English Version
This Site Is Available In English

بدون تلاش هیچ تصویری به حقيقت نمی‌پیوندد

بدون تلاش هیچ تصویری به حقيقت نمی‌پیوندد

دلنوشته مسافران لژیون جونز پیرامون دستور جلسه «وادی پنجم و تأثیر آن روی من»

مسافر فاطمه

وادی پنجم به ما می‌گوید: تفکر به تنهایی کافی نیست؛ برای رسیدن به خواسته‌ها باید وارد عمل شد و حرکت کرد. در اوایل سفرم، وارد لژیون تغذیه سالم شدم. کمی که گذشت، با خودم گفتم: "من خودم یاد گرفتم، به تنهایی هم می‌توانم سفرم را ادامه دهم." اما چند ماه که گذشت، متوجه شدم تفکرم اشتباه بود. فهمیدم که برای رسیدن به هدفم، فقط دانستن کافی نیست؛ بلکه باید تلاش کنم، در لژیون شرکت کنم، آموزش ببینم و با صبر و پشتکار در مسیر حرکت بمانم. حالا با تلاشی که کرده‌ام و توکل به خداوند، توانستم به یکی از خواسته‌هایم که کاهش وزن و داشتن تغذیه سالم است، نزدیک شوم. سپاس‌گزارم از کنگره، راهنمایم و تمام کسانی که در این مسیر همراه من بودند.

مسافر زهرا

در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌کند. سپاس‌گزارم از خداوند که در مسیر کنگره قرار گرفتم. با آموزش‌های ناب و ارزشمندی که در این راه دریافت کردم، توانستم بر مشکلاتم غلبه کنم و به آرامشی نسبی در زندگی برسم. پیش از ورودم به کنگره، وجودم مملو از خشم و کینه بود. افکار منفی و ضد ارزشی، ذهنم را پر کرده بودند. مدام در ذهنم، جنبه‌های منفی اطرافیانم را بزرگ می‌کردم و همین باعث شده بود که از زندگی لذت نبرم و سر مسائل جزئی و پیش‌ پا افتاده، با خودم، خانواده و اطرافیانم درگیر باشم. وقتی تک‌تک وادی‌ها را گوش می‌دادم، با تمام وجود حس می‌کردم که انگار زندگی خودم در آن‌ها به تصویر کشیده شده است. حالا با گذر زمان و آموزش‌هایی که در کنگره۶۰ آموخته‌ام، تا حدودی توانستم گره‌های کور زندگی‌ام را باز کنم. در وادی پنجم آمده است که وقتی به انسان نگاه می‌کنیم، گمان می‌کنیم فقط در حیات زمینی زندگی می‌کند؛ در حالی‌ که حتی در همین حیات زمینی نیز، چندین جهان دیگر وجود دارد که انسان در آن‌ها زندگی می‌کند. مانند جهان خواب: جهانی که به‌صورت ناخودآگاه در آن هستیم و جهان ذهنی: جهانی که به واسطه تفکر به وجود می‌آید.

وادی پنجم بر جهان ذهنی تأکید دارد؛ یعنی تفکراتی که در ذهن انسان به تصویر کشیده می‌شود. اما تا زمانی‌ که حرکت نکنیم، این افکار از قوه به فعل نمی‌رسند. ما انسان‌ها اغلب در ذهن خود تصورات شیرینی داریم که فقط آن‌ها را مجسم می‌کنیم، بی‌آنکه برای رسیدن به‌ آن‌ها تلاش کنیم. غافل از این‌که باید از جای خود برخیزیم و با حرکت و کوشش، این تصاویر ذهنی را به واقعیت تبدیل کنیم. بدون تلاش، هیچ تصویری به حقیقت نمی‌پیوندد. الان دو ماه است که با هدف رسیدن به وزن ایده‌آل مسافر لژیون تغذیه سالم هستم. هر روز و هر ساعت، کاهش وزنم را در ذهن مجسم می‌کنم؛ اما اگر برای رسیدن به آن تلاش نکنم، فرمان‌بردار خوبی نباشم و دستورات تغذیه‌ای را دقیق اجرا نکنم، این تصویر ذهنی هرگز به واقعیت تبدیل نخواهد شد. وادی پنجم به ما می‌آموزد که برای به اجرا درآوردن ساختارهای ذهنی و تبدیل آن‌ها به ساختارهای عملی، باید از اضطراب، ترس، ناامیدی و سایر ضدارزش‌ها فاصله بگیریم. با تکیه بر نیروی درونی و خواست خداوند، می‌توانیم از تاریکی‌ها عبور کنیم، به روشنایی برسیم و در نهایت به رهایی و حال خوش دست یابیم.

رابط خبری: مسافر مرضیه (لژیون جونز)
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رضوی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .