جلسهی چهارم از دورهی شصت ونهم کارگاههای آموزشی عمومی نمایندگی حکیم هیدجی با استادی راهنمای محترم تازه واردین مسافر مجید، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسن با دستور جلسهی « وادی دهم و تأثیر آن روی من » روز پنجشنبه 8 آذرماه ١۴٠٣ رأس ساعت 17:00 آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
سلام دوستان مجید هستم، یک مسافر: خدارا شاکرم که در این جایگاه خدمت میکنم. در مورد دستور جلسه که میگوید صفت گذشته در انسان صادق نیست، همانطور که همهی دوستان میدانند، صفت یعنی ویژگیها و خاصیتها در انسان که همهی انسانها ویژگیهایی را خاص خودشان دارند. چون گفته میشود که انسانها ویژگیهایی از منفی رذایل تا مثبت فضایل را در وجود خود دارند و در مواقعی آن ویژگیهای منفی و مثبت را از خود بروز میدهند. حالا این وادی به من هم امید میدهد و هم هشدار. چه امیدی به من میدهد؟ امید اینکه میگوید: اگر مصرف کنندهی مواد مخدر هستی، اگر حسودی، اگر دروغ میگویی، اگر غیبت افراد را میکنی، اگر دزدی میکنی و در کل اگر در صراط مستقیم نیستی همهی این رذایل و بدیها را میتوانی تغییر داده و کنار بگذاری و در صراط مستقیم قدم برداری. خب این خودش یک امید است که به من داده میشود. کسی که مصرف کننده است، هیچ امیدی به درمان ندارد، تازه واردین که به ما مراجعه میکنند در جلسات اول امیدوار به درمان نیستند. همه این گونهاند. از سوی دیگر همین وادی هشداری به من میدهد که تویی که به کنگره آمدی، درمان هم شدی، خدمت هم گرفتی، راهنما و مرزبان و غیره شدی، حواست باشد که دچار منیت و غرور نشوی. یک وقت فکر نکنی که دیگر تمام شد. فکر نکنی که دیگر به دوران اعتیاد بر نمیگردی. اگر ذرهای پای خود را از صراط مستقیم، کج بگذاری و مغرور آن شوی که من دوسال یا بیشتر است که به درمان رسیدهام و حالا ایرادی ندارد که مثلاً یکبار فلان مواد را در فلان مجلس مصرف کنم. این وادی دارد به من هشدار میدهد که مثلاً در جایگاه راهنمایی، مرزبانی، OT، سایت یا هر جای خدمتیایم که هستی، مواظب جایگاه و موقعیت خودت باش.
ما در وادی سوم خواندیم که شیطان همیشه منتظر هست تا به زیباترین شکل ممکن به افکار انسانها رسوخ نماید و آن گوهر وجودی انسان را که مملو از زیباییها است را از انسان بگیرد. هشدار این وادی را جدی بگیریم تا دچار تزلزل نشویم. خب حالا من در وادی دهم فهمیدم که میتوانم صفت اعتیاد خودم را تغییر دهم، حال چه کاری در این راستا باید انجام دهم؟ تا ویژگی اعتیاد من و حتی خصایص منفی من تغییر کرده و به درمان و ویژگیهای مثبت برسم؟ اولین قدم برای ایجاد تغییر در یک فرد، تغییر حس آن فرد است. مادام که حس من تغییر نکند، رفتار من نیز تغییر نمیکند. ببینیم حس چیست؟ حس اولین نیرویی است که روی عقل تأثیر گذاشته و آن را به کار میاندازد. یا اینکه حس یک گیرنده است. یا اینکه حس مانند قدرت مطلق است و در تمام هستی و نیستی وجود دارد ولی قابل مشاهده نیست. اولین قدم برای تغییر حس، ایجاد تغییر در تفکرات و اندیشهی من است. یعنی جهانبینی و دیدگاه من نسبت به موضوعات پیرامونم باید تغییر کند و در واقع باید مثبت اندیش باشم. دیدگاه و جهانبینی من در بدو ورود به کنگره بسیار پایین بود و از عالموآدم طلبکار بودم حتی از خود خدا هم طلبکار بودم و حتی جوابی هم برای بازخواست خدا از من به خاطر گناهانم داشتم که اگر خدا از من پرسید چرا گناه کردی بگویم که تو اصلاً چرا مرا آفریدی؟! برای تغییر صفت گذشته در کنگرهی60 این جهانبینی بی کیفیت باید تغییر کند. تا زمانیکه در کنگره هستم ولی جهانبینی من تغییر نکرده، به رغم حضورم در کنگره، نه تنها تغییر در من ایجاد نمیشود بلکه روز به روز من به سمت تاریکی حرکت میکنم. پس باید دیدگاه من تغییر کند و در من باوری ایجاد گردد که این هستی بدون صاحب نیست و نتیجهی اعمالم به من برمیگردد، دیگر هیچ کار ضد ارزشی انجام نمیدهم و این همان تغییر در جهانبینی مد نظر است که باعث تغییر صفت نکوهیدهی گذشته در من میشود. سپاسگزارم از توجه شما عزیزان.
اعلام رهایی و ورود به سفر دومی مسافر محمد و همسفر محترمشان از لژیون ششم توسط راهنمای محترم آقا سعید، ضمن عرض تبریک به این عزیزان
اعلام رهایی و ورود به سفر دومی مسافر کیوان و مسافر محمود از لژیون ششم توسط راهنمای محترم آقا سعید، ضمن عرض تبریک به این عزیزان
مرزبان محترم کشیک: مسافر مهدی
جلسه اسیستانت محترم آقا محمود با مرزبانان دوره قبل و مرزبانان منتخب دوره جدید
عکاس: مسافر مهدی
صدابردار: مسافرسیدسعید
تایپ: مسافر هوشنگ و علیرضا
ثبت: مسافر مرتضی
نمایندگی حکیم هیدجی ( مسافران و همسفران )
- تعداد بازدید از این مطلب :
174