخاب کنم که پیامدش را هم به من نشان می‌دهند؛ اگر راه تقوا را انتخاب کنم به جایی می‌رسم که خداوند خواسته و به حال خوش می‌رسم.

خدایا چنان کن سرانجام کار             
تو خشنود باشی و ما رستگار

مرزبان کشیک: همسفر فاطمه
تایپ: همسفر دل‌آرام رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویراستاری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال پارس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .