English Version
This Site Is Available In English

با کنگره به آرامش رسیدم

با کنگره به آرامش رسیدم

همسفر معصومه

مسافرم روز به روز اخلاق و رفتارش بدتر می‌شد،شخص درس‌خوانی نبود از همان کودکی می‌گفتند که بیش فعال است. تا این‌که به سن بلوغ و نوجوانی رسید. خیلی مرموز و غیر قابل پیش‌بینی بود. مدت‌ها گذشت که فهمیدم حشیش استفاده می‌کند. پدرش می‌گفت اکثر نوجوان‌ها کم‌ و بیش از این کنجکاوی‌ها می‌کنند. من و پدرش شروع کردیم به اطلاعات دادن در مورد مضرات مصرف حشیش، من هر روز وسایل و جیب‌های او را می‌گشتم و دائما حشیش پیدا می‌کردم، هر چه ما می‌گفتیم که این کار عاقبت بدی دارد انگار نه انگار! جالب این است که مسافرم اهل ورزش و بدن‌ سازی هم بود)ولی مصرف مواد(حشیش) را خیلی دوست داشت.

 برای کمک گرفتن به سراغ روان‌شناس رفتم، چند جلسه‌ای مشاوره شدم مسافرم هم چند جلسه تنهایی به مشاوره می‌رفت تا این‌که دکتر روان‌شناس گفتند: لازم نیست شما بیایید فقط فرزندت بیاید. سه سال گذشت کم بیش حال فرزندم بهتر شد تا این‌که دکتر روان‌شناس از اراک نقل مکان کردند و به شهر دیگری رفتند و مسافرم روز به روز حالش بدتر می‌شد. اين سه سال هم که مشاوره می‌شد، نتوانسته بودند او را درمان، که حتی ترک دهند. من دیگر به دکترها امیدی نداشتم؛ زیرا سه سال  وقت گذاشتم و هر سه جلسه می‌رفتم از دکتر اطلاعات می‌گرفتم که اوضاع مسافرم چگونه است‌؟ 

خواهرم که از همان ابتدا که فهمیده بود مشکل ما چیست  پیشنهاد رفتن به کنگره۶۰ را می‌داد؛ ولی من کنگره60 را قبول نداشتم و ۷سال سرگردان و حیران بودم. اوضاع بدتر می‌شد و سرو کار ما با قانون و بیمارستان می‌افتاد به خاطر حال و اعمال مسافرم؛ ولی به خاطر این‌که من چند سال در رشته ایروبیک در باشگاه فعالیت داشتم و بدین وسیله خودم را آرام می‌کردم، توانستم این مدت را تاب بیاورم. خواهرم از پیشکسوتان کنگره60 است با این‌که خودم شخص درمان شده را می‌دیدم ولی باور و ایمان نداشتم! شاید هم اذن ورودم به کنگره60 هنوز داده نشده بود.

 زیرا من خیلی محو و گیج بودم واقعا در جهنم بودم تا این‌که مسیر کنگره60 برای من هم نمایان شد و اذن ورودم به‌ این مکان امن و  مقدس داده شد.از همان جلسه‌ اول مشاوره فهمیدم که این‌جا تنها جایی است که من به آرامش می‌رسم و مسافرم درمان می‌شود. ان‌شاءالله مسافرم به کنگره60 بیاید و درمان شود و از این آموزش‌های ناب بهرمند شود.

نویسنده:‌ همسفر معصومه رهجوی  راهنما همسفر نسیم (لژیون یازدهم)

رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر نسیم (لژیون یازدهم)

ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم)

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .