آن چه باور هست محبت است و آن چه نیست ظروف تهیست. در این سیدی آقای مهندس میفرمایند: سیزده وادی را به پایان رساندیم و حالا وارد وادی عشق شدیم و در این سیدی قلب توضیح داده شده است. قلب در سینه قرار دارد و خون را پمپاژ میکند و وقتی که قلب درد بگیرد دست سمت چپ درد میکند یا درد قلب به رگها، شانهها و قفسه سینه میزند پس قلب عضو خیلی مهمی است؛ ولی جایی که خون پمپاژ میشود آنجا مرکز محبت است. آقای مهندس میفرمایند: ما سه جمله در کنگره داریم که بسیار کلیدی است و تمام جهان آفرینش بستگی به این سه پارامتر است: صوت، نور و حس! حتی در کتاب انجیل آمده است که خداوند اول کلمه را آفرید یعنی همان صوت! نور و صوت چیزی است که هستی را به وجود آورده است و ارتباط هستی با این سه پارامتر انجام میشود.
قلب مرکز حس است و وقتی گفته میشود قلب کسی سیاه است در واقع حسش سیاه است یا مثلا میگویند قلبش سنگین است همان سنگ دل در واقع حسش سنگین است. خراب بودن حس از دشمنی، کینه، حسادت، مردم آزاری و... به وجود میآید و حتی اگر در بهترین مقام هم باشیم ولی قلبمان سیاه باشد پس حسمان خراب است. وقتی مشکلی داریم دنبال راه حلی برای حل کردن مشکلمان باشیم مثلا کسی را مار نیش میزند به جای این که دنبال درمان باشد میرود دنبال مار تا مار را پیدا کند و تنبیه کند این کاری هست که همه ما انسانها میکنیم. بیش از دویست بیماری داریم که بهش سایکوسوماتیک یا بیماری روانتنی گفته میشود که این هم همان حس خراب بودن است. همه انسانها افسردگی، ناامیدی و مشکلات عاطفی دارند؛ ولی اینها با قرص خوردن حل نمیشود و داشتن اینها دلیل بر بیماری روانی نیست و با خوردن قرص فقط روی بیماری را میپوشانیم؛ ولی باید از ریشه حل کنیم باید فکر و حسمان را درست کنیم. درمان در کنگره ۶۰ در دو مرحله است: درمان جسم و درمان جان.
بهشتی بودن و حس خوب داشتن یعنی آب خنک خوردن در کوزه سفالی، ممکن است در جام طلا یا کاسه طلا هم بنوشیم ولی مثل زهر خوردن باشد کجا خوش است که آنجا دل خوش است؛ بنابراین خوشبختی انسان به این نیست چقدر سرمایه دارد مهم این است چقدر دوست دارد و چقدر دوستش دارند. همه چیز ما بستگی حس دارد چون حس دریافت کننده است. حس دریافت کننده نور و صوت است و درست کردن حسهای دیگران کار بسیار سختی است، چون پرورش دادن انسان صد سال زمان میبرد و با لج و لجبازی کار سخت و طولانیتر میشود.
منبع: سی دی قلب از آقای مهندس حسین دژاکام
نویسنده: همسفر فاطمه لژیون یکم
ویرایش و ارسال: همسفر هانیه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی ارومیه
- تعداد بازدید از این مطلب :
27