English Version
This Site Is Available In English

شیشه ماده‌مخدر قوی و خطرناک

شیشه ماده‌مخدر قوی و خطرناک

در ابتدای هر جلسه می‌خوانیم هر چیزی که انسان را از حالت تعادل طبیعی خارج می‌کند از نظر کنگره۶۰ ماده‌‌مخدر محسوب می‌گردد. آقای‌مهندس می‌فرمایند: «هر چیزی که در آینده کشف شود و به‌عنوان ماده مخدر شناخته شود، درمان آن در کنگره با این روش مقدور است». مصرف مواد مخدر سیستم‌ایکس انسان را تخریب می‌کند، حتی در بعضی موارد افکار واندیشه نادرست باعث تخریب این سیستم می‌گردد. شیشه یک ماده‌مخدر قوی و خطرناک است. وجه تسمیه ماده مخدر به‌این دلیل است که شکل ظاهری این ماده شبیه شیشه است که خرد و پودر شده‌است.

مهمترین ترکیب این ماده مخدر، آمفتامین است که سابقه تولید و مصرف آن به قبل از جنگ جهانی دوم می‌رسد و در زمان جنگ جهانی دوم به‌ عنوان یک داروی موثر در رفع افسردگی سربازانی که مشغول جنگ بودند و یا نیروهایی که چندین شبانه را به‌صورت پیوسته به نبرد مشغول باشند و فرصت استراحت نداشتند، برای بالا بردن سطح انرژی استفاده می‌شد. مهمترین ماده مخدری که از آمفتامین به‌ دست آمد و مورد استفاده قرار گرفت اکستازی بود. مصرف اكستازی در پارتی‌ها وميهمانی‌ها به‌عنوان يك ماده انرژی‌زا مصرف می‌شود و مصرف‌كنندگان آن می‌توانند ساعت‌ها بدون استراحت بيدار بمانند و از انرژی‌های نهفته يا ذخيره شده در جسم خود در حد بالایی بهره‌برداری نمايند.

متأسفانه يکی از تبليغات غلط در مورد ماده‌ مخدر اين است كه حتی رسانه‌های جمعی از آن به عنوان قرص شادی یا انرژی‌زا ياد می‌كنند؛ درحالی‌كه اين ماده از خود هيچ‌گونه انرژی و شادی ندارد، انرژی‌هاي ذخيره شده جسم را به يكباره آزاد می‌كند،  انرژی كه بايستی در طول چندين شبانه‌روز مصرف شود  يك‌شبه استفاده می‌شود و بعد از تمام شدن اثر آن، شخص مصرف‌كننده به شدت احساس ركود و خستگی می‌كند. مصرف‌کنندگان اکستازی در نهایت به طرف شیشه و مواد مخدر دیگر گرایش پیدا می‌کنند. از دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یک ماده‌مخدر قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با مواد مخدر نظیر تریاک و هروئین بسیار سنگین و خطرناک است.

اكستازی اغلب به صورت قرص و خوراكي استفاده می‌شود؛ اما شيشه به صورت تدخين يا كشيدنی است. برای مصرف شيشه ابزار مخصوص وجود دارد كه به آن پايپ گفته می‌شود و شبيه يك چپق شیشه‌ای است. نشئگی حاصل از مصرف شیشه تقريباً شبيه هيچ مواد مخدر ديگری نيست. عوارض مصرف اين ماده بسيار خطرناك و سنگين است. مصرف‌كنندگان اين ماده در دفعات اولیه مصرف گاه تا ۷۲ ساعت نمی‌خوابند. در اين مدت توهم شديد و خيره شدن به يك نقطه خاص براي چندين ساعت و همين‌طور رفتارهای بی‌پروا از حالات نشئگی اين ماده محسوب می‌شود.

مهمترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه اختلال در عملکرد دریچه پروستات، آسیب‌های کبدی، جوش‌های صورت، بوی بد بدن و… عوارض این ماده مخدر است. عده‌ای تصور می‌کنند چون شیشه مرفین ندارد؛ بنابراین اعتیاد ندارد، درحالی‌که از دیدگاه کنگره۶۰ کلیه موادی که  انسان را از تعادل خارج کند که شامل هروئین، تریاک، شیره، شیشه، قرص‌های خواب آور و… مصرف شود مستقیماً روی سیستم‌ایکس اثرمی‌گذارد و آنتی‌ایکس محسوب می‌گردد که باعث تخریب می‌شود. هم‌اكنون مصرف‌كنندگان شيشه بسياری در كنگره با داروی اپیوم تینکچر به درمان قطعي رسيده‌اند.

آقای مهندس مصرف‌کنندگان را به دو گروه اصلی تقسیم کرده‌اند که شامل مصرف‌کنندگان بی‌شاخ و مصرف‌کنندگان شاخ‌دار هستند. مصرف‌کنندگان بی‌شاخ افرادی هستند که سایر مواد مخدر را مصرف می‌کنند و فقط به خود آسیب میزنند؛ اما مصرف‌کنندگان شاخ‌دار افرادی هستند که آمفتامین و شیشه مصرف می‌کنند و برای جامعه خطرناک هستند؛ زیرا ناخودآگاه به اعمال جنون‌آمیز و جنایت دست می‌زنند. مصرف شیشه سطح دوپامین در مغز را ۱۱ تا ۱۴ برابر افزایش می‌دهد و باعث افزایش انرژی، سرخوشی و لذت می‌گردد به‌همین دلیل دربین جوانان طرفداران زیادی پیدا کرده است غافل از این‌که تخریب این مواد ده‌ها برابر مخدرهای دیگر است.

منبع: جزوه راهنما و راهنمایی
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر شیوا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .