English Version
This Site Is Available In English

یکی از شگیفتی‌های انسان جهان ذهنی اوست

یکی از شگیفتی‌های انسان جهان ذهنی اوست

نهمین جلسه از دوره دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صادق قم با استادی راهنما همسفر مرضیه، نگهبانی همسفر سپیده و دبیری همسفر معصومه با دستورجلسه «وادی‌ پنجم و تاثیر آن روی من» روز‌‌‌ یکشنبه ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه‌سخنان استاد:

خوشحالم و خدا را شاکر و سپاسگزارم که امروز در جمع شما خوبان همسفران شعبه صادق قم هستم. خدا را شاکرم که دوباره توفیق نصیبم شد که این جایگاه را تجربه کنم. از نگهبان جلسه بابت  فرصتی که در اختیار من قرار داده‌اند تشکر می‌کنم. تبریک و شادباش عرض می‌کنم خدمت عزیزانی که هفته گذشته از دستان پرتوان آقای مهندس دژاکام شال نارنجی را دریافت کردند. می‌بینم که لبخند روی لب‌های تمامی عضا است، امیدوارم که تمام همسفرانی که خواسته رسیدن به این جایگاه را دارند، به زودی روزیشان شود و شال نارنجی را دریافت کنند.

دستور جلسات وادی‌ها مهم‌ترین دستور جلسات کنگره۶۰ هستند؛ وادی‌ها مثل یک نردبان می‌مانند که گذر کردن از هر وادی پله به پله ما را از قعر تاریکی ها به سمت روشنایی‌ها هدایت می‌کند. من خیلی سال است که این دستور جلسه را میگذرانم. خیلی سال‌ها استاد بودم اما خیلی برایم جالب بود که ابتدای وادی پنجم در مورد زیبایی‌های دریا صحبت می‌کند. می‌گوید وقتی ما در ابتدا دریا را نگاه می‌کنیم آن را زیبا می‌بینیم و از دریا آرامش می‌گیریم ولی در وادی اشاره کرده که اگر بیشتر تفکر و تعمق کنیم شگفتی‌های بیشتری را در دریا و آسمان می‌بینیم. در ادامه به انسان اشاره می‌کند انسانی که اشرف مخلوقات است، ما ظاهر انسان را می‌بینیم پوست، گوشت و استخوان. همانطور که دنیای بیرون انسان خیلی شگفت‌انگیز است، ظاهر انسان هم با یک نگاه قابل برداشت نیست ولی در ادامه وادی اشاره می‌کند که اگر ما به انسان و دنیای درون انسان عمیق‌تر نگاه کنیم می‌بینیم که این دنیا خیلی محیرالعقول‌تر از دنیای بیرون است. در ادامه وادی اشاره می‌کند که ما در آن واحد در سه جهان زندگی می‌کنیم، در جهان خاکی، در جهان خواب و در جهان ذهن.

یکی از شگفتی‌های انسان همان جهان ذهنش است. جهان ذهن یک مقدمه‌ای است برای زندگی کردن در این دنیا و جهان‌های دیگر. در چهار وادی ما روی تفکر کردن تمرکز کردیم یعنی، این‌که به ما یاد داد به چه چیزهایی فکر کنیم و تفکر سالم چیست که بتوانیم افکارمان را جمع کرده و به تفکر مثبت تبدیل کنیم. اساس و بنیان جهان ذهنمان را تفکر تشکیل می‌دهد، پس جهان ذهن خیلی خارق‌العاده است. ما در ذهنمان هر چیزی را که بسازیم می‌توانیم تجسم کنیم. من در این لحظه در ذهنم می‌خواهم رهایی مسافرم را تجسم کنم، به راحتی در آن واحد می‌توانم این‌ کار را انجام دهم یا الان می‌خواهم مشارکت کنم، در ذهنم آن را بسازم و به آن برسم. وقتی که چهار وادی را  پشت سر می‌گذاریم وارد وادی پنجم می‌شویم، تیتر وادی می‌گوید تفکر کردن کافی است، یعنی تفکر کردن پنجاه درصد مشکل ما را حل می‌کند ولی کامل مشکل ما حل نمی‌شود. ما هر چه را تجسم کنیم اما هیچ حرکت و تلاشي نکنیم به نتیجه نخواهیم رسید.

این وادی ما را به حرکت وا می‌دارد و می‌گوید باید جهان ذهنمان را به ساختارهای عملی تبدیل کنیم ولی باز هم به این راحتی و به گفتن کافی نیست. باید چه کار کنیم که به آن عملیات برسیم؟ در این وادی اشاره می‌کند و می‌گوید که باید از گره‌های درونیمان عبور کنیم، از اضطراب، منیت و ترس عبور کنیم تا به آن آرامش برسیم. زمانی که ما آرامش داشته باشیم می‌توانیم به عملیات برسیم. وقتی که من ذهن مشوشی داشته باشم و تصویرسازی کنم که مسافرم می‌خواهد به رهایی برسد ولی ترس در وجودم باشد، مسافرم حالش خوب نمی‌شود زیرا اضطراب دارم، مشارکت نمی‌کنم و هیچ آموزشی نمی‌گیرم؛ همه‌ی این‌ها مانع از رسیدن من به آن نتیجه می‌شود.

این وادی دروازه ورود ما به آرامش است، یعنی به ما نشان می‌دهد که باید آرامش داشته باشیم و در هفت پله اشاره می‌کند که چطور ما می‌توانیم به آن آرامش برسیم. تنها راهی که انسان می‌تواند به آن آرامش برسد تصفیه و پالایش است؛ همان طوری که آب کثیف زمانی به آب زلال تبدیل می‌شود که تصفیه شود. انسان هم برای این‌که به آن آرامش برسد باید تصفیه و پالایش شود. امیدوارم که با آموزش‌ها و ابزارهایی که کنگره۶۰ به صورت رایگان در اختیار ما قرار داده بتوانیم استفاده درست کنیم و به آرامش برسیم. 

مرزبانان کشیک: همسفر نازنین و مسافر شهام
تایپیست: همسفر زهره، رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون‌پنجم)
عکاس: همسفر سهیلا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ویرایش: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون‌هفتم)‌
همسفران نمایندگی صادق قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .