هفتمین جلسه از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ارگ کرمان با استادی راهنما همسفر محدثه، نگهبانی همسفر اسماء و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روش DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
قبل از اینکه سراغ دستورجلسه برویم جا دارد از آقای مهندس دژاکام بابت بستری که فراهم کردند تا منِ محدثه بیایم و امروز راحت روی صندلی بنشینم و آموزش بگیرم بسیار تا بسیار تشکر کنم، مدیونشان هستم و از ایشان و خانواده عزیزشان ممنونم؛ همچنین از راهنمای عزیزتر از جانم همسفر سحر که جایشان اینجا خالی است؛ ولی همیشه حضورشان را احساس میکنم و زندگیام را مدیون این بزرگوار و راهنمای مسافرم مسافر محسن هستم تشکر میکنم. از مسافر عزیزم که درواقع به واسطه ایشان من اینجا نشستهام و در این جایگاه خدمت میکنم و از فرزندان عزیزم که من را یاری میکنند که در این مسیر بدون هیچ دغدغهای بیایم و بروم سپاسگزارم، دستشان را میبوسم و ممنونشان هستم، همچنین از ایجنت، مرزبانان و نگهبان جلسه بسیار سپاسگزارم، در شعبه ارگ برای اولینبار این جایگاه را تجربه میکنم و دو تبریک هم میگویم؛ ابتدا تبریک رهایی عزیزانی که امروز نیستند و تهران هستند خدمت راهنمایان بزرگوار همسفر سمیه و همسفر زهرا و همچنین تبریک میگویم به همسفر معصومه، همسفر زهرا و همسفر فائزه بابت شال زیبایشان، امیدوارم همیشه خوش بدرخشند و خوب میدانم که لایق خدمت هستند. بینهایت به ایشان تبریک میگویم، لطفاً تشویقشان کنید.
همانطور که میدانید دستورجلسه امروز در مورد «تخریب شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با روشDST» است؛ خب اگر بخواهیم در مورد تاریخچه شیشه صحبت کنیم در اوایل سال ۱۸۸۷ تحقیقاتی بر روی مبتلایان به بیماری افسردگی، بیشفعالی و چاقی مزمن انجام گرفت، به صورت مصنوعی قرصش را ساختند و جالب اینکه در جنگ جهانی دوم برای آمادهسازی سربازان به جهت اینکه آنها بتوانند روحیه خوبی داشته باشند و هوشیارتر و بیدارتر بشوند آن را به سربازها دادند و بعدها متوجه شدند که چقدر اشتباه بوده است و ممنوعش کردند؛ اما دیگر کار از کار گذشته بود و بهصورت قاچاقی این مواد پخش میشد، رفتهرفته شیشه آمد و به ایران رسید؛ حالا اگر بخواهیم بگوییم که شیشه چیست؟ در رده دارویی سایکواکتیو با نام پزشکی متآمفتامین است و مدت زمان ماندگاری شیشه در بدن انسان بین ۸ تا ۱۲ ساعت است. شیشه را با اسمهای دیگری مثل آیس، کریستال، یخ، قرص اِکستازی و دزوکسین که نوع دارویش است و رواج دارد میشناسند. شیشه به روشهای مختلفی مصرف میشود و یکی روش تزریقی است که آن را با آب و الکل حل و تزریق میکنند یا به صورت بلعیدن، استنشاق کردن و یا اسنیو کردن مصرف میکنند و جالب است بدانید مصرف شیشه در خلقوخوی فرد تأثیر زیادی دارد.
شیشه یک نسخه قوی و خطرناک از آمفتامین محسوب میشود و به رنگ سفید است و مثل خردههای شیشه است، پودری به حالت کریستال بیبو است، مزه تلخی دارد و به راحتی در آب و مشروبات الکلی قابل حل است. شیشه را جزء مواد محرک تقسیم بندی کردهاند، ولی از نظر آقای مهندس شیشه نه مخدر است، نه محرک، بلکه یک مخرب است؛ چراکه تخریب بسیار بالایی دارد و آن را تشبیه به یک بمب اتم کردهاند. اگر بخواهیم از عوارض شیشه مثال بزنیم جذب این ماده محرک در کبد بیشتر است و سرعت منتشر شدن آن در جسم فرد بسیار است. جذب آن از طریق کبد مشکلات بسیار زیادی برای شخص ایجاد میکند، یکی از این مشکلات ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن شخص یا کم اشتهایی، کم آبی، لاغری شدید، تنگ شدن عروق بدن، خشکی دهان، زرد شدن پوست و مسائل جنسی است که یکی از عوارض پرخطر مصرف شیشه است. این محرک با این ساختار آمد و جای خودش را باز کرد، نفوذ پیدا کرد و مصرف آن بین جوانان و دانشجویان زیاد شد و خصوصاً خانمها در آرایشگاهها معمولاً آن را ترویج میکردند؛ با این فریب که درواقع شیشه اعتیاد ندارد، مورفین ندارد و برای لاغری خیلی مؤثر است و چون اکثراً خانمها دنبال این هستند که زودتر کاهش وزن انجام شود به همین خاطر خیلی شیوع پیدا کرد.
این دلیل بارزی است برای اینکه متوجه شویم مصرف این ماده چقدر خطرناک است؛ این محرک با عبور از سد خونی مغز باعث فعالیت بیش از حد غدد شبهافیونی شده و درنتیجه کل غدد بدن را دچار تخریب میکند و فرد مصرف کننده شیشه چه شیشه مصرف کند و چه نکند در هر دو حالت خمار است و در حالت خواب و بیداری قرار دارد؛ اینجا عملکرد مغز فرد مختل میشود و زمانی که فرد مصرفکننده صحبت میکند شنونده فکر میکند توهم زده است؛ در صورتی که از نظر خود فرد مصرفکننده تمام حرفهایش درست و بهجا است؛ این از حالتهایی است که وقتی در فرد دیده میشود جای نگرانی دارد. در طول زمان افراد راههای زیادی را برای درمانشان رفتهاند، درمان با متادون، قرص B2، سمزدایی، داروهای گیاهی و سقوط آزاد هر کدام از این روشها را متأسفانه خیلی از افراد اجرا کردهاند؛ اما درمان که نشدهاند هیچ، بلکه تخریبهای زیادی هم برای خود اشخاص و هم خانوادههایشان بهجا گذاشته است. این خانوادهها هرجا هم که میرفتند متأسفانه با این جمله مواجه میشدند که شیشه درمان ندارد، لاعلاج است و تا پایان عمر با شما میماند و این تجربه خیلی سختی هم برای مصرفکننده و هم مخصوصاً برای خانوادههایشان است؛ خوشبختانه در کنگره۶۰ درمان را مطرح کردهاند.
صورتمسئله اعتیاد و درمان دارویی دری تازه و امیدی تازه برای این اشخاص است؛ چون اینجا گفته میشود که شیشه هم مثل خیلی از مواد مخدر، محرکها و آنتیایکسهای دیگر در کنگره۶۰ قابل درمان است و بهراحتی آب خوردن کسانی که مصرف کننده شیشه هستند میآیند و در کنگره به درمان میرسند. آقای مهندس میگویند که تنها راه درمان شیشه فقط داروی OT است؛ یعنی با داروی OT یا شربت تریاک با روش DST شخص میتواند در اینجا به درمان برسد. ماده اصلی شیشه متآمفتامین است که باعث میشود دوپامین آزاد شده در مغز انسان ۱۱ الی ۱۴ برابر افزایش پیدا کند. زمانی که شخص این مواد را مصرف میکند دوپامین خیلی زیاد میشود؛ اما وقتی شخص داروی OT با مقدار مشخص مصرف میکند، دوپامین در مغز انسان ۴ برابر آزاد میشود. به این دلیل که OT دارای ۲۵ نوع آلکلوئید است که مشابه بیشتر آنها در جسم انسان هم هست آقای مهندس میگویند: بهترین داروی درمان شیشه OT است و طبق پروتکل کنگره۶۰ هم میتوانند این دارو را جایگزین کنند.
جایگزین کردنش بین ۲۰ تا ۶۰ روز زمان میبرد و کاملاً سیستم تولیدات مغز را بعد از پایان سفر به حالت تعادل خودش برمیگرداند. امروزه در کنگره۶۰ ما شاهد این هستیم افرادی که مصرفکننده شیشه هستند میآیند، بهراحتی درمان میشوند و برای کمک و یاری رساندن به اشخاصی که مثل خودشان دردمند هستند و نیاز به کمک دارند در جایگاهها قرار میگیرند. در آخر امیدوارم تمامی کسانی که دوست دارند از این غول اعتیاد شیشه نجات پیدا کنند که از نظر کسانیکه در بیرون از کنگره هستند واقعاً خیلی خطرناک است، درمان و رها بشوند. در کنگره ما میدانیم که شیشه درمان شده است و خدا را شکر راهحل پیدا شده است و دعا میکنم که انشاءالله عزیزانی که نیاز دارند بیایند، مسیر کنگره برایشان باز شود، درمان بشوند و تولدی دوباره برای این عزیزان باشد.

مرزبانان کشیک: همسفر فرحناز و مسافر حسین
تایپیست: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ارگ کرمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
419