English Version
This Site Is Available In English

مصرف قرص‌های لاغری از روی ناآگاهی و نادانی من بود

مصرف قرص‌های لاغری از روی ناآگاهی و نادانی من بود

من هر چی که در زندگی دارم به لطف خداوند، وجود کنگره۶۰ و لژیون سردار است. من قبل ورود به کنگره در اوج تاریکی قرار داشتم و از حس و حال بسیار بدی برخوردار بودم. اکنون حدود یک سال از ورودم به کنگره می‌گذرد. در اوایل مسیر آموزش‌ها را خیلی جدی نمی‌گرفتم تا این‌که در یک شرایط سخت قرار گرفتم و با مشکلات زیادی روبه‌رو شدم. درونم مملوء از استرس و حال خراب بود. من یک مادر هستم، اما هیچ انرژی برای رسیدگی به فرزندم نداشتم. مسافرم همیشه گلایه می‌کرد که چرا به او توجه نمی‌کنم و همین باعث بحث و جدال بین ما می‌شد. این شرایط پایدار بود تا زمانی‌ که کنگره آمدن را جدی گرفتم، جلسات را مرتب شرکت کردم و در مسیر آموزش قرار گرفتم، سپس متوجه شدم باعث تمام مشکلات زندگی‌ام، خودم هستم و بقیه مقصر نیستند.

من برای این‌که در طول روز انرژی داشته باشم، دو سال به صورت روزانه از قرص‌های لاغری استفاده می‌کردم و اصلا متوجه این قضیه نبودم که روی سیستم جسم من چه تخریب بزرگی ایجاد می‌کند. قرص‌های لاغری سیستم‌ایکس من را از تعادل طبیعی خارج کرده بود و کم کم چشمه‌های مواد شبه‌افیونی من را از کار انداخته بود. مصرف این قرص‌ها از روی ناآگاهی و نادانی من بود. یک روز در لژیون با خواندن کتاب ۶۰ درجه زیر صفر متوجه شدم که چه آسیبی به جسم خود زده‌ام. وقتی با راهنمایم صحبت کردم، متوجه شدم علت این‌که هر روز حالم بدتر از دیروز بود، هر روز بیشتر در اوج تاریکی‌ها فرو می‌رفتم و از هیچ چیز در زندگی لذت نمی‌بردم، مصرف همین قرص‌ها بود. مشکل مالی نداشتم، ولی هر روز ذهن خود را با افکار منفی درگیر می‌کردم.

الان خدا را هزاران بار شکر می‌کنم که در مسیر کنگره۶۰ هستم و در جلسات شرکت می‌کنم. با شرکت در کارگاه‌های آموزشی، هر بار یک نکته خیلی مهم در زندگی برایم نمایان می‌شود و جواب یکی از سؤالاتم را می‌گیرم. متوجه می‌شوم علت مشکلاتم چیست و چگونه آن را حل کنم، این موضوع برای حال خوب من خیلی تأثیرگذار است. اکنون دیگر قرص مصرف نمی‌کنم و چشمه‌های جوشان درونم با آموزش گرفتن، در حال تبدیل به همان شیوا قبل است. از خدا می‌خواهم در مسیر کنگره پایدار باشم و هیچ‌گاه از آموزش‌ها دست نکشم. آموزش‌های کنگره ما را از درون تاریکی‌ها بیرون می‌آورد و به ما قوت و قدرت می‌دهد تا تلاش کنیم و به خواسته‌های خود برسیم، لذا هیچ‌کس جز خودمان نمی‌تواند به خویشتن خویش کمک کند. در پایان از تمام خدمتگزاران کنگره۶۰ و و راهنما همسفر ایران بسیار تا بسیار سپاسگزارم.

نویسنده: همسفر شیوا رهجوی راهنما همسفر ایران (لژیون یازدهم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر ایران (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر فرنگیس (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .