English Version
This Site Is Available In English

درس‌های لازم را بیاموزیم

درس‌های لازم را بیاموزیم

سیزدهمین جلسه از دوره اول از سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر، با استادی دیده‌بان محترم مسافر احمد حکیمی، نگهبانی ایجنت نمایندگی مسافر مهدی و دبیری مسافر مهدی، با دستور جلسه "جشن هفته دیده‌بان" روز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، احمد هستم، یک مسافر.

در ابتدا از خانواده محترم مهندس و تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ تشکر می‌کنم و خوشحالم که در جمع شما عزیزان حضور دارم. امیدوارم حال همه شما خوب باشد و کسانی که امروز در مسیر سختی قرار دارند، با تمام توان تلاش کنیم تا از این گذرگاه‌ها عبور کنیم، درس‌های لازم را بیاموزیم و به نتیجه مطلوب برسیم.

حرکت در مسیر کنگره آسان نیست. اگر امروز رهایی‌ها را می‌بینیم و اگر کنگره ۶۰ به جایگاه و توانایی امروز رسیده، حاصل عبور از سختی‌ها و مشکلاتی است که در طول این مسیر پشت سر گذاشته شده است.

اعتیاد پدیده‌ای مربوط به امروز و دیروز نیست. از آغاز خلقت، نیروهایی وجود داشته‌اند که تلاش کرده‌اند انسان را از حرکت و رشد بازدارند؛ نیروهایی که گاهی آشکارند و گاهی پنهان. هنر انسان این است که آن‌ها را بشناسد و راه درست را انتخاب کند.

جناب مهندس سال‌ها تحقیق و تلاش کردند تا راهی را که به آن رسیده بودند، بشناسند و به بهترین شکل در اختیار انسان‌ها قرار دهند. این حرکت به ما آموخت که انسان‌ها تمام‌شدنی نیستند و مسیر رشد و تکامل، ادامه‌دار است.

حاصل این مسیر برای ما چیزی جز سلامتی، آرامش، دور شدن از درد و رنج و رسیدن به زندگی سالم نیست؛ نعمتی که باید بابت آن شکرگزار خداوند باشیم.

در این هستی هیچ اتفاقی بی‌حساب و کتاب نیست. هر آنچه به ما داده می‌شود، فرصتی است برای حرکت، رشد و تبدیل شدن به انسانی تأثیرگذار.

در کنگره نیز مشکلات هیچ‌گاه صرفاً حذف نشدند؛ بلکه هر مشکل، فرصتی شد برای یادگیری، اصلاح و استحکام بیشتر. همین عبور از مشکلات بود که به کنگره ثبات و دوام بخشید.

معرفت و عمل سالم در کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کنند. اگر یکی را داشته باشیم و دیگری را کنار بگذاریم، به نتیجه مطلوب نمی‌رسیم؛ زیرا عدالت، نتیجه و زاییده معرفت و عمل سالم است.

حالا باید از خودمان بپرسیم: از تمام دریافت‌هایی که در این مسیر داشته‌ایم، چه چیزی برداشت کرده‌ایم؟ آیا زبان تشکر داریم؟ آیا می‌توانیم محبت را ببینیم و در تاریکی هم آن را احساس کنیم؟

شاید یکی از بزرگ‌ترین درس‌های این مسیر، همین باشد؛ دیدن نعمت‌ها، شکرگزاری و حرکت کردن برای تبدیل شدن به انسانی بهتر. از توجه شما متشکرم.

نگارش و ویرایش: مسافر مهدی (لژیون مرزبانی)
عکس: مسافر علیرضا (لژیون هشتم)
تهیه و تنظیم: مسافر کاوه (لژیون ششم)
ارسال: مسافر احسان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .