English Version
This Site Is Available In English

OT محصول تحقیقات مستمر

OT محصول تحقیقات مستمر

ابتدا می‌خواهیم بدانیم opium tincture یا OT به چه معنا است؟ از هزاران سال پیش، قبل از این‌که داروهای شیمیایی وارد بازار شوند، تریاک یک داروی درمانی بوده و در اقصی نقاط جهان، بیماران زیادی را با آن درمان کرده‌اند؛ دارویی که امروزه تحت عنوان اپیوم تینکچر یا شربت OT در اختیار ما است. با تمام ترکیبات و آکالوئیدهایی که به صورت کامل درهم حل شده و اثرات متقابل کاهنده و افزاینده بر یک‌دیگر را تعدیل می‌کنند. همین موضوع باعث شده است که این شربت بدون هیچ‌گونه عارضه منفی، خواص درمانی بسیار پیچیده و بی‌نظیری داشته و ترکیبات آن نقش درمانی خاصی را در بازسازی سیستم‌های تخریب شده جسم داشته باشد.

همان‌طور که گفته شد اثر کلی شربت OT در عملکرد هماهنگی آلکالوئیدهای مختلف با اثرات متفاوت است؛ در حالی که تجربه ثابت کرده آلکالوئیدها به‌تنهایی چنین عملکردی ندارند. این در حالی است که داروهای زیادی تا به حال برای درمان اعتیاد تولید شده و مورد استفاده قرار گرفته؛ اما نه تنها نتیجه موفقی نداشته؛ بلکه خود به یک معضل برای مصرف‌کنندگان موادمخدر تبدیل شده است. شربت تریاک یا OT در سال ۱۳۹۰ توسط مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران با همکاری جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، درمان اعتیاد (پروتکل درمان اعتیاد با داروهای آگونیست) را اجرا کرد که در طی چند مرحله و با موفقیت توانست ۵۰۰۰ مصرف‌کننده موادمخدر افیونی با روش DST و داروی شربت تریاک (OT) طی مدت ۱۱ ماه به درمان کامل برساند.

در حال حاضر هزاران نفر با این دارو به رهایی کامل و درمان قطعی رسیده‌اند و هزاران هزار نفر دیگر نیز در حال سفر و استفاده از این شربت هستند. در واقع اوپیوم تینکچر، حاصل ۱۰ سال تلاش و تحقیقات مستمر بنیان‌گذار کنگره۶۰ است. در باب اجزاء تشکیل‌دهنده شربت OT که حقیقتاً از نامش با عنوان شربت شفابخش یاد می‌شود از اپیوم (تریاک) به مقدار ۱۰ درصد، الکل به میزان ۲۰ درصد و آب مقطر به‌ اندازه ۷۰ درصد تشکیل شده است. در تریاک بیش از ۲۵ نوع آلکالوئید دارویی و اسیدهای مختلف، مواد قندی، صمغ و... در کنار هم قرار گرفته‌اند و عملکردی هماهنگ را دنبال می‌کنند.

اگر بخواهیم یکی از این آلکالوئیدها را خارج کنیم، داروی اپیوم تأثیر اولیه را نخواهد داشت به همین دلیل ممکن است مرفین یا کدئین یا هرکدام از مشتقات اوپیوم تینکچر به‌تنهایی عوارضی داشته باشند؛ اما در داروی اپیوم اثری مفید دارند. میزان آلکالوئیدها و موادشیمیایی اپیوم به روش تهیه آن در نواحی مختلف بستگی دارد. اپیوم علاوه بر آلکالوئیدهای مؤثر دارویی دارای موسیلاژ، پکتین، مواد آلبومینوئیدی، کائوچو، رزین و املاح معدنی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم به حالت سولفات‌ها و فسفات‌ها و موادقندی دارای اسیدکلونیک و اسیدلاکتیک و مواد خنثی نظیر: مکونین و پرفیروزین و... می‌باشد.

این ترکیبات سه چهارم ساختار اپیوم را تشکیل می‌دهند و یک چهارم باقی مانده اجزاء فعالی هستند که خواص درمانی دارند که به آن‌ها اجزاء فعال آلکالوئید گفته می شود. این در حدود ۲۵ نوع آلکالوئید دارویی است که میزان درصد آن‌ها در دارو با یک‌دیگر متفاوت است و بعضی بیشتر و بعضی کمتر است. آلکالوئیدها حدود ۲۵ درصد وزن اپیوم را تشکیل می‌دهند. لودانیزین، لودانین، کتامین، پاپاورین، تبائین، کریپتوپین، رآدین، نارسئین، پروتوپین و... ازجمله آلکالوئیدها می‌باشند. به همین دلیل به لطف نویسنده، محقق و مکتشف روش DST، جناب مهندس حسین دژاکام، بنیان‌گذار کنگره۶۰، شربت OT دارویی تحت عنوان اپیوم تینکچر با ترکیبات و آلکالوئیدهایی به‌صورت کامل و درهم حل‌شده؛ تنهاترین، بهترین، ارزان‌ترین، سالم‌ترین، بی‌خطرترین و قوی‌ترین داروی درمان اعتیاد به هرنوع مواد مخدر در اختیار ما می‌باشد.

منبع: سایت کنگره۶۰

رابط خبری و عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
نویسنده: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .