دستور جلسه این هفته «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» میباشد. خداوند انسان را صاحب اختیار آفریده است تا با انتخابهایش مسیر زندگیاش را تعیین کند که رو به بهشت داشته باشد یا جهنم. به سمت فلاکت و بدبختی پیش رود و یا به سمت خوشبختی و آرامش رهسپار شود. درست است که ما در بخشی از زندگی و برخی اتفاقات دخیل نیستیم؛ اما باید تلاش کنیم تا قسمتی را که به دست ماست درست بسازیم.
انسان گاهی برای فرار از حال بد، از روی کنجکاوی یا تفریح و مسائل دیگر که همه ریشه در جهالت فرد دارد به مصرف مواد مخدر روی میآورد و وارد باتلاق اعتیاد میگردد. در این مسیر هرچه جلوتر برود، بیشتر غرق میشود و گاهی همراه خود دیگران را نیز به نابودی میکشاند. این باتلاق پایان تلخی به همراه دارد، مانند زندگی پر از درد و رنج که هیچ موقعیت خانوادگی و اجتماعی ندارد؛ علت تمام اینها عدم شناخت مقام انسانی خود میباشد.
تنها راه نجات، برگشتن از این راه است و درک این موضوع که برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد. تلاش و صبر را باید سرلوحه زندگی قرار داد و اینکه بداند تجربه هر چیزی کار انسانهای جاهل است و انسان باید گاهی از تجربههای دیگران درس بگیرد. مصرف مواد مخدر بیراههای است که فرجام نیکویی ندارد. همچنین باید درک کند که مقام انسانیاش را ارج نهد و از انجام هر کاری بپرهیزد.
یکی از مواد مخدری که تخریب بسیاری به همراه دارد شیشه میباشد که یک ماده مخدر صنعتی است. ماده اصلی شیشه آمفتامین و تاریخچه مصرف آمفتامین به جنگ جهانی دوم برمیگردد که سربازان برای شب بیداری و جلوگیری از اضطراب و افسردگی مصرف میکردند. بعد از آن، مصرف این ماده ممنوع شد؛ اما تولیدکنندگان مواد مخدر با استفاده از آمفتامین ماده مخدر و مخرب قرص اکستازی را تولید کردند که به عنوان یک ماده انرژیزا در مهمانیها و پارتیها استفاده میشد. این ماده باعث میشد که انرژی ذخیره شده بدن به یکباره آزاد گردد و بعد از تمام شدن اثر آن، شخص به شدت احساس خستگی کند. اکنون مصرف این قرصها کاهش یافته است.
ماده مخدر دیگری که از آمفتامین ساخته شد شیشه بود. مصرفکنندگان شیشه مانند مصرفکنندگان تریاک و هروئين نیستند. در مصرفکننده شیشه میزان دوپامین در مغز به شدت بالا میرود و شخص دچار اسکیزوفرنی و توهمات شدید واقعی میشود که بسیار خطرناک است. گاهی دست به رفتارهای بیپروا و پرخطر میزند، دچار سوءظن بسیار شدید نسبت به افراد میشود، دائم تصور میکند که او را تعقیب میکنند و میخواهند به او آسیب بزنند؛ در نتیجه درصدد عملیات تلافی جویانه برمیآید و حتی مرتکب قتل میشود. نسبت به همسر و خانواده بسیار مشکوک میشود و جو خانواده را متزلزل و متشنج میکند.
مصرفکننده شیشه بعد از مصرف ممکن است تا ۷۲ ساعت نخوابد. در این مدت رفتارهای بیپروا دارد و دچار توهم شدید است. زمانی که نشئگی او برطرف میشود، دچار خستگی شدید شده و ممکن است دو شبانهروز به طور پیوسته بخوابد. بعد از بیداری هم حالت نرمال ندارد و به سردردهای شدید، لرزش و حرکت اعضاء بدن دچار میشود. همچنین سیستم ایمنی شخص مصرفکننده شیشه ضعیف شده و جوشهای چرکی در پوست ایجاد میگردد. قسمت پروستات آقایان از کنترل خارج و همراه با ادرار اسپرم دفع میکند. در روده بزرگ نیز جوشهای چرکی ایجاد میگردد.
باور غلط این است که فقط مرفین اعتیادآور است و این باور از این نشأت میگیرد که در آزمایش اعتیاد فقط تست مرفین میگیرند. اکنون تست آمفتامین هم گرفته میشود. آمفتامین موجود در شیشه باعث میشود که روی سیستم تولیدکننده مواد شبهافیونی بدن تأثیر بگذارد و آنها را از حالت طبیعی خارج میکند؛ در نتیجه تخریبهای جسمی و روانی بسیاری بهوجود میآورد. مصرفکنندگان شیشه دچار تضاد شخصیتی میشوند به گونهای که گاهی اصلا پایبند اصول و قوانین نیستند و تمام ضدارزشها را انجام میدهند. گاهی بسیار مظلوم و بیآزار میشوند که این نشاندهنده عدم تعادل در جسم و روان آنها میباشد. راه نجات و پیشگیری از این ماده مخدر و مخرب آگاهی دادن به افراد است تا آنها از آسیبهای این ماده مخدر مطلع شوند و از آن دوری کنند و مصرفکنندگان نیز برای درمان اقدام نمایند.
به فضل پروردگار، تلاش و تحقیقات بیوقفه آقای مهندس بر روی تمامی مواد مخدر از جمله شیشه و با کشف متد «DST» توسط ایشان، درمان اعتیاد به این ماده مخدر با متد «DST» و با استفاده از شربت اپیوم تینکچر امکانپذیر است. کنگره۶۰ پروتکل درمانی ویژه خود را دارد. افراد زیادی با این روش به درمان رسیده و مقام و شأن انسانی خود را بهتر درک کردهاند. آری آگاهی نجاتبخش است.
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
140