با توجه به دستورجلسه هفته «جهانبینی در ورزش» در خدمت تیم بسکتبال همسفران صالحی هستیم که در ادامه با یک معارفه کوتاه توجه شما را به گفتگویی که با این عزیزان داشتیم جلب میکنیم.
راهنما تازهواردین همسفر سعیده با بیش از ده سال تخریب انواع مواد مسافرشان وارد کنگره شدند. بیش از چهارده ماه با متد DST داروی OT به راهنمایی مسافر تهمورث و راهنمایی همسفر اکرم سفر کردند، هم اکنون بیش از دو سال است که آزاد و رها هستند.
همسفر کبری با سالها تخریب مسافرشان با آنتیایکس مصرفی حشیش و گل وارد کنگره شدند. بیش از ده ماه با راهنمایی مسافر اصغر و همسفر فروغ سفر کردند. هم اکنون چند ماه است که آزاد و رها هستند.
همسفر رونیا با بیست سال تخریب انواع مواد مسافرشان وارد کنگره شدند. بیش از ده ماه به روش DST و داروی OT به راهنمایی مسافر کاوه سفر کردند. هم اکنون نه ماه است که آزاد و رها هستند.
همسفر آیناز با سالها تخریب انواع مواد مسافرشان وارد کنگره شدند. بیش از یازده ماه به متد DST و دارویOT به راهنمایی مسافر مجید و همسفر مرضیه سفر کردند. هم اکنون بیش از یازده ماه است که آزاد و رها هستند.
همسفر اکرم با سالها تخریب مسافرشان با آنتیایکس مصرفی شیره و تریاک وارد کنگره شدند. و بیش از ده ماه به متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر بهروز و همسفر عذرا سفر کردند. هم اکنون دو سال است که آزاد و رها هستند.
مرزبان همسفر سارا با تخریب بیش از دو سال مسافرشان با آنتیایکس گل و کمیکال وارد کنگره شدند. بیش از دوازده ماه به روش DST و دارویOT به راهنمایی مسافر تهمورث و همسفر سعیده سفر کردند. هم اکنون یک سال و یازده ماه است که آزاد و رها هستند.
همسفر سمیه با سالها تخریب مسافرشان با آنتیایکس مصرفی شیشه و قرص وارد کنگره شدند. مدت ده ماه با متدDST و داروی OT به راهنمایی مسافر اردلان و راهنما همسفر اکرم سفر میکنند، مقدار مصرف ۰/۳ در هر وعده است.
به نظر شما چرا باید همسفران رشته ورزشی انتخاب کنند؟
مرزبان همسفر سارا: اکثر خانمها گمان میکنند که فعالیت روزانه به عنوان خانم خانهدار یا شاغل، ورزش محسوب میشود؛ اما ورزش ضربان قلب انسان را بالا برده، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و در نتیجه بدن را مجبور به تولید مواد شبهافیونی میکند که هیچ فعالیت دیگری به اندازه ورزش امکان به وجود آمدن این حالت در انسان را ندارد. افزایش تولید مواد شبهافیونی کمک بزرگی به احیاء سیستم ایکس میکند. هدف اصلی کنگره احیاء انسان است که با ورزش کردن نیمی از راه را رفتهایم.
همسفر کبری: همانطور که جسم انسان برای ادامه حیات به موادغذایی، املاح معدنی، پروتئینها و ویتامینها نیازمند است؛ برای تغذیه روح نیز ما باید به کسب و دریافت آموزش، اطلاعات و آگاهی بپردازیم.
ورزش نیز غذا جسم و روح انسان است.
ما در کنگره آموزش میگیریم که ورزش برای سلامتی لازم است. هدف صرفا رقابت (برد و باخت) نیست؛ بلکه هدف دوستی، عشق و محبت است.
تحرک و فعالیت سبب شادابی روح و روان گردیده و سبب ایجاد انرژی میشود.
در کنگره۶۰ ورزش مکمل درمان است. برای رسیدن به تعادل، دریافت انرژی و شعف حتما باید رشته ورزشی انتخاب کنیم.
راهنما تازه واردین همسفر سعیده: من همسفر وقتی وارد کنگره۶۰ میشوم تازه با خودم آشنا میشوم و به ارزشمند بودن جسمم پی میبرم. کمکم حرکت میکنم به سمت اینکه سالم زندگی کنم از آن انزوا و غمی که داشتم خارج شوم. کنگره این مسیر را برایم باز میکند به من جهانبینی آموزش میدهد تا افکار سالمی داشته باشم، میآموزد به تغذیه سالم اهمیت دهم و در نهایت من را به سمت ورزش کردن سوق میدهد.
برداشت شما از دستور جلسه «جهان بینی در ورزش» چیست؟
همسفر اکرم: در مورد جهانبینی در ورزش که شامل دو بخش جهانبینی و ورزش میشود. مثلث درمان اعتیاد جسم، روان و جهانبینی است در واقع ورزش مکمل درمان است.
وقتی ما در کنار درمان به ورزش میپردازیم باعث میشود، مواد شبهافیونی بدن بهتر ترشح شوند، جسم و روان به تعادل لازم برسند و با به تعادل رسیدن جسم و روان تفکرات ما نیز سالم میشوند و آن شور و نشاط دوباره به ما بر میگردد، در نتیجه میتوانیم از زندگی کردن لذت ببریم.
مرزبان همسفر سارا: اکنون که به مسابقات فکر میکنم یادم نمیآید چند تا گل زدهایم؛ اما به خاطر دارم که من و دوستانم با چه شور و اشتیاقی در کنار هم بودیم، تلاشها و رفتارهای خوبشان، فرمانبرداری از داور و برخوردهای قشنگ تیم مقابل به نظرم میآید. اینها خاطراتی است که در ذهن من تداعی شده نه امتیاز و برد و باخت. حمایت راهنمایم را به یاد دارم که تا آخر بازی حضور داشتند. این خاطرات دیروز، تجربیات امروز و آینده من است که از این دوره مسابقات به دست آوردهام و برای من از هر مقامی در مسابقات با ارزشتر است.
همسفر آیناز: جهانبینی موضوعی است که در تمام فعالیتهای کنگره اهمیت خاص خود را دارد و فقط به امور درمان مربوط نمیشود؛ اگر من جسم سالمی داشته باشم قطعا روان آرام و تفکر درستی هم خواهم داشت. به قول قدیمیها عقل سالم در بدن سالم است. ورزش هدف نیست بلکه ورزش باعث سلامتی جسم و روان میشود. تاثیری که ورزش روی انسان میگذارد بسیار حائز اهمیت است. ما باید ورزش کنیم تا سالم بمانیم و بتوانیم زیباتر زندگی کنیم.
فعالیت در یک رشته ورزشی چگونه میتواند به تعادل و حال خوش رسیدن افراد کمک کند؟
همسفر رونیا: به نظر من ورزش کردن در کل به صورت نرمال باعث میگردد که حال انسان خوب شود و زمانی که با چندین نفر دیگر یا به صورت انفرادی اتفاق بیفتد، باعث میشود کلی حسهای مختلف از همتیمیها یا حتی زمین بازی دریافت کنیم.
من معتقدم چه بسکتبال و چه رشتههای ورزشی دیگر را باید با عشق و حس خوب بازی کرد تا همان عشق و حس خوب را بتوانیم دریافت کنیم.
همسفر آیناز: افرادی که همیشه ورزش میکنند و این کار را به خاطر دریافت حس تندرستی انجام میدهند، در طول روز انرژی بیشتری را احساس کرده و شبها راحتتر میخوابند. خاطرات شفاف و دقیقتری را به یاد دارند. نسبت به خود و زندگی احساس آرامش و خوشبینی بیشتری داشته و این یک داروی قدرتمند برای بسیاری از مشکلات روحی و روانی رایج است.
نظر شما راجعبه شعار «میبریم یا میآموزیم» چیست؟
همسفر رونیا: به نظر من باخت کلمه قشنگی نیست و حسهای منفی زیادی منتقل میکند. ما همیشه دوست داریم کلماتی که حسهای خوبی به ما منتقل میکنند را بشنویم و حال خوبی از آنها دریافت کنیم.
کلمه آموختن جایگزین بسیار خوبی برای کلمه باختن است و حتی زمانی که در یک مسابقه به بازیکنان میگوییم که باختهاید، کلی حس بد و ناراحت کننده و منفی به بازیکنان انتقال میدهیم؛ اما وقتی میگوییم که آموختید، بازیکن به فکر فرو میرود و به این نتیجه میرسد که واقعا آموخته است و باختی وجود ندارد.
همسفر اکرم: این جمله؛ یعنی باختی در کار نیست.
وقتی نگاه ما به برد و باخت نباشد و به فکر این باشیم که آمدیم دور هم ورزش کنیم و یک روز خاطره بخشی را برای هم رقم بزنیم، یک رقابت سالم و شیرین بین دو تیم اتفاق میافتد و هر دو حریف از مسابقه لذت میبرند، هیچ بحث و جدلی بعد از مسابقه اتفاق نمیافتد.
هدف آموزش گرفتن است، وقتی یاد بگیریم هدف قهرمانی نیست؛ بلکه هدف اصلی سلامتی جسم و به تعادل رسیدن روانمان است، حتی بعد از باختن نیز همان شور، هیجان و انرژی در تکتک چهرههای بچهها نمایان است و همچنین یک انگیزه میشود تا تلاش خود را برای مسابقات بعدی بیشتر کنند.
همسفر سمیه: شعار «میبریم یا میآموزیم» از این حکایت میکند که هیچ باختی وجود ندارد.
شخص اول برای سلامتی جسم و به تعادل رسیدن روان وارد یک رشته ورزشی میشود پس اگر به ظاهر باختی هم وجود داشته باشد؛ قطعا در آن باخت آموزشی وجود دارد که ما با جهانبینی به عمق این جمله که ما یا میبریم یا میآموزیم میتوانیم پی ببریم.
ورزش؛ یعنی حس و حال خوب که این حس و حال خوب را میتوان به همتیمی خود هم انتقال بدهیم.
راهنما تازهواردین همسفر سعیده: کنگره برای من سراسر آموزش بوده و هست. این شعار به من یاد میدهد که اگر من در کاری شکست خوردم باز ادامه دهم، حرکت کنم و برای رفع مشکلم بارها و بارها تلاش نمایم و از شکستی که خوردم آموزش بگیرم. نکته مهمتر این است که اگر شخصی در یک رشتهای بهتر باشد، پس مستحق برد است، نباید تعصب داشته باشم؛ بلکه باید تلاشم را برای بهتر شدن بیشتر کنم.
طراح سوالات، مصاحبه و ارسال: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
220