English Version
This Site Is Available In English

حاشیه، قوی‌ترین نیروی بازدارنده است

حاشیه، قوی‌ترین نیروی بازدارنده است

جمیعاً خشنودیم كه ثمره تلاش شما و همراهان شما در حركت و درک، به مراحلی دیگر خواهید رسید كه نشاط انسان‌ها در وصل به حیات خالق را نمایان می‌كند؛ هر قدر كه به جلوتر بروید، نشانه‌ها را دریافت خواهید نمود. این تحول، بزرگ می‌باشد كه انسان‌های كوچک از درک آن قاصر هستند. در واقع دست یافتن به شكاف و هسته است كه ظاهری ساده و درونی از محتوا، بی‌پایان. (سردار)

به بهانه‌ دستور جلسه پرشگون و مبارک هفته بنیان، همسفران نمايندگی  شادآباد میزبان و پذیرای اسیستانت آمار همسفر مهشید بودند و اعضاء برای عرض تشکر و خداقوت در این جلسه پربار شرکت کردند و آموزش گرفتند.
همسفر مهشید از سال ۱۳۸۴ در کنگره حضور دارند و در جایگاه‌های خدمتی متعددی خدمت کرده‌اند و هم اکنون در جایگاه اسیستانت آمار در حال خدمت هستند. توجه پرمهر شما را به این گفتگوی صمیمانه و شیرین جلب می‌کنیم.

ضمن عرض تبریک و خداقوت خدمت شما به نیابت از یکایک همسفران بابت این‌که رابط نمایندگی شادآباد، خانم آنی کماندار و‌ آقای مهندس هستید؛ بفرمایید بخش همسفران شادآباد را چه‌طور می‌بینید؟

ممنون از این‌که وقت مصاحبه به من دادید، از آقای مهندس و خانم آنی کماندار ممنونم از این‌که به من اجازه خدمتگزاری دادند. شعبه شادآباد به نظر من از چند شعبه‌ای که رفته‌ام، خیلی شعبه بهتری است، با وجود این‌که شعبه بزرگی است، نسبت به شعبه‌های دیگر آرام است؛ زمانی‌که استاد هستی و صحبت می‌کنی خیلی احساس آرامش می‌کنی و کنترل‌شده است و این نشان‌دهنده این است که همسفران علاقمند هستند؛ چون کارگاه‌های آموزشی یک بخشی از آموزش هستند؛ بخش اعظم جهان‌بینی و آموزش‌ها را جلسه، مشارکت و صحبت‌های استاد تشکیل می‌دهد؛ وقتی من جلسه‌ای می‌روم اعضاء از اول جلسه می‌نشینند، کاملاً گوش می‌دهند و تا انتهای جلسه ثابت هستند، نشان‌دهنده این است که جهان‌بینی درست است، متوجه می‌شوند که آموزش را بایستی از این جلسات بگیرند. این به نظر من خیلی خوب است و من در این چند جلسه که به شعبه شادآباد آمده‌ام، این موضوع را دوست داشته‌ام.

در صورت امکان بفرمایید در حلقه اسیستانت‌ها قرار گرفتن و پذیرش مسئولیت‌های خطیرتر در کنگره۶۰ چه دستاوردهایی برایتان داشته است و قوی‌ترین نیروی بازدارنده در این مسیر خدمتی از نظر شما چه بوده است؟

به‌نظر من این‌گونه نیست که شما فکر کنید اسیستانت‌ بودن، خطیرتر از جایگاه ایجنت است، راهنما بودن حتی در آبدارخانه بودن، هر کاری ظرفیت خودش را می‌خواهد و می‌توانید در هر کاری بهترین خودتان را بگذارید؛ پس خیلی فرقی نمی‌کند، مهم این است که ما در کنگره خدمتگزار باشیم، کجا و چگونه فرقی نمی‌کند. مسئولیت اسیستانتی نسبت به مسئولیت‌های دیگر یک مقدار زیادتر است؛ به‌خاطر اين‌که ما باید چندین شعبه را زیر نظر بگیریم. ما ۹ اسیستانت‌ داریم که جدا از این‌که ناظر شعبه‌ها هستند، کارهای مختلفی دارند. اسیستانت‌ لژیون سردار، مالی، سایت، آموزش، آمار و راهنمایی. من اسیستانت‌ آمار هستم. تمام شعب همسفران در حوزه کاری ما هستند که آمارشان را می‌گیریم و چند بخش می‌شود، به اصطلاح آمارشان را می‌گیریم و رهایی و پیشینه افراد را بررسی و اسکن می‌کنیم. در حال حاضر سیستم را به سمتی می‌بریم که مانند سیستم‌های دانشگاهی شود که وقتی اسم یک شخصی را در سیستم می‌زنیم تمامی سابقه خدمت‌های آن شخص در کنگره را نشان دهد. کار دیگر ما این است که راهنما و رهایی‌ها را بررسی می‌کنیم که مطمئن شویم کسانی‌ که امتحان می‌دهند و قبول می‌شوند آيا آن شرایط را داشته‌اند یا خیر؟ یا این‌که یک شرطی را نداشته‌اند آن را در می‌آوريم یا اسم راهنمایشان را اشتباه نوشته‌اند، آن را بررسی می‌کنیم. کار دیگر که انجام می‌دهیم پرونده‌های شعب را بررسی می‌کنیم؛ تقریبا ۷۰ درصد شعب‌ را بررسی و اسکن کرده‌ایم و ۳۰ درصد شعب مانده‌اند که آن‌ها شعبه‌های تازه تأسیس هستند. کارهایی که داریم در حال حاضر انجام می‌دهیم این‌ها هستند. به‌نظر من در تمام خدمت‌های کنگره، قوی‌ترین نیروی بازدارنده، حاشیه است. این‌که در ذهنت متصور شوی که آدم‌ها چه‌کار می‌کنند؟ چرا این را به آن گفت؟ چرا آن را به من گفت؟ وقتی ذهنت به این‌طور مسائل رفت؛ یک نیروی بازدارنده برای خدمتت است. هر موقع که فقط به این فکر کردی که مهم نیست چه کاره‌ای؛ ولی به بهترین شکل ممکن آن را انجام بدهی؛ یعنی حاشیه را کنار گذاشته‌ای و با رشد و قوی شدن در آن کار جلو می‌روی وگرنه من فکر می‌کنم این بدترین مسئله است.

