English Version
This Site Is Available In English

سونامی شیشه

سونامی شیشه

نهمین جلسه از دوره بیستم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی تخت‌جمشید شیراز با استادی همسفر سهیلا، نگهبانی همسفر نجمه و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به‌کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از خداوند بزرگ سپاسگزارم که مرا در مسیر سبز کنگره قرار داد و از آقای مهندس و خانواده محترمشان قدردانی می‌کنم. دستور جلسه این هفته "تخریب شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متدDST" است. شیشه یک ماده‌مخدر شیمیایی است که شکل ظاهری آن شبیه خورده‌های شیشه یا تکه‌های نبات است و به‌همین دلیل در کشور ما با نام شیشه شناخته می‌شود، در حالی که در کشورهای خارجی به آن «آیس» گفته می‌شود. مهم‌ترین ترکیب این ماده آمفتامین است. تاریخ تولید و مصرف آن به قبل از جنگ جهانی دوم برمی‌گردد.

در زمان جنگ جهانی دوم، سربازان برای مقابله با خواب و خستگی شبانه‌روزی از این ماده به عنوان دارویی ضد افسردگی و انرژی‌زا استفاده می‌کردند؛ اما پس از مدتی، اثرات منفی آن و اعتیادآور بودنش مشخص شد و از داروهای سربازان حذف گردید. با این حال، سوداگران و تولیدکنندگان مواد‌مخدر شروع به استفاده از این ماده کردند.

آمفتامین‌ها و مشتقات آن، مانند قرص‌های اکستازی که چند سال پیش در فیلم‌ها و سریال‌ها دیده می‌شد، به‌ویژه در میان جوانان محبوب شد. این قرص‌ها برای بیدار نگه داشتن افراد در پارتی‌ها مصرف می‌شدند؛ اما بعد از مدتی مصرف‌کنندگان به خواب عمیقی فرو می‌رفتند.

یکی از اشتباهات رایج در مورد شیشه این بود که چون مورفین ندارد، به‌عنوان ماده‌ای اعتیادآور شناخته نمی‌شد. همین تصورات غلط باعث شد که بسیاری از افراد به‌ویژه جوانان و خانم‌ها برای لاغری به شیشه روی آورند. مصرف شیشه نه تنها باعث توهمات شدید می‌شود؛ بلکه برای مادران باردار بسیار خطرناک است و ممکن است به نقص‌های جسمانی فرزندشان منجر شود.

در سال ۱۳۸۳ آقای مهندس پیش‌بینی کردند که «سونامی شیشه» در راه است و در سال ۱۳۸۶ مصرف این ماده به شدت افزایش یافت. به‌طوری که بیمارستان‌های اعصاب و روان مملو از افرادی بود که به شیشه اعتیاد پیدا کرده بودند.

در دیدگاه کنگره ۶۰، هر ماده‌ای که انسان را از حالت تعادل طبیعی خارج کند و بر سیستم‌ایکس اثر بگذارد و تخریب‌هایی را ایجاد کند، یک ماده‌مخدر محسوب می‌شود. شیشه نیز یکی از همین مواد است. آقای مهندس در سخنرانی هفته گذشته فرمودند: که یک روز شیشه بسیار خطرناک و وحشتناک بود؛ اما اکنون در کنگره ۶۰ این ماده‌مخدر به‌راحتی قابل درمان است. به امید رهایی تمام مصرف‌کنندگان مواد‌مخدر.
از این‌که به صحبت‌های من گوش دادید از شما متشکرم.

دریافت نشان پیمان همسفران

 

دریافت تقدیر نامه گلریزان همسفران

مرزبانان کشیک: همسفر زهرا و مسافر خدابخش
عکس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر میترا (لژیون اول)
تایپیست: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم) دبیر سایت
ثبت و ارسال: همسفر زهرا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی تخت‌جمشید شیراز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .