در باب دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» مصاحبهای با همسفر زهرا ترتیب دادیم، از ایشان ممنونیم که وقت ارزشمند خود را در اختیار ما قرار دادند و ما را در این گفتوگو همراهی کردند.
همسفر زهرا و مسافرشان اکبر با آخرین آنتیایکس تریاک و هروئين وارد کنگره شدند، ۱۰ماه و ۲۵روز به روش DST و داروی OT سفر کردند با راهنمایی مسافر حسن و همسفر لیلا، ورزش مسافر فوتبال وشطرنج و ورزش همسفر ایروبیک است، الان هم به شکر خدا ۱سال و ۱۵روز است که به دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند.
به نظر شما آیا تفاوتی بین تخریب شیشه و بقیه مواد مخدر وجود دارد؟
بله، به مراتب تخریبی که بر اثر مصرف شیشه به فرد وارد میشود خیلی بالاتر از مواد مخدر دیگر است، به قول آقای مهندس حتی تخریب شیشه در شیشههای قدیم خیلی بیشتر از تخریب شیشههای جدید است.
با توجه به اینکه محرک شیشه سطح دوپامین در بدن را بالا میبرد، به نظر شما تاثیر مثبتی در روند فعالیت روزمره فرد مصرف کننده دارد یا خیر؟
خیر، در ابتدا فرد را گول میزند و شخص فکر میکند نیروی او خیلی زیاد شده و خسته نمیشود؛ بنابراین با مصرف شیشه معتاد نمیگردد و مدت زمان طولانی میتواند بیدار بماند که متاسفانه به همین دلیل بین دانشجویان هم خیلی باب شده و از این ماده استفاده میکنند، مخصوصاً در شب امتحان که تا صبح بیدار بمانند یا خانمها برای اینکه لاغر شوند به این ماده روی میآورند که در انتها تبدیل به یک فرد مصرف کننده میشوند.
چه صحبتی با مصرف کنندگان شیشه که وارد کنگره شدند و هنوز در مورد درمان شیشه به روش DST تردید دارند، دارید؟
شیشه اسمش هم ترسناک است؛ ولی آقای مهندس میفرمایند: اتفاقاً درمان شیشه به مراتب خیلی راحتتر از تریاک است؛ چون شیشه یک آلکلوئید دارد؛ ولی تریاک بین ۲۵ الی ۵۰ نوع آلکلوئید دارد.
در مواجهه با یک فرد مصرف کننده شیشه، چه برخورد یا نگرشی میتواند مسیر درمان را هموارتر کند؟
به شخص مصرف کننده شیشه امید و اطمینان بدهیم که درمان میشود؛ حتی خیلی راحتتر و آسانتر از سایر مواد مخدر البته اگر به روش DST درمان کند، قطعاً به نتیجه میرسد.
آیا درمان مواد مخدر صنعتی با مواد مخدر سنتی در کنگره تفاوت دارد؟
خیر، آقای مهندس به روش DST و با داروی OT انواع و اقسام مواد مخدر را به درمان قطعی رساندند؛ البته اگر شخص خواستار درمان و رهایی باشد و قوانین و حرمتهای کنگره را رعایت کند و فرمانبردار راهنما خود باشد، زودتر به نتیجه یعنی همان خواسته درمان اعتیاد میرسد.
کلام آخر
در آخر از آقای مهندس و خانواده محترمشان و راهنمای خودم خانم لیلا و راهنمای مسافرم آقای حسن تشکر و قدردانی میکنم و خدا را هزاران بار شکر میکنم که در طول عمرم با چنین مکانی و افرادی آشنا شدم.
تهیه مصاحبه: تیم مصاحبهکننده (همسفران ندا (لژیون۹)، ندا (لژیون۱۷) فاطمه (لژیون۵)، شهین (لژیون۲))
عکاس: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهاردهم)
ویرایش و ارسال: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امامقلیخان
- تعداد بازدید از این مطلب :
192