English Version
This Site Is Available In English

غم و اندوه انسان پایانی ندارد

غم و اندوه انسان پایانی ندارد

مطلب امروز مربوط به تاریخ ۱۳۷۵/۱/۹ است. شاگرد به استاد می‌گوید؛ من به تلاش خود ادامه می‌دهم؛ اما گاهی بسیار از این همه نامردمی‌ها و نامردی‌ها غمگین می‌شوم. شاگرد همیشه شکوه و شکایت دارد؛ زیرا اوضاع و احوال او میزان نیست و گرفتار مشکلات است. گاهی این مشکلات را به گردن دیگران می‌اندازد؛ اما هم‌چنان به تلاش خود ادامه می‌دهد، درحالی‌که این تلاش نتیجه‌ای نمی‌دهد؛ زیرا در مسیر درست و راه مستقیم قرار ندارد. انسان همیشه در این تفکر است که حق همان چیزی است که او می‌گوید؛ اما آیا واقعاً این نامردمی‌ها و نامردی‌ها وجود دارد یا خود ما در این قضیه سهیم هستیم؟ باید گفت بزرگترین دشمن انسان جهل و ناآگاهی او است و این خود ما هستیم که با رفتار و کردار خود باعث بسیاری از این نامردمی‌ها و نامردی‌ها می‌شویم.

جهان هستی یا زندگی مانند دریایی است که کران ندارد و هیچ‌ شخصی هم نمی‌داند کران آن کجا است؟ انسان از روز ازل هست؛ حتی پیش از آن نیز بوده و پس از مرگ هم ادامه دارد، مرگ پایان زندگی نیست. غم و اندوه انسان پایانی ندارد؛ اما چرا انسان غم دارد؟ انسان به همه‌چیز مانند غذا، هوا، پوشاک، مسکن و… نیازمند است. در مرحلهٔ اول، خودِ وجود انسان مسائل متعددی دارد که گاهی اوقات باعث از غم دست دادن می‌شود؛ بنابراین غم و اندوه بسیار عمیق‌ است، درحالی‌که شادی‌ها کوتاه و گذرا هستند.

درد و رنج بشر برای دانش‌های کشف‌ نشده‌است. سه مسئلهٔ مهم اعتیاد، چاقی و سرطان باعث رنج بشر شده‌است. در جهان پزشکی درمان بیماری‌ها به‌صورت ریشه‌ای انجام نمی‌شود و تنها آن‌ها را کنترل می‌کنند. این کنترل، خود باعث رنج بشر است؛ زیرا دانش کامل آن‌ها کشف نشده‌است. در مبحث اعتیاد، ما دانش آن را کشف کردیم. افراد در کنگره۶۰ با روش DST پس از ده ماه به درمان قطعی می‌رسند. میانگین عمر افراد کنگره۶۰ از میانگین عمر افراد عادی بیشتر است؛ زیرا با درمانی که انجام می‌دهند، سیستم بدن بازسازی می‌شود؛ اما میانگین عمر افرادی که با روش‌های دیگر مانند سقوط آزاد، ترک کردند از افراد معمولی کمتر است.

در کنگره۶۰ در مسئلهٔ چاقی نیز دانش آن کشف شد. اگر افراد برنامهٔ کنگره۶۰ را درست اجرا کنند، به وزن متعادل می‌رسند و بسیاری از بیماری‌های آن‌ها خودبه‌خود درمان می‌شود. برای مثال، امروزه تیروئید کم‌کار را علت چاقی می‌دانند؛ اما در کنگره۶۰ مشخص شد که با درمان چاقی، مشکل تیروئید نیز برطرف می‌شود. بدن ما حدود چهل هزار میلیارد سلول دارد و این سلول‌ها سیستم بدن را کنترل می‌کنند؛ بنابراین باید زبان بدن را بفهمیم. همان بادی‌سمفونی که در کنگره۶۰ انجام می‌شود، باعث می‌شود افراد مثل آب خوردن وزن کم کنند.

سیگار هم در کنگره دانش آن کشف شده‌است و افراد به درمان می‌رسند. برای بیماری سرطان هم مقالات و روش‌هایی در کنگره وجود دارد؛ اما اجازهٔ عمل کردن هنوز داده نشده‌است؛ باید بدانیم که در همهٔ مسائل، سختی وجود دارد؛ اما باید به تلاش خود ادامه دهیم تا بتوانیم ناممکن‌ها را ممکن سازیم. گاهی اوقات ما انسان‌ها به همه‌چیز می‌پردازیم جز احوال دل خود. برخی از ما در شرایطی قرار گرفتیم که بسیار آسیب‌پذیر شدیم و دچار مشکلات متعدد هستیم. در این شرایط باید همیشه به خداوند امیدوار باشیم. انسان در هر کاری باید تلاش کند و به خداوند توکل داشته باشد. آن‌چه در پیشانی دفتر ثبت می‌شود تلاش انسان است، نه نتیجهٔ آن.

هر چیزی یک نقطهٔ شروع دارد، سپس ذره‌ذره بزرگ می‌شود، شعاع می‌افزاید و گسترش می‌یابد. کنگره۶۰ نیز از یک نقطه آغاز شد، افراد زیاد شدند و شعاع افزودند. اکنون در نقطه‌ای هستیم که ۱۴۰ نمایندگی در سراسر کشور داریم، درمان اعتیاد را گسترش می‌دهیم و قطعاً از مرزهای ایران عبور کرده و جهانی خواهیم شد. بعضی انسان‌ها فقط حرف می‌زنند و به عمل اهمیت نمی‌دهند؛ اما بعضی دیگر واقعاً در صراط مستقیم قرار دارند. افرادی که در حقیقت قرار می‌گیرند، در نهایت به نفع آن‌ها است و پیروز می‌شوند. زندگی شامل سه مؤلفه خواست (همان اختیار)، تقدیر (نامهٔ پیشین)و فرمان الهی است؛ بنابراین تفکرات ما همیشه با تقدیرات همگام نیست. ممکن است فکر ما چیز دیگری باشد؛ اما تقدیر ما بر چیز دیگری رقم خورده باشد؛ زیرا تقدیر، نامهٔ پیشین است و در همه‌جا برای ما احساس می‌شود.

منبع: سی‌دی پرواز
نویسنده و رابط خبری: همسفر شیوا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .