چهارمین جلسه از دوره پنجاه و سوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی چالوس، استادی راهنمای محترم مسافر پیمان، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر ابوطالب با دستور جلسه " وادی چهارم و تأثیر آن روی من " یکشنبه یکم تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان جلسه تشکر میکنم که این فرصت را به من دادند تا خدمت کنم؛
در مورد دستور جلسه که وادی چهارم است در مسائل حیاتی به خداوند مسئولیت دادن یعنی سلب مسئولیت از خویشتن، اگر به شکل کلی به وادی چهارم نگاه کنیم، این وادی میگوید که شما باید مسائل زندگی خود را به عهده بگیری نباید بر دوش خداوند بگزارید.
نکته اینجا است که از یک کلمه در این تیتر استفاده کرده، آنهم سلب مسئولیت از خویش است، زمانی ما از این کلمه استفاده میکنیم که بخواهیم یک امتیاز ویژه از خودمان بگیریم یا یکچیز باارزش بخواهد از انسان گرفته شود از کلمه سلب استفاده میشود.
به نظر من مهمترین امتیاز انسان، تفکر است. انسان با تفکر میتواند هر ساختاری را به دست آورد؛
انسانهایی که در زندگی موفق هستند که ساختار خوبی (چه معنوی و چه مادی) برای خود به وجود آوردند، کسی که کاسب است یک ساختار برای خودش به وجود آورده و توانسته آن کسب را به موفقیت برساند و درامد کسب کند.
کسی که رانندگی بلد نیست، شما دو ماه هم برای او آموزش بهصورت شفاهی بگزارید و توضیح دهید، زمانی که پشت فرمان بنشیند نمیتواند رانندگی کند ولی بعد از مدت دو ماه تلاش عملی بهراحتی رانندگی میکند و چون تمرین کرده است مشکلی ندارد.
پس من با تفکر است که میتوانم ساختار را به وجود بیاورم، تفکر زمانی به وجودمی آید که خواسته داشته باشم و هر زمان که انسان خواستهای داشته باشد، از تفکرش استفاده میکند تا به خواستهاش برسد.
مسئولیت یک امر بسیار مهمی است.
چیزی که من در وادی چهارم متوجه شدم این است که اگر مسائل حیاتی زندگی را به گردن خداوند بیندازیم، مسئولیت از ما سلب میشود و اگر مسئولیت سلب شود خواسته هم ایجاد نمیشود و تفکری هم در درون انسان نیست؛ حتی در ادامه القاء ،احیاء هم تفکری هم برای انسان به وجود نمیآورند.
وقتی در کنگره60 مسئولیت گرفتم با خدمت کردن جهشهایی در زندگیام به وجود آمد و برای من دست آوردههایی داشته است.
ممنونم از اینکه به صحبتهای من توجه کردید.
تایپ: مرزبان خبری مسافر رحیم
تنظیم، ویرایش و ارسال: مسافر سینا
مسافران نمایندگی چالوس
- تعداد بازدید از این مطلب :
5