بیماری اعتیاد، یک بیماری مزمن و پیشرونده است که البته امروزه ما معتقد هستیم که اعتیاد میتواند کاملا درمان شود و میتواند دقیقا پسرونده هم باشد، پس الزامی نیست که اعتیاد همیشه پیشرونده باشد و پسرونده هم است و شخص میتواند با یک ساز و کار مناسب به آن جهت معکوس دهد.
شیشه مادهای بسیار خطرناکتر از آن چیزی است که در تصور بگنجد؛ در تقسیمبندی مواد، شیشه را در قسمت محرکها قرار دادهاند اما آقای مهندس، شیشه را نه جزو موادمخدر و نه جزو مواد محرک بلکه آن را جزو مواد مخرب میدانند و ایشان شیشه را بمب اتم که خیلی فراتراز مواد منفجره عمل میکند، میدانند.
فرد مصرفکننده شیشه، مثل آدمی که معتاد به هروئین و تریاک باشد، نیست؛ آدم تریاکی و هروئینی ممکن است که خیلی کارها بکند و تقریبا میتوان گفت یک آدم عادی است؛ اما فرد مصرفکننده شیشه با مصرف شیشه، کاری انجام میدهد که میزان دوپامین را در مغز صد درصد بالا میبرد و این انرژی آزاد میشود و شخص وارد آستانه اسکیزوفرنی و توهمات واقعی میشود، ایکاش فقط همین بود؛ این فرد دچار بیماری چندقطبی میشود و خودش به تنهایی یک دیوانهخانه سیار است. انرژیهای ذخیره شده و نهفته جسم که باید تدریجا در بدن مصرف شود به یکباره آزاد میشود و فرد احساس شادی و انرژی زیادی میکند؛ اما به محض اتمام اثر آن در بدن، فرد احساس خستگی و رکود مفرط میکند و در زمان کوتاهی تخریب بسیار بالایی بهوجود میآورد.
مصرف شیشه به سیستم ایمنی بدن آسیب میرساند، جوشهای چرکین در زیر و روی پوست مشخص میشود و درانتهای روده بزرگ زده میشود در آقایان پروستات را از کنترل خارج میکند و خیلی مشکلات دیگری را بهوجود میآورد.
یک مصرفکننده شیشه، اصلا خودش را معتاد نمیداند و دچار توهمات شدید است و این توهمات به مقداری واقعی است که در تصورات نمیگنجد؛ سوءظن بسیار شدیدی به اطرافیان خود دارد؛ در خیابان که میرود، خیال میکند همه او را تعقیب میکنند یا وقتی یک ماشین پشت درب خانه آنها پارک میکند، میگوید: اینها آمدهاند که من را بررسی کنند و بعضی اوقات این توهم در سطح بالایی است که خیال میکند دیگران میخواهند او را به قتل برسانند و آن موقع دست به عملیات تلافی جویانه میزند و ممکن است قبل از اینکه از نظر او، دیگران به او آسیب رسانند، دست به قتل دیگران بزند. مصرفکننده شیشه، یک دیوانه شاخدار است و مشاعرش دست خودش نیست، چون در توهم کامل است و خودش اعتقاد دارد من معتاد نیستم.
در کنگره60، راه برای درمان این افراد وجود دارد و خیلی از مصرفکنندگان شیشه به درمان قطعی رسیدهاند؛ آنهایی که با مصرف فقط شیشه وارد سیستم درمان میشوند؛ برای درمان آنها یک راه این است که آنها را به مدت 21 روز در کمپ بخوابانند و یا جایی بستری کنند و بعد مراحل درمان آنها را شروع میکنند.
در پایان شاکر خداوند هستم بهخاطر کشف روش درمان، برای مصرف کنندگان شیشه و از آقای مهندس دژاکام تشکر میکنم.
منابع: سیدی «شیشه» و سایت کنگره
نویسنده: همسفر شیلا رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
رابط خبری: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون یازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمانسامانی شهرکرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
65