همسفر ملیحه در برداشت خود از سیدی «درب دیگر» این گونه نوشت:
آقای مهندس سیدی «درب دیگر» را با جهانبینی و معنی آن آغاز میکنند. جهانبینی؛ یعنی زندگی، دیدن جهان و علم و هنر درست زندگی کردن، این که به زندگی از چه دریچهای نگاه می کنیم؟ آیا مثبت های زندگی را میبینیم یا نه، فقط به منفیها فکر میکنیم و طلبکار عالم و آدم هستیم؟ دیدن با فکر کردن فرق بسیاری دارد.
در طول و مسیر زندگی مشکلی برای یک انسان پیش میآید، میتوان برای رفع آن مشکل یا بحران با تفکر درست، تلاش و از راه درست وارد شد یا میتوان ناامیدانه گوشهای نشست و از سر جهالت آن مشکل را آخر دنیا دانست. پس این خود انسان است که انتخاب میکند از کدام درب وارد شود، از درب امید، تلاش و مثبت یا از درب ناامیدی، جهالت و منفی.
انسان چیزی نیست جز آن چه فکر و تلاش میکند. بایستی از نیروی آگاه خود برای کارهای روزمره استفاده کرد. یکی از کارهای روزمره که از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است سحرخیز بودن است که بایستی به آن توجه نمود. سختیها و مشکلات همیشه وجود دارند بایستی با تلاش و کوشش موانع را از سر راه برداریم. انسان برای حل مسائل به ایمان نیاز دارد. ایمان قوی به خداوند قوّت قلبی برای زنده ماندن و ایستادگی است. وقتی به خداوند ایمان داریم روانمان قوی میشود.
بایستی برای باز کردن گرهها و مشکلاتی که پیش رویمان است قدم هایی محکم و پرقدرت برداریم، اگر به نتیجه نرسیدیم یا مشکلی به مشکلمان افزوده شد از درب دیگری وارد شویم. درب بسیار است بستگی به خودمان دارد که از کدام درب وارد شویم یا این که اصلا وارد شویم و یا گوشهای فقط نظارهگر باشیم تا دست آخر غم و ناامیدی ما را روانه جهنم کند.
فراموش نکنیم که این اضداد هستند که به زندگی معنا و مفهوم بخشیدهاند. بدون اضداد و نیروهای بازدارنده زندگی معنا نداشت؛ اما این را نیز بایستی بدانیم هر لحظه، هر جا و در هر شرایطی انتخاب با خود انسان است که به طرف منفی برود یا به طرف مثبت. اگر منفی را انتخاب کنیم رهسپار جهنم و دوزخ و اگر مثبت را انتخاب کنیم رهسپار بهشت میشویم. استاد در خاتمه فرمودند: مسئله بسیار مهم این است که مرگ پایان زندگی نیست و جهانهای دیگر کاملا وجود دارند. پس چه بهتر که وقتی میخواهیم وارد جهان دیگری بشویم در این جهان از درب مثبت دوستی، مهر، امید، تلاش و کوشش، آرامش و درستی وارد شده باشیم تا در آن جا نیز بتوانیم با حال بهتر زندگی را ادامه بدهیم. اگر بتوانیم چهارده وادی را به درستی آموزش بگیریم و در زندگیمان به کار ببریم مطمئنا میتوانیم از دربهای درستی برای حل مسائلمان وارد شویم.
نویسنده: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر مرضیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
60