English Version
This Site Is Available In English

جهالت به معنای نادانی می‌باشد.

جهالت به معنای نادانی می‌باشد.

جلسه یازدهم از دوره اول جلسات آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی سالار خمین با استادی مسافر طاهر و نگهبانی مسافر مهران و دبیری مسافر عباس با دستور جلسه "قضاوت و جهالت" در روز سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد؛

سلام دوستان طاهر هستم مسافر .
جا دارد ابتدا از خداوند سپاسگزاری کنم به خاطر اینکه این فرصت را به من داد در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم، و از تمامی خدمتگزاران کنگره ۶۰ هم سپاسگزاری می‌کنم که تلاش می‌کنند و امروز این موقعیت را برای من فراهم کردند تا من بتوانم از شماها آموزش بگیرم.
و اما موضوعی که می‌خواهم بگویم که مبادا فراموش کنم ،موضوع روز پنجشنبه و برگزاری لژیون سردار و همایش این لژیون توسط دیده بان محترم جناب آقای زرکش، که خدا را شکر شعبه ما شعبه میزبان می‌باشد، و مهمانان محترمی در این روز جهت شرکت در این همایش به شعبه ما می‌آیند و خواهش من این می‌باشد که کلیه عزیزان با پوشش مناسب و مرتب و سر ساعت در شعبه حضور داشته باشند.
و اما دستور جلسه قضاوت و جهالت،
خب در یک مقطع زمانی یک خانواده دو نفره بودند ،که بچه‌دار نمی‌شدند و تصمیم گرفتند ،سگی را به جهت اینکه تنها نباشند در خانه نگهداری کنند، و پس از سالیان سال این زوج بچه‌دار شدند و یک روز در منزل بودند که ناگهان متوجه سر و صدایی شدند و دیدند که سگ آمد با صورت پر از خون،و اینجا مرد خانه تصمیم می‌گیرد که با اسلحه آن سگ را بکشد و این کار را انجام می‌دهد، و وقتی به اتاق محل بچه می‌روند متوجه می‌شوند که مار بزرگی می‌خواسته بچه را از بین ببرد و سگ ممانعت می‌کرده و اینجا مرد خانه زود قضاوت و تصمیم ناعادلانه‌ای گرفت ،چون سگ جان بچه را نجات داده بود. و اینجا دیگر پشیمانی سودی نداشت چون قضاوت انجام شده بود و حکم هم صادر شده بود. وقتی چنین اتفاقی می‌افتد خوب متوجه می‌شویم نویسنده که منشا قضاوت جهالت می‌باشد.
و جهالت به معنای نادانی می‌باشد.
و اگر سی‌دی‌های جناب آقای مهندس را گوش کرده باشید در تمام آنها ر ابتدا آقای مهندس می‌گوید،بعد از معرفی از دست نیرومندترین دشمن خودمان که همان جهل و نادانی می‌باشد به خداوند بزرگ پناه می‌بریم. یعنی جهالت و نادانی همیشه همراه ما می‌باشد،و ما باید خیلی مواظب باشیم.
اگر ما دروغی می‌گوییم  یا تهمتی می‌زنیم و یا غیبتی می‌کنیم و یا هر کار ضد ارزش دیگری مثل منیت ، همه از روی جهالت می‌باشد که توسط قضاوت ایجاد می‌گردند. و همه این‌ها از قضاوت صحبت می‌کنند. مثلاً وقتی خود ما دچار منیت می‌شویم در حال قضاوت کردن خودمان می‌باشیم. و یا اگر من آدم خودخواهی هستم و یا کبر دارم و یا حتی حسادت خوب اینها همه مربوط می‌شود به قضاوت. و اگر جایی ما به کسی حسادت می‌کنیم و یا داستان حسادت را داریم برمی‌گردد به اینکه ما داریم قضاوت را انجام می‌دهیم. حال داستان قضاوت چی می‌باشد ؟ داستان قضاوت مانند دیدن یک برگ از بین هزار برگ می‌باشد. مثلاً ما یک چیزی را می‌بینیم و نه پیشینه آن را می‌دانیم و نه آینده آن را ، فقط سریع در مورد آن قضاوت می‌کنیم. و رابطه قضاوت و جهالت اینجا مشخص می‌گردد. چون ما دانایی نداریم و نمی‌دانیم مثلاً دو نفر دارند با هم حرف می‌زنند من فکر می‌کنم راجع به من صحبت می‌کنند. و این می‌باشد که ما همیشه در قضاوت شکست می‌خوریم ،و بانی آن هم جهالت می‌باشد. و در قرآن هم اشاره شده است که از ظن و گمان بد بپرهیزید. یعنی قضاوت نکنید. و قضاوت کردن هم مشخص می‌باشد یک سری از قضات کارشان قضاوت می‌باشد. و تعریفی که آقای مهندس از قاضی دارد این می‌باشد که قاضی کسی است که یک فرد ناآگاه بین دو نفر آگاه. و در پایان نکته ای را که می‌خواهم بگویم این می‌باشد که اگر می‌خواهیم از قضاوت کردن بیاییم بیرون باید ذهن را پاک کنیم، و پاک کردن ذهن با گرفتن آموزش و حضور در کنگره میسر می‌باشد. از اینکه به حرف‌های من گوش کردید بسیار ممنون و سپاسگزارم.
نویسنده: مسافر عباس از لژیون سوم آقای طاهر
تنظیم و ارسال: مسافر عباس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .