English Version
This Site Is Available In English

جان تازه‌ و زندگی دوباره

جان تازه‌ و زندگی دوباره

همسفر اعظم و مسافرشان عباس
با بیش از پانزده سال تخریب آنتی‌ایکس مصرفی تریاک شیره  وارد کنگره شدند. به مدت ده ماه و ده روز سفرکردند با متد DST داروی OT به راهنمایی مسافر جلیل و همسفر اکرم سفر کردند. در حال حاضر به مدت یک سال و هفت ماه است که به لطف خدا و دستان پرمهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر در کنگره شنا، است. 

شربتOT، چیست؟ تاریخچه استفاده از آن در کنگره۶۰، چیست؟ 
OT، همان شربت تریاک یا اپیوم تینکچر است که از ۱۰ درصد تریاک، ۲۰ درصد الکل و ۷۰ درصد آب مقطر تشکیل شده است؛ OT، بهترین دارو برای درمان هرگونه مواد مخدر می‌باشد؛ البته در گذشته در چند مرکز مورد استفاده بوده است؛ اما نتایج خوبی به همراه نداشت! از زمانی که شربتOT، در اختیار کنگره۶۰، قرار گرفت، به دلیل روش درمان جناب مهندس با پروتکل و روش مناسب نتیجه آن شگفت‌انگیز بوده است؛ تا قبل از شربتOT، جناب مهندس درمان افراد را به وسیله خود تریاک انجام می‌دادند؛ به دلیل روش تهیه تریاک از ساقی و بی‌کیفیتی آن‌ها، کار بسیار سختی بود؛ شربت تریاک یا همان OT، نتیجه ۱۰ سال تلاش و تحقیق و پشتکار جناب مهندس بود؛ امروزه در کنگره۶۰، به عنوان داروی شفا بخش استفاده می‌شود.

بر چه مبنایی شربتOT، در کشور ما، به عنوان دارو مطرح شد؟
از سال ۸۰ تا ۸۵ طول کشید تا وزارت بهداشت تصمیم گرفت که شربت تریاک تولید کند؛ در اولین پایلوتی که انجام شد ۵۰ نفر از اعضای کنگره۶۰، معرفی شدند که نتایج عالی داشت و در دوره بعد ۲۰۰۰ نفر معرفی شدند که ۱۰۰۰ نفر از کنگره۶۰، ۱۰۰۰ نفر دیگر از بقیه سازمان‌ها بودند که نتایج بسیار خوبی داشت، بخاطر موفقیت‌هایی که کنگره۶۰، در درمان اعتیاد داشت سیستم بهداشت کشور قانع شد، شربت تریاک یا اپیوم تینکچر را تولید کند و وارد سیستم دارویی کشور کند و امروزه جز داروهای مطرح کشور در درمان اعتیاد است.

فرق درمان شربتOT، با متادون در چیست؟
متادون یک داروی نگه‌دارنده است که شخص مصرف‌کننده جایگزین مصرف مواد مصرفی خود می‌کند و آسیب شدیدی به کبد و کلیه‌ها وارد می‌کند. اما استفاده از OT، با روش صحیح سیستمX مصرف کننده را بازسازی و به درمان قطعی می‌رسد.

چه تفاوتی بین درمان باشربتOT، در کنگره۶۰، با سایر روش‌های ترک در اِنجیوهای دیگر وجود دارد؟
در کشور ما از روش‌های مختلفی برای ترک اعتیاد استفاده می‌شود، از جمله: آب درمانی، شلاق درمانی، ترک یابویی و... در این روش‌ها مواد قطع می‌شود و جسم تخریب شده را به حال خود رها می‌کند؛ به همین دلیل بعد از مدتی شخص دچار مشکلات عدیده‌ای شده و به مواد برگشت می‌کند؛ این روش‌ها هیچ کدام به درمان ختم نمی‌شود، چه بسا حال و روز مصرف‌کننده را بدتر می‌کند و تخریب زیادی به جسم آن‌ها وارد می‌کند؛ چون نیاز جسم را برطرف نمی‌کنند؛ هدف آن‌ها فقط استفاده نکردن مواد است.
اما خدا را شکر در کنگره۶۰، با پروتکل DST، ظرف مدت ۱۰ تا ۱۱ ماه با استفاده از اپیوم جسم مصرف‌کننده کاملا بازسازی می‌شود؛ با آموزش‌های جهان‌بینی، روان فرد هم به تعادل می‌رسد و درمان کامل و قطعی صورت می‌گیرد.

نظر شما در مورد نقش درمانی شربتOT، چیست؟
در کنگره۶۰، اولین و مهم‌ترین نقش در درمان شخصِ مصرف‌کننده، داشتن خواسته می‌باشد؛ سپس شربتOT، این داروی کامل و بی‌نقص، به مصرف‌کننده کمک می‌کند تا جسم تخریب شده خود را مجدد بازسازی کند و به درمان کامل برسد؛ اگر مسافر طبق برنامه‌ راهنمای خود پیش برود و سر ساعت، مقدار تعیین شده دارو (اپیوم) را استفاده کند، بدون تردید درمان می‌شود و به حال خوش می‌رسد؛ شربتOT، داروی شفا بخشی است که جان تازه‌ و زندگی دوباره به مصرف‌کنندگان و همچنین به خانواده‌های آن‌ها می‌بخشد.

چگونه بوی تعفن، در روابط ما ایجاد می‌شود؟
امام علی(ع) می‌فرمایند‌: از دوستی با افراد فاسد بپرهیز که وجودت ناخودآگاه ناپاکی و بدی را از آنان می‌رباید؛ به نظر من فاسد این‌جا اشاره به تمام ضدارزش‌ها دارد، از جمله: دروغ، غیبت، قضاوت، کینه، نفرت و... زمانی که بین دو نفر کینه و حسادت شکل بگیرد و خلوت آن‌ها، مکان غیبت و قضاوت خلق خداوند شود؛ این رابطه بوی تعفن می‌گیرد؛ رابطه‌ای که انسان را به سمت پلیدی، ضدارزشی، تاریکی سوق بدهد؛ رابطه‌ای متعفن، که اگر خود را از آن رابطه دور نکنی، سراسر وجودت را فرا خواهد گرفت.

دربرقراری ارتباط؛ همسفر چه مواردی رابایستی مورد توجه قرار دهد؟
ا
رتباط برقرار کردن با دیگران نوعی هنر است؛ ولازمه آن صداقت است؛ و باید در ارتباط با دیگران دقت و تفکر لازم را داشته باشیم؛ چون سلامت روانی یک فرد و یک جامعه به آن بستگی دارد و اگر بدون تفکر و دانایی و آگاهی لازم این ارتباط برقرار شود ممکن است آسیب‌هایی ببینیم که گاها جبران ناپذیر است. آداب معاشرت یکی از اصول اساسی در روابط است، که باعث گرفتن انرژی و تبادل احساسات بین انسانهاست. ما در کنگره‌۶۰، اصولی داریم به نام حرمت کنگره۶۰، که همان آداب معاشرت و احترام است. برای برقراری ارتباط و داشتن یک رابطه سالم و به دور از تخریب باید یاد گرفت و رعایت کرد.

چه مواردی بر روابط انسان ها تأثیر تخریبی دارد؟ لطفا تجربه خود را بفرمایید؟
من تجربه شخصی خودم را می‌گویم: زمانی که مسافر من مصرف کننده بودند، من بخاطر فرار از مشکلات و غم‌ها به خانه همسایه می‌رفتم تا با او سرگرم شوم و هر بار ایشان قلیان درست می‌کردند؛ من هم از شدت غصه همراهی می‌کردم؛ کم‌کم باید حتما روزی دوبار به خانه همسایه می‌رفتم تا قلیان بکشم؛ ریه های من خراب شد و دچار فشار خون بالا شدم و از آنجا که همسایه هم با مشکلاتی درگیر بود می‌نشستیم و فقط از بدی‌ها، غم‌ها و سیاهی‌ها صحبت می‌کردیم و کاملا به عمق تاریکی و ناامیدی فرو رفته بودم و زندگی برایم مفهومی نداشت و هر لحظه از خدا مرگ می‌خواستم؛ اما بعد از آموزش‌های کنگره۶۰، متوجه شدم من در انتخاب دوست و ارتباطم با او دچار اشتباه شده بودم و تخریب زیادی دیدم.

با تشکر از همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم)

طراحان سوال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم) و همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم) و همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
مصاحبه‌کننده: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر هما (لژیون سوم)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .