English Version
This Site Is Available In English

در کنگره۶۰ بخشش، گذشت و صداقت را آموختیم

در کنگره۶۰ بخشش، گذشت و صداقت را آموختیم

دوازدهمین جلسه از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صادق قم با استادی راهنما همسفر کبری، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر شراره با دستور جلسه «بنیان کنگره۶۰» روز یکشنبه ۲ دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا تشکر می‌کنم از دوستانی که نوشتارها را خواندند. از ایجنت  و مرزبانان تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.

هفته بنیان را تبریک عرض می‌کنم خدمت بنیان کنگره۶۰  آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان و بهتر است بگویم خانواده کنگره۶۰ امیدوارم که همیشه آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان سالم و سلامت باشند و سایه‌شان مستدام باشد. با اجاره ایجنت روز زن را خدمت تک تک شما شیرزنان تبریک می‌گویم.

در مورد دستورجلسه هفته بنیان، باید بگویم که این هفته بیست و هفتمین سال رهایی آقای مهندس دژاکام از بند اعتیاد است. همه ما می‌دانیم که آقای مهندس دژاکام چه شخصیت مهمی هستند. ۱۷سال مصرف کننده موادمخدر بودند، به طور خیلی ناگهانی روش DST را ابداع کردند، در واقع ایشان نه قصد ترک داشتند و نه قصد درمان؛ ولی خب روی خودشان کار کردند که چگونه میزان مصرفشان را اندازه و منظم کنند و در ادامه معجزه اتفاق افتاد. این معجزه ۲۷ سال قبل اتفاق افتاد؛ ولی ما امروز نتایج آن را می‌بینیم.

باید قدر این صندلی‌ها را بدانید که امروز راحت روی این صندلی‌ها می‌نشینید. آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان خیلی در این مسیر تلاش کردند. به نظر من نمی‌توان با زبان تشکر کرد.

اگر آقای مهندس دژاکام ابداع روش DST را اعلام نمی‌کردند و می‌گفتند من نمی‌خواهم به دیگران کمک کنم، چه اتفاقی می‌افتاد؟ اما این ابداع را در اختیار دردمندانی هم‌چون ما گذاشتند که مسافرانی با حس‌وحال خیلی خراب داشتیم.

ما از ایشان بخشش، گذشت و صداقت را آموختیم. راه زیادی را در پیش داریم که بتوانیم پای آقای حسین دژاکام بایستیم؛ ولی تا حدودی صداقت، گذشت و بخشش مسافرانمان را یاد گرفته‌ایم.

روش DST شوخی نبود، زحمت خیلی زیادی برای آن کشیده شد. خانواده‌ زحمت کشیدند، صدمه خوردند تا ایشان آن رهایی را به دست آوردند و این خیلی زیبا است. آقای مهندس دژاکام درمان‌اعتیاد را انجام دادند؛ ولی در لژیون‌ها که می‌نشینید عموما در مورد اعتیاد و موادمخدر صحبت نمی‌کنید؛ بلکه در مورد جهان‌بینی صحبت می‌کنند؛ چون روش درمان قطعی مشخص شده هم درمان‌اعتیاد و هم سیگار.

دوران کرونا که مرگ‌ومیر زیادی داشت، D.SAP چکار کرد؟ در کنگره۶۰ تلفاتی نداشتیم، اگر هم بود دلایل دیگری داشتند. D.SAP یبوست را درمان کرد. کرم D.SAP مشکلات پوستی بعضی‌ها را درمان کرد. همین‌طور تغذیه سالم چاقی را درمان کرد این یعنی چه؟ یعنی آقای مهندس دژاکام زحمت زیادی را برای این‌ها در کنار خانواده‌شان کشیدند.

در کجا دیده‌اید که همسفران دیده شوند؟ امروزه در کنگره۶۰ این اتفاق برای ما افتاده و هفته همسفر را در پیش داریم. در گذشته اگر در خانواده اعلام کردیم که مصرف کننده داریم، یکی بر سرمان زدند، یکی بر سر فرزندمان زدند و یکی هم بر سر مسافرانمان، که چون تو مشکل داشته‌ای همسرت مصرف کننده شد؛ ولی امروزه چنین نیست و ما در کنگره۶۰ خیلی چیزها آموختیه ایم.

همه‌ این اتفاقات بابت آقای مهندس دژاکام است که به ما کمک کردند. سختی های زیادی را متحمل شدند اما قدم‌ها را محکم‌تر برداشتند با این سن و سال بالا اصلا نمی‌گویند که من سنم بالا است. آنقدر پر قدرت و پر انرژی قدم برمی‌دارند که باید به این همه انرژی و قدرت حسرت خورد. حال ببینم چگونه من باید قدرشناس باشم؟ برای اهداف کنگره۶۰ باید قدم بردارم. سعی کنم در امتحانات شرکت کنم، فرمانبردار راهنمایم باشم، در پارک حضور داشته باشم، اهمیت بدهم. اگر این کارها را بکنم به میزان خیلی کم توانستم جوابگوی محبت آقای مهندس دژاکام باشم.

آقای مهندس دژاکام فرمودند؛ که یادی کنیم از کسانی که در گذشته آمدند. خاطرم است حدود یازده سال قبل زمانی که وارد کنگره۶۰ شدم در پارک ۷۲تن یک سالن خیلی کوچک بود که تنها یک لژیون و یک راهنما داشتیم و آن هم همسفر آرزو خلج بودند؛ چون تعدادمان زیاد بود صدا به صدا نمی‌رسید، با چشم دوختن به دهان همسفر آرزو لب‌خوانی می‌کردیم.

مسافران آقایی، پرویز بلاغی، اکبر علیرضایی، محمد علیرضایی، حسین شعبانی، همسفر آرزو، همسفر ربابه و کسانی دیگر می‌آمدند به قم و برمی‌گشتند تا از آن ۷۲تن که ما می‌رفتیم شعب امین صادق، محمدی‌پور، دلیجان، ساوه و ان‌شاءالله بزودی شعبه کاشان تاسیس شد. روزی که آقای مهندس دژاکام اولین شعبه را تأسیس کردند فقط یک شعبه بود اما امروز تعداد زیادی شعبه اضافه شده است. چرا؟ چون صداقت، درستی، پاکی، بخشش و گذشت در آن‌ها بود. برای همین می‌گوییم بنیان کنگره.

به عنوان مثال یک گردو را در نظر بگیرید، در یک باغ بزرگ وقتی یک گردو بکاریم ریشه می‌دواند زیر این باغ در صورتی که آن درخت فقط در یک گوشه است؛ اما ریشه‌های آن تا آخر باغ می رود.

وقتی امکانات باشد، زمین مرغوب باشد، آفتاب‌گیر باشد و تقویت شود، تنه این درخت گردو تنومند می‌شود که همانند دیده‌بان‌ها هستند. اسیسانت‌ها، دیده‌بان‌ها، ایجنت‌ها، مرزبانان، راهنما‌ها، تک تک مسافران و همسفران، همه دست به دست هم می‌دهند و یک درخت بنا می‌شود. این درخت میوه‌هایی مرغوب و با کیفیت می‌دهند. باید همه این‌ها را در نظر بگیریم و برای اهداف کنگره۶۰ تلاش کنیم.

بهانه‌ها را کنار بگذاریم و اگر یاد آقای مهندس دژاکام باشیم تمام این بهانه‌ها کنار می‌رود. سعی کنیم مطیع و فرمانبردار باشیم.

تایپ: همسفر مهناز، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
عکس: همسفر اکرم ( مرزبان خبری)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .