مشارکت همسفر ناهید از سیدی منیت
در سیدی منیت گفته شده که منیت چگونه متولد میشود چگونه رشد پیدا میکند و چگونه تخریب ایجاد میکند. وقتی جایگاه خودمان را بالاتر از جایی که هستیم ببینیم دچار منیت میشویم. وقتی در کاری یا رشتهای به موفقیت میرسیم؛ اگر دانایی و ظرفیت داشته باشیم میدانیم که موفقیت در یک کار دلیل برتری ما نیست.
بلاخره هر شخصی در یک کاری موفق است؛ یکی خوب درس یاد میدهد، یکی خوب نقاشی میکشد، یکی بازیگر خوبی است ولی وقتی دانایی لازم را نداشته باشیم شروع به مقایسه کردن خودمان با دیگران میکنیم یعنی از دیگران جدا میشویم و اولین محصول منیت، تنفر است که نسبت به دیگران پیدا میکنیم.
اگر دانایی ما کم باشد شروع به قیاس کردن هم میکنیم وقتی که توقع داریم دیگران بیشتر از حد به ما توجه و احترام بگذارند، باعث میشود تنفر بیشتر شود و انرژی که هستی در اختیار ما و برای ما میفرستد، نمیتوانیم دریافت کنیم و این خود باعث مشکلات بزرگی میشود.
هر زمان هم که در یک رشته یا کاری موفق میشویم و مورد تشویق دیگران هم قرار میگیریم و این حس لذتی که به ما میدهد باعث میشود جایگاه اصلی خود را فراموش کنیم و باز هم از دیگران جدا شویم واین هم باز باعث حال بدی میشود.
منیت با خود غرور را میآورد البته این تصور اشتباهی است که بگوییم نباید غرور داشته باشیم چون غرور باعث میشود شخصیت خود را حفظ کنیم در واقع همه صفات لازم هستند به شرطی که تعادل را برقرار کنیم در کل باید جایگاه خود را بشناسیم و انتظار بیشتر نداشته باشیم. انسان اگر بتواند یک سری توانایی را در خود نشان دهد حرفی برای گفتن دارد و از تشویق دیگران باید انرژی بگیرد و به موفقیتهای بسیاری دست پیدا کند.
نویسنده: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)
رابط خبری و ویرایش: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)
تنظیم و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهری لژیون اول نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
47