English Version
This Site Is Available In English

تنها جایی که مصرف‌کنندگان شیشه به درمان قطعی می‌رسند

تنها جایی که مصرف‌کنندگان شیشه به درمان قطعی می‌رسند

در خدمت همسفر کوکب رهجوی راهنما همسفر سمیه از لژیون دوم شعبه ارگ هستیم؛ توجه شما را به گفت‌وگویی که با ایشان پیرامون دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن‌ها با متدDST» داشتیم جلب می‌کنیم.

همسفر کوکب با مسافرشان قاسم با ۱۰ سال مصرف آنتی‌ایکس شیشه، قرص ب۲ و تریاک، با سقوط آزاد وارد کنگره شدند. به مدت ۱۱ ماه و ۲۱ روز با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر محسن و همسفر سمیه سفر کردند. در حال حاضر به مدت ۲ سال و ۷ ماه است که به لطف خدا و دستان پر مهر و توان آقای مهندس آزاد و رها هستند. ورزش همسفر در کنگره والیبال است.

لطفاً به‌ ما بگویید که شیشه چه نوع ماده‌ای است و چرا این‌قدر خطرناک است؟

شیشه ماده‌ای است که وقتی فرد مصرف‌کننده استفاده می‌کند، دوپامین مغز ۱۱ برابر بیشتر از حد معمول خود ترشح می‌شود و انرژی که بدن برای یک هفته ذخیره دارد همان روز اول به اتمام می‌رسد. شیشه از مت‌آمفتامین است و بسیار اعتیادآور، محرک بسیار قوی و روان‌ گردان است و روی مغز تأثیر بسیار زیادی نسبت به سایر مواد مخدر دیگر می‌گذارد.

به‌نظر شما از نظر روانی چه آسیب‌هایی به دنبال مصرف شیشه ایجاد می‌شود؟

آسیب‌های روانی بستگی به این دارد که فرد مصرف‌کننده چه سنی داشته باشد و چند سال مصرف‌ مواد داشته است، اگر مصرف آن فرد زیاد باشد، مطمئناً از لحاظ روانی روی جسم او هم تأثیر گذاشته است. مسافر من؛ به دلیل این‌که مدت زمان خیلی کمی مصرف شیشه داشتند، باز هم تمام عوارض شیشه در عکس‌العمل‌های آشکار او بروز می‌کرد و آن زمان دچار بی‌خوابی شدید بود و بیش از حد مجاز انرژی داشت، با این‌که روزها کار می‌کرد، شب‌ها هم اسنپ کار می‌کرد و اصلاً استراحت نمی‌کرد.

آسیب‌های جسمی چطور؟

خیلی کم اشتها و دچار کاهش وزن شدید شده بود، دندان‌هایش هم آسیب دیده بودند.

لطفاً بفرمایید نقش کنگره۶۰، در درمان مصرف کنندگان شیشه چیست؟

درکنگره۶۰، آقای مهندس با روش DST و داروی OT، فرد مصرف‌کننده شیشه را به درمان می‌رسانند. تنها جایی که مصرف کنندگان شیشه به درمان قطعی می‌رسند کنگره۶۰ است.

درک شما از ماده مخدر شیشه چیست، چرا تخریب‌های آن را متفاوت از سایر مواد می‌دانند؟

ماده مخدر شیشه متفاوت از بقیه است؛ زیرا جسم و روان فرد و به طور کلی‌ سیستم بیوشیمی و فیزیولوژی فرد را، نابود می‌کند و وابستگی شدید ایجاد می‌کند.

آیا می‌توانید برای ما شرح دهید که شیشه چه تأثیری بر زندگی خانوادگی شما گذاشت‌؟

من زمانی متوجه شدم مسافرم مصرف‌کننده شیشه شده است، در تلاش بودم که راهی برای درمان آن پیدا کنم؛ حتی او را به کمپ بردم؛ اما خانواده‌ام از تجربه‌های دیگران که مصرف‌کننده شیشه بودند و می‌دیدند که از نظر روانی مشکل پیدا می‌کنند و ممکن است خانواده خود را نابود کنند، می‌ترسیدند و می‌گفتند درمان کسی که مصرف‌کننده شیشه است امکان‌پذیر نیست و به من می‌گفتند تا دیر نشده از مسافرم طلاق بگیرم.

آیا امیدی به درمان شیشه داشتید؟

تلاش خودم را می‌کردم که راهی پیدا کنم؛ ولی خیلی ناامید بودم، وقتی با کنگره۶۰ آشنا شدم در دلم یک روزنه‌ امید بود که در اینجا درمان می‌شود و همین اتفاق هم افتاد.

کنگره۶۰، چه تغییری در زندگی شما ایجاد کرد؟

کنگره نه تنها مسافرم را به درمان رساند؛ بلکه خود من را هم درمان کرد، با آموزش‌هایی که در کنگره گرفتم آرامشی در زندگی من به‌وجود آمد که قبلاً این آرامش وجود نداشت.

آیا پیامی برای همسفرانی که هنوز درگیر مصرف شیشه در خانواده هستند دارید؟

اگر کنگره۶۰ را برای درمان انتخاب کردند، مطمئن باشند که کنگره۶۰ بهترین مکان و راه برای درمان است؛ حتی همه مصرف‌کنندگان با هر مصرف موادی، فرق نمی‌کند چه مصرف موادی داشته باشد.

کلام آخر

در پایان گفت‌وگویم از آقای مهندس و خانواده محترمشان و راهنمایان بزرگوار که مسیر را برای من و مسافرم هموار کردند تا به درمان برسیم تشکر می‌کنم و از خداوند متعال برای آن‌ها بهترین‌ها را خواستارم.

بی‌نهایت از شما سپاسگزارم بابت زمانی که برای انجام این گفت‌وگو با ما در میان گذاشتید.

مصاحبه کننده: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
طراح سوالات و ویرایش: همسفر افسانه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول) دبیر سایت
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .