English Version
This Site Is Available In English

پندار همان اندیشه و تفکرات ما است

پندار همان اندیشه و تفکرات ما است

هفتمین جلسه از دوره سیزدهم کارگاه آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی شهباز با استادی ایجنت همسفر اعظم و نگهبانی همسفر الهه و دبیری همسفر زینت با دستور جلسه وادی پنجم و تاثیر آن روی من《در جهان ما تفکر قدت مطلق حل نیست، بلکه توام با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید》در روز یکشبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۰۰: ۱۷ آغاز به کار نمود

 

خلاصه سخنان استاد:

تیتر وادی می‌گوید: در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توام با رفتن و رسیدن آن را کامل می نماید. همان طور که می‌دانیم وادی‌ها چراغ راه هستند برای هر کدام از ما مثل یک نبردبان می‌ماند که ما باید پله‌های نبردبان را یکی‌یکی بالا بریم تا به آن مقصد و نتیجه‌ای که می خواهیم برسیم از وادی اول شروع کردیم آمدیم جلو تا به وادی پنجم رسیدیم تا وادی چهارم در مورد تفکر صحبت کرد و از مسئولیت پذیری صحبت می‌کرد.

وادی پنجم می‌گوید تفکر قدرت مطلق حل نیست یعنی فقط با تفکر کردن کار ما به نتیجه نمی‌رسد توام با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌کند یعنی باید ما آن حرکت را داشته باشیم تلاش و کوشش خودمان هم را داشته باشیم تا بتوانیم به آن نتیجه‌ای که می‌خواهیم برسیم حالا در وادی مورد خیلی چیز صحبت کرده وادی پنجم تقریباً یکی از آن وادی‌هایی هست که خیلی توانست تاثیر روی خود من گذاشت با آن پله‌هایی که داشت و واقعاً توانستم آن را در زندگیم استفاده کنم و بهره لازم را ببرم ما اگر به زندگی قبل از کنگره‌مان یک نگاهی بندازیم خیلی مشکلات داشتیم و هر کاری هم می‌کردیم شاید تفکر هم می‌کردیم شاید خیلی تلاش‌ و کوشش هم می‌کردیم مشاوره می‌رفتیم برای اینکه بتوانیم مشکلات زندگی‌یمان را حل کنیم شاید مثلاً بیست درصدش حل شد ولی مابقیش کامل حل نشد ولی زمانی که به کنگره آمدیم مخصوصاً با وادی‌ها آشنا شدیم با سی دی‌ها با جهان بینی آشنا شدیم واقعاً خیلی از مشکلات ما حل شد. 

همین وادی‌ها بودن یا همین سی دی‌ها بودن که با گوش کردن آنها ما توانستیم خیلی از مشکلات زندگی خودمان را به راحتی حل کنیم یکی از همان وادی‌هایی که خیلی توانست در زندگی به من کمک کند، همین وادی پنجم من اصلاً قبل از کنگره نمی‌دانستم که مثلاً انسان سه تا جهان دارد فکر می‌کردم مثلاً در همین حیاتی که هستیم می‌آییم زندگی‌ می‌کنیم بعد از یک مدت دیگر زمان مرگ فرا می‌رسد همه چیز تمام می‌شود.

در وادی پنجم چیزی که خیلی جالب بود اینکه ما در حیات زمینی خودمان سه تا جهان داریم یکی همان جهان فکریمان جهان خاک که به صورت خودآگاه داریم زندگی می‌کنیم و یکی دیگر جهان ذهنی و دومی هم جهان خواب هستش در خواب همان طور که می‌دانیم تقریباً به صورت ناخودآگاه ما یک سری چیز را می‌بینیم که واقعاً یک سری از خواب‌ها حتی به واقعیت هم تبدیل می‌شود و بعد از چند وقت مثلاً این خوابی که من دیدم حالا اون طبیعتی بوده که دیدم مثلاً اتفاقاتی که برام افتاده وقتی بیدار می‌شوم می‌گویم من قبلاً انگار همچین چیزی را دیده بودم مثلاً این قدر برای من این آشنا بود این جایی که من دیدم در خواب یا مثلاً اتفاقی که برای من افتاد آنقدر آشنا بود. مثلاً قبلاً من حس می‌کردم این را دیده بودم و این در صورتی که واقعاً یک سری چیزها در خواب آدم تلنگرش زده می‌شود پیامش در خواب به انسان داده می‌شود یکی از جهان‌هایی هست که واقعاً واقعیت دارد 

برای هر انسانی و جهان سوم که جهان ذهنی‌مان است که خیلی به ما کمک می‌کند برای رسیدن به واقعیت‌ها به خواسته‌هایمان قبل از اینکه من بخواهم هر خواسته‌ای را بهش برسم قبلش در ذهن خودم باهاش کلنجار می‌روم برای خودم می‌سازمش مثلاً می خواهم یک ماشین بخرم می‌آییم حساب کتاب می‌کنم در ذهن خودم من چقدر پول دارم اینقدر می‌توانم طلا بفروشم این کار را انجام بدم حالا این ماشینی که می‌خواهم بخرم مدلش چی باشه چگونه ازش استفاده کنم مثلاً چه خصوصیت‌هایی داشته باشد این ماشین برای من به چه درد می‌خورد یا هر چیز دیگر که بخواهم ازش استفاده کنم قبل از آن در جهان ذهنی من می‌آید پدیدار می‌شود و بعدش اگر من توانستم این را عملیاتیش کنم حالا اون ذهنم بوده تفکرم در کنارش بوده اگر بتوانم عملیاتش کنم به آن خواسته خودم توانستم برسم پس تفکر تنها به درد من نمی خورد تفکر زمانی ارزشمند است که من در تفکرم بتوانم آن خواسته‌ام را با تلاش و کوششم به مرحله اجرا برسانم عملیش کنم و به نتیجه برسم. 

وادی پنجم در مورد پندار سالم، گفتار سالم، و کردار سالم صحبت می‌کند حالا یا پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک چرا این صحبت را می کند. پندار همان اندیشه و تفکرات ما است اگر تمام این چیزهایی که در کنگره یاد گرفتم توانسته باشم روی خودم کار کنم قطعاً اون پندار و اندیشه و تفکر من می‌تواند اثر مثبتی داشته باشه و می‌تواند کمک من کند زمانی که من تفکر و اندیشه مثبت داشته باشم یا همان پندار نیکو یا سالم داشته باشم در ادامه این پندار به رفتار و کردار و گفتار من تبدیل می شود یعنی هر چیزی که من فکر و اندیشه‌ام هست آن را می‌آورم روی کار حالا می‌خواهد مثبت باشد چه منفی پس تفکر و اندیشه من خیلی مهم است سالم باشد.در ادامه رفتار و کردار و اعمال من هم در ادامه مشخص می‌شود. پس باید به این موضوع خیلی حواس‌مان جمع باشد که وقتی داریم در مورد یک چیزی فکر می‌کنیم آن اندیشه و تفکرمان، اندیشه و تفکر مثبت باشد افیونی نباشد. نیاز داریم که ما آن ترس و ناامیدی را کنار بگذاریم به هفت پله نیاز داریم. پله اول برگشت از ضد ارزش‌هاست چیزی که انسان را نگه می‌دارد، همان مسائل ضد ارزش‌هاست وقتی در مسائل ضد ارزشی غوطه‌ور می‌شوید دیگر فکر و اندیشه و تفکرات هیچ کمکی نمی‌تواند به شما کند و در راستای مسیر درست قدم بر نمی‌دارید و همان نقطه منفی کمکت می‌کند ‌و می‌مانی در همان‌جا. پس باید از ضد ارزش‌ها دوری کنیم که شامل دروغ گفتن، غیبت کردن، تهمت زدن و ....

هیچ چیزی یک‌ مرتبه اتفاق نمی‌افتد و روش کنگره تدریجی و ذره‌ذره است. پله بعدی خودداری است همان‌طور که از اسمش مشخص است یعنی چیزی که من خوب و بد آن را نمی‌دانم و بهتر است که انجامش ندهم و خودداری کنم؛ مثلاً غذا زیاد خوردن برای من ضرر دارد و باید خودداری کنم و انجام ندهم. پله بعدی قناعت است چیزی که شاید خیلی از ما که داشتیم در کنار یک آدم مصرف‌کننده زندگی می‌کردیم و خیلی خرج نمی‌کردیم ولی قناعتمان هم شاید جاهایی به ضررمان بوده و همه آن‌ها باید در حد تعادل باشند. آقای مهندس همیشه می‌گویند: که از بدترین چیزها بهترین استفاده را باید کرد. پله بعدی صبر است شاید قبل از کنگره من خودم همیشه می‌گفتم من آنقدر صبر کردم، آنقدر من صبور بودم ولی من فقط تحمل می‌کردم، صبر نیاز به پارامتر زمان دارد و در ادامه آن نیاز به تلاش و کوشش دارد و با تحمل متفاوت است. در ادامه تجسس، پس‌انداز، تسلیم و توکل و رضا است. وادی‌ها هر دفعه خوانده می‌شود برداشت جدید از آن می‌شود و وادی‌ها در زندگی خیلی تاثیر دارند و همین به آرامش و به حال خوش رسیدن یعنی تاثیر گذاشتن وادی بر روی من است. صبر و پس‌انداز به نظر من از مهم‌ترین‌ها هستند و آقای مهندس همیشه می‌گویند:خانم‌ها باید همیشه برای خودشان پس‌انداز داشته باشند. تعطیلات تابستانی را در پیش داریم انشاالله تعطیلات خوبی برای همه عزیزان باشد و بهترین بهره را ببرید و حتماً سی‌دی بنویسید تا از آموزش عقب نمانید.

مرزبان کشیک: همسفر صبا
عکاس: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
تایپیست: راهنمای تازه واردین همسفر مرضیه
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهباز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .