English Version
This Site Is Available In English

رهایی در سایهٔ حرمت

رهایی در سایهٔ حرمت

هفتمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی کمال الملک به استادی مسافر مجید، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه «حرمت کنگره ی شصت، چرا رابطه کاری و مالی و خانوادگی در کنگره ممنوع است» در روز چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۴/۱۱ راس ساعت ۱۷ شروع به کار کرد.

   

خلاصه سخنان استاد:

حرمت کنگرهٔ ۶۰ ...
کنگره مکانی مقدّس و امن است که هر فرد با ورود به آن، باید حرمتش را حفظ کند. وقتی از حرمت کنگره سخن می‌گوییم، یعنی پیروی از مجموعه‌ای از قوانین و رعایت اصولی مشخص. آقای امین می‌فرمایند: این قوانین، قوانین خاص یا من‌درآوردی نیستند؛ بلکه برگرفته از قوانین الهی هستند. قوانین الهی چه می‌گویند؟ دروغ نگفتن، سرزنش نکردن، انجام ندادن کارهای ضدارزشی؛ و در مقابل، محبت کردن، صداقت داشتن، بخشیدن. همهٔ این مفاهیم در حرمت کنگره نهفته‌اند و قوانین آن نیز به‌صورت منظم خوانده می‌شوند.

کنگرهٔ ۶۰ بر پایهٔ حرمت استوار است و واژهٔ حرمت، از ریشهٔ حریم می‌آید. ما باید آن‌قدر با مفهوم حریم آشنا شویم که حریم شخصی خود را بشناسیم. حقیقت این است که حرمت کنگرهٔ ۶۰ یعنی شناختن حد و مرزهای خود. این قوانین به ما آسایش و آرامش می‌دهند؛ یعنی می‌توانیم سفری امن و راحت داشته باشیم. شکستن این حرمت‌ها سبب می‌شود که سفری آشفته و پر آسیب را تجربه کنیم. آقای مهندس می‌فرمایند: حریم مانند فاصلهٔ میان دو ستون در مسجد یا معبد است. اگر این فاصله بیش از حد نزدیک باشد، موجب آسیب می‌شود، و اگر بیش از اندازه دور باشد، باعث فروپاشی می‌گردد. ما باید حد و مرز خود را در ارتباط با اطرافیان، دوستان، هم‌سفران و راهنمای خود بشناسیم و آن را حفظ کنیم. وقتی می‌گویند کنگره مکان مقدّسی‌ست، منظور این است که افراد زیادی که گرفتار آلودگی‌های مواد مخدر یا اعمال ضدارزشی بوده‌اند، وارد این کنگره می‌شوند و به پاکی می‌رسند. این محیط آن‌قدر امن است که با ورود به آن، احساس آرامش می‌کنیم. گویی به خداوند نزدیک‌تر شده‌ایم. وقتی همه با لباس سفید وارد کنگره می‌شوند، شبیه کسانی هستند که با لباس سفید وارد حریم خانهٔ خدا می‌شوند.

در این فضا نه غیبت وجود دارد، نه سرزنش، نه رفتار ضدارزشی؛ همه در مسیر مستقیم حرکت می‌کنند. همه در راهی روشن و رو به رشد هستند و کنگره دقیقاً همان‌گونه است. آرامش و آسایشی که در کنگره به‌دست می‌آوریم، حالتی ویژه و خاص دارد. آن‌چنان‌که وقتی دست‌هایمان را در کنار یکدیگر می‌گذاریم و دعا می‌کنیم، احساس می‌کنیم که آن دعا مستجاب می‌شود. وقتی گفته می‌شود: «مواظب وسایل شخصی خود باشید»، منظور این است که اگر نتوانیم از ابتدایی‌ترین وسایل خود مراقبت کنیم، نمی‌توانیم از ارزشمندترین داشته‌هایمان مانند خانه، خانواده، یا حتی رهایی‌مان حفاظت کنیم. من، به‌عنوان یک مسافر که وارد کنگره شدم و سفر خود را آغاز کردم، به‌دنبال آرامش و حال خوش بودم. و برای رسیدن به آن حال خوش، باید فرمان‌بردار باشم، باید از قوانین پیروی کنم، باید حرمت کنگرهٔ ۶۰ را حفظ نمایم تا بتوانم در مسیر درست قرار بگیرم و به رهایی و حال خوش برسم. سپاسگزارم که به صحبت‌هایم گوش دادید.

تایپ و ویراستاری: مسافر کورش

تصویربردار: مسافر مهدی

تهیه و تنظیم: سایت مسافران آقا، نمایندگی کمال الملک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .