اولین جلسه از دوره ششم کارگاههای مجازی همسفران نمایندگی اسلامشهر با استادی راهنما همسفر منیره با دستور جلسه ot در روز شنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
تاریخچه ورود Ot به کنگره۶۰ به سال۱۳۹۰ برمیگردد که توسط آقای مهندس دژاکام، با همکاری مرکز ملی تحقیقات و مطالعات اعتیاد و همکاری جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰، توانستند شربت Ot را وارد چرخه درمان کنند و همینطور تأییدیه سازمان غذا و دارو را بگیرند. برای اولینبار بین اعضای کنگره بهصورت پایلوت مورد آزمایش قرار گرفت و نتیجه بسیار مطلوبی حاصل گردید. از هزار سال پیش در چین تریاک را بهصورت کشیدنی استعمال مینمودند. در قرن ۱۶ میلادی تریاک را با تنباکو مخلوط کرده و استعمال مینمودند؛ سپس بهتدریج مصرف شربت تریاک رواج پیدا کرد که البته با دارویOT متفاوت بود.
در قرن بیستم در اروپا، شربت تریاک با مفهوم تنتور تریاک همراه با الکل خوراکی بهتدریج رواج یافت. واژه اپیوم به معنای تریاک، تینکچر به معنای OT و تنتور است. یکی از جملات مهم آقای مهندس که در کتابهای خود به آن اشاره کردهاند این است که؛ علمی که تجربه شده باشد سندی بدون نقص است. دارویOT مانند همان سند بینقص در کنگره است، زیرا آقای مهندس مدت زمان ۱۷ سال مصرف کننده و طعم تلخ اعتیاد را کشیده بودند؛ قطعاً میتوانند بهتر از هر پزشک یا روانشناس و غیره، مصرفکنندگان را درک کنند چون به تمامی حالات جسمی و روحی آنها آگاه میباشند.
آقای مهندس بسیار تلاش کردند که کل جهان را آگاه کنند که اعتیاد یک وابستگی یا مسمومیت مزمن نیست؛ بلکه یک جایگزینی مزمن است. اعتیاد یک عمل رفتاری نیست که آن را ترک کنیم، یک بیماری است و ما باید بیماری را درمان کنیم. اما عدهای با روشهای متعدد مثل سمزدایی و یا روشهای سنتی میخواهند باعث ترک اعتیاد شخص شوند و هیچوقت نتوانستند به آن نتیجه دلخواه خود برسند ودوباره به اعتیاد خود بازگشتند که خسارت جبران ناپذیری به جسم و روان آنها وارد شد. همه ما در کنگره آموختیم که اعتیاد یک بیماری است که فرد نیازی به ترک آن ندارد بلکه باید درمان شود.
درمان یعنی چه؟ اگر به این کلمه دقت کنیم متوجه میشویم که برای حل کردن موضوعی یا درمان آن باید راهحل یا راهکاری بهوجود آوریم که مبنای علمی داشته باشد تا بتوان از آن راهحل یا دارو برای درمان استفاده کرد. اعتیاد یک بیماری است پس برای درمان هم باید با یک روش علمی و حساب شده داروی آن را پیدا کنیم. آقای مهندس دژاکام با تلاش و تحقیقهای مستمر توانستند به داروی درمان اعتیاد برسند، دارویی که علاوه بر درمان اعتیاد باعث بازسازی جسم فرد مصرفکننده میشود که نتیجه آن شربت ot شد که هر ۱۰۰ سیسی شربت از ۱۰گرم تریاک خالص ۲۰ سیسی الکل خوراکی با درجه خلوص ۴۰ و ۶۰ درصد و ۷۰ سیسی آب مقطر تشکیل شده است.
فردی که به تمام جزئیات بیماری اعتیاد آشنا بود و به خوبی درک و تجربه کرده بود باعث ابداع روش DST و دارویOT شد؛ که در پشت این ابداعات مبنای علمی وجود دارد. آقای مهندس با ابداعات خود نه تنها درمان اعتیاد را حل کردند؛ بلکه بهواسطه همین دارو باعث راهاندازی مجدد سیستمایکس در انسان شدند. جایگزین دیگری که قبل از شربتOT به عنوان دارو برای درمان اعتیاد وجود داشت تریاک بود.
گاهی اوقات ممکن است این سوال پیش آید که خب با ترکیباتی که در این شربت وجود دارد آیا باعث اعتیاد دیگری میشود؟ باید بگویم خیر، زیرا آقای مهندس باشربتOT و متد DST از ایجاد اعتیاد دیگری جلوگیری کردند. در متدDST با انجام دستورالعملها و تیپر کردن شربتOT بهطور کامل سیستمایکس انسان بازسازی شد و دیگر نیازی به مصرف شربت نیست. به قدری فواید این دارو زیاد است که امروزه متوجه شدند که علاوه بر درمان اعتیاد به انواع مواد مخدر، بسیاری از بیماریهای لاعلاج را مانند اماس، بیماریهای معده، کولیت استراتیو و چهارنوع سرطان و غیره را نیز درمان میکند.
داروی OT یکی از مهمترین، اثربخشترین و با راندمانترین دارو است؛ آلکالوئیدهایی که در تریاک است مجموعهای از مشتقات داروهای آرامبخش، ضدافسردگی، ضددرد و غیره میباشد. این ترکیبات باعث پایداری و ترمیم قسمت شبهافیونی بدن میشود. در کنگره۶۰ مصرفکننده را ایزوله نمیکنند، بلکه سیستمایکس آنها را با متد DST و داروی OT راهاندازی میکنند. در گذشته روش درمان اعتیاد به صورت تریاک کشیدنی بود و مسلما خیلی دشوار بود که در هر مکانی اگر زمان مصرف رسید تریاک را مصرف کنند، اما امروزه مسافرها با یک وقار و نظمی به کلینیک میروند و شربت میگیرند حتی در هر مراسمی به راحتی در یک گوشه میتوانند بیدردسر وعده خودشان را بخورند. امیدوارم قدر این داروی بسیار باارزش را بدانندو سپاسگزارخداوند و آقای مهندس باشند.
نویسنده: راهنما همسفر منیره
رابط خبری: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر عاطفه(لژیون چهارم)
عکاس: همسفر نسیم رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون دوم)
ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر نازنین
همسفران نمایندگی اسلامشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
216