لطفاً بفرمایید برای ایجاد هماهنگی بین امور خانواده، کار، کنگره و خدمت از چه تکنیک‌هایی استفاده می‌کنید؟

سؤال خوبی بود؛ چون چندین کار را با هم انجام می‌دهم. این‌که شما برنامه‌ریزی کنید و بگویید؛ باید این تایم این کار را انجام بدهم و این برنامه‌ریزی در زندگی شما باعث می‌شود که شما بتوانید چندین کار را با هم انجام بدهید؛ البته همیشه چندین کار را ممکن است نتوانیم به بهترین نحو انجام دهیم؛ ولی می‌توانیم کنار هم آن‌ها را داشته باشیم؛ واقعا اگر به قول استاد امین بخواهیم کاری را خیلی عالی انجام بدهیم؛ باید خواست خود را روی آن کار بگذاریم؛ ولی اگر برنامه‌ریزی کنیم، می‌توانیم کنگره را در حد متوسط داشته باشیم، خانواده و کار را نیز داشته باشیم این خواست آدم‌ها است‌. من می‌گویم اگر خواسته‌ات این است که حتماً کنگره بیایید و خدمت کنید، درها به رویتان باز می‌شوند که این کار را بتوانید انجام دهید.

چه عوامل یا چه تفکری باعث شد که پس از درمان مسافرتان به یادگیری، آموزش و خدمت ادامه دهید و امروز جز خدمتگزاران و نیروهای اصلی کنگره۶۰ باشید؟

اولین باری که کنگره آمدم، راهنمایی داشتم که بسیار کنگره را دوست داشت، خیلی کتاب‌ها و پیام‌های کنگره را می‌خواند و ناخودآگاه حس آموزش را در من زنده کرد که من یاد بگیرم. بعد از این‌که به کنگره آمدم، احساسی که در من به‌وجود آمد این بود که وقتی حال من بد و شرایط سخت بود در کنگره یک نوری برایم روشن می‌شد و احساس کردم؛ باید این نور را به افرادی که اکنون در کنگره هستند و می‌خواهند بیایند و آموزش بگیرند بدهم، این‌که نور را در مشتتان بگیرید و به نفر بعدی بدهید و او نیز به نفر بعدی بدهد. من خیلی به این موضوع فکر می‌کنم که لحظه‌های سختی که در ابتدای کنگره داشتم و آرامشی که در آینده برای من به وجود آمد، آن آرامشی که در درون من به وجود آمده را به قلب ناآرام انسان‌ها بدهم و اشک‌هایی را از چشم‌ها بگیرم. این باعث شد که بمانم و امیدوارم که خداوند کمک کند که بتوانیم همیشه بمانیم؛ چون همیشه هم خواسته خودتان نیست، گاهی اتفاقاتی می‌افتد و خداوند باید بخواهد، جدا از این‌که خودتان بخواهید، ان‌شاءالله که بمانیم.

در صورت تمایل کمی از چالش‌های بخش آمار همسفران کنگره۶۰ برایمان بگویید؟

چالش‌های زیادی دارد و سخت است. سابقه‌ افراد را بعضی اوقات پیدا نمی‌کنیم. خیلی اتفاقات می‌افتد؛ ولی واقعاً من تنهایی در گروه آمار نیستم، دستیارهای من خیلی کمک می‌کنند و دست راست من هستند. ممنون از این‌که خانم کماندار و آقای مهندس به من اعتماد کردند و بخشی از کار را به من سپردند؛ امیدوارم که بتوانم در کنار دستیارانی که کمکم می‌کنند درست انجام دهم؛ واقعاً آن‌ها خیلی زحمت می‌کشند، به شهرستان‌‌ها و شعب می‌روند. به آن‌ها خداقوت می‌گویم. خود من هم همین‌طور، همه با هم تلاش می‌کنیم که ان‌شاءالله بتوانیم آن کاری را که باید انجام دهیم.

طراحی سؤالات: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم) و همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
تهیه و تنظیم: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (بیست‌و‌ششم) دبیر سایت
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .