English Version
English

گروه خانواده - شیشه، مخرب‌ترین محرک در اعتیاد است

گروه خانواده - شیشه، مخرب‌ترین محرک در اعتیاد است

جلسه چهارم از دوره نخست کارگاه‌های آموزش مجازی همسفران نمایندگی دماوند با استادی همسفر سارا با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن‌ها با متدDST» در روز شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:

شیشه مواد مخدری از دسته محرک‌هاست که مهندس دژاکام به علت تخریب بسیار بالایی که دارد از آن به عنوان یک مخرب یاد کردند. شیشه یا آیس از آمفتامین تشکیل شده است. سابقه استفاده از آن  به جنگ جهانی دوم برمی‌گردد؛ برای اینکه سربازها بتوانند بدون استرس و اضطراب بجنگند و شب بیداری‌ها را تحمل کنند از آن استفاده می‌کردند.

مصرف شیشه میزان دوپامین را در مغز ۱۱ برابر و انرژی زیادی آزاد می‌کند در این مرحله شخص وارد مرحله اسکیزوفرنی یا همان توهمات واقعی یا اختلالات دیگری از جمله دو قطبی یا چند قطبی می‌شود. شیشه به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و باعث جوش‌های چرکی زیر پوستی و روی پوستی می‌شود. در آقایان پروستات را از کنترل خارج می‌کند و همراه ادرار اسپرم هم دفع می‌شود.

اکثر مصرف کنندگان شیشه خودشان را معتاد نمی‌دانند و این توهم برایشان بسیار واقعی است. یک مصرف کننده شیشه سوءظن شدیدی به اطرافیان و خانواده‌اش دارد یا حتی ممکن است خیال کند در بسیاری از نقاط خانه میکروفون و دوربین کار گذاشته‌اند و بزرگترین سازمان‌های جاسوسی جهان در تعقیب او هستند‌.یا خیال می‌کند که قصد جانش را دارند.

یک مصرف کننده شیشه، بسیار عصبی، تندخو، مضطرب و بی‌قرار است دائماً عرق می‌کند و دهانش خشک می‌شود. گاهی اوقات آن‌قدر قشنگ صحبت می‌کند که تا وارد موضوع خاصی نشود شما نمی‌فهمید که دیوانه‌ای متحرک است. ممکن است خانه‌ای به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان را ۳۰ میلیون تومان معامله کند.

اعتیاد به شیشه اصلاً قابل مقایسه با اعتیاد به تریاک، هروئین، شیره، کراک و... نیست. ابعاد این موضوع را فقط خانواده فرد مصرف کننده و نزدیکان او که در قلب موضوع قرار دارند می‌توانند درک کنند.

مهمترین مسئله در این زمینه رساندن اطلاعات به جوانان است. در دانشگاه، سر کار و... این تفکر را دارند که شیشه اعتیاد ندارد و برای اینکه سرخوش باشند گاهی اوقات استفاده می‌کنند. اما غافل از اینکه هیچ‌کس یک شبه مصرف کننده نشده و اعتیاد خیلی آرام آرام و اندک‌ اندک پیش آمده است. ما به این افراد در کنگره نامزدهای اعتیاد می‌گوییم که دروازه ورود به اعتیاد همین افراد هستند.

به لطف مهندس دژاکام و به روش DST تمام مواد مخدر از جمله شیشه در کنگره۶۰ قابل درمان است. ولی در دنیا هنوز می‌گویند درمانی برای شیشه وجود ندارد و با هزینه‌های گزاف به دنبال پیدا کردن ژن اعتیاد هستند تا بتوانند آنتی‌‌ژن‌ آن را بسازند که آن هم کار بسیار خطرناکی است.

در پایان همان‌گونه که سال‌ها پیش مهندس دژاکام در مورد شیشه اخطار داده بودند که سونامی شیشه در راه است و این فجایع رخ داد. امروز ما باید در مورد مواد مخدر جدید که هر روز به بازار می‌آید بسیار آگاه و هوشیار باشیم.به خاطر حضورم در کنگره و دانشی که می‌آموزم روزی هزار مرتبه می‌گویم شکر،شکر،شکر.

 

عکاس: مرزبان خبری همسفر فاطمه 

تنظیم و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون یکم)

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .