English Version
This Site Is Available In English

تغییر صفات مخرب یا سازنده

تغییر صفات مخرب یا سازنده

جلسه سوم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی گیلان به استادی راهنما همسفر منیژه با دستور جلسه «وادی دهم (صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون جاری است) و تأثیر آن روی من» روز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

سخنان استاد:

وادی دهم تحت عنوان صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است. صفت یعنی خصوصیات و ویژگی‌های هر انسانی که می‌تواند این ویژگی‌ها، قابل‌تغییر باشد. صفت در بعضی موارد صادق است؛ مثل روشنایی‌ روز، سیاهی‌ شب و درندگی شیر که این صفات همیشه ثابت هستند. وادی دهم به شمشیری بران تشبیه شده است که هم به انسان شور، امید و حرکت می‌دهد و هم هشدار و آگاهی می‌دهد، این‌گونه که اگر در پایین‌ترین نقطه هم باشید می‌توانید تغییر کنید و به سمت نور و روشنایی حرکت کنید؛ اما این وادی هشدار نیز می‌دهد که اگر جزو بهترین‌ها هم باشید و در مسیر ضد ارزش‌ها قدم بردارید به بدترین‌ها تبدیل خواهید شد، یعنی درواقع همیشه امکان لغزش وجود دارد.

حتی ممکن است صفت خوب تبدیل به صفت بد و زننده شود و جایگاه تغییر کند. من چنین مسئله‌ای را زمانی که مسافرم مصرف‌کننده مواد شده بود مشاهده کردم که چه طور به‌مرورزمان تمام صفات او تغییر کرد و زمانی که مسافرم در اعماق تاریکی بود، من در افکار خودم و در درونم به دنبال نور می‌گشتم. بندگی تنها به‌ظاهر نیست، انسان باید در تفکر خود آنچه را که شایسته‌ است پرورش دهد و این نمونه‌ای از عبادت و بندگی محسوب می‌شود. من بار‌ها در مورد خودم و شرایط زندگی‌ام تفکر کرده‌ام که اگر من و مسافرم، به فکرمان خطور نمی‌کرد که قدم در این مسیر بگذاریم، چه اتفاقی در زندگی ما رخ می‌داد.

انسان گناهکار در هر نقطه و مرحله‌ای باشد می‌تواند بازگردد. وادی دهم به من آموخت در هر مرحله‌ای از تاریکی هم که باشم می‌توانم حرکت کنم و تغییر کنم؛ زیرا در انسان هیچ‌چیز ثابت نیست و انسان موجودی جاری است. این وادی هشدار می‌دهد که مراقب افکار منفی و نیروهای منفی باشیم، زیرا نیروهای منفی به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه‌ انسان می‌شود و همچون علف‌های هرز آن‌قدر قوی هستند که قادرند بذری که کاشته‌ایم را خشک کنند. بذرها همان اعمال مثبت ما هستند، مراقبت از بذر و کندن علف‌های هرز باعث می‌شود که بذرها رشد کنند و میوه بدهند.

نمی‌توانیم با یک‌بار هرس خیال کنیم علف‌های هرز از بین می‌روند، باید زمان بگذاریم تا این‌که بذرها قوی شوند و دیگر علف‌های هرز حریف بذر نشوند و این را بدانیم علف‌های هرز هیچ‌وقت از بین نمی‌روند. آموزش‌های ناب کنگره۶۰ دانش و آگاهی را برای کسانی که توانایی و خواست درونی برای یافتن نور را دارند، کمک می‌کند که در مسیر تکامل قدم بردارند. در این مسیر انسان اطلاع دارد که بر سر دوراهی است یکی راه شر و دیگری راه خیر، هرکدام از این دو راه کاملاً متضاد و در مقابل هم اما مکمل یکدیگرند؛ زیرا عالم هستی با اضداد شکل می‌گیرد؛ به‌طور مثال اگر نفرت نباشد، مهربانی لمس نمی‌شود یا اگر تاریکی نباشد نور معنایی ندارد.

سه مؤلفه وجود دارد که دنیا بر اساس آن پایدار است، نور، صوت و حس. در جهان بیرون اگر نور نباشد همه‌ موجودات از بین می‌روند. در جهان درون ما نور، همان اعمال خوب و کارهای ارزشی ماست که اگر نباشد جهان وجودی ما از بین می‌رود. صدای کلمات به‌تنهایی هیچ معنایی ندارد؛ ولی وقتی کنار هم قرار می‌گیرند، دارای معنی مخرب یا سازنده می‌شوند سپس ما با اصواتی که تولید می‌کنیم هم می‌توانیم آباد کنیم و هم می‌توانیم ویران کنیم. حس می‌تواند سرمنشأ توان و انرژی برای یک حرکت و تغییر باشد، چراکه حس زمانی که شکل بگیرد، ذره‌ذره توان انجام کار و حرکت در انسان بیدار می‌شود و انسان را به تلاش و تکاپو وا‌می‌دارد. امیدوارم ما هم بتوانیم در جهت تکامل خود سعی و تلاش کنیم در جهت راستی و ارزش‌ها جاری شویم.

نویسنده: راهنما همسفر منیژه (لژیون دوم)
تنظیم و ارسال: همسفر فرشته راهنما همسفر فاطیما (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .