جلسه دوم از دوره دوم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگرۀ ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی کارون اهواز با استادی مسافر حسن، نگهبانی مسافر سهند و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه «آداب معاشرت ،ادب و بی ادبی،تعادل و بی تعادلی»در روز یک شنبه مورخ هجدهم خرداد ماه 1404 در ساعت ۱۷:۰۰ آغاز بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم مسافر. خدا را شکر میکنم که در کنگره هستم و راه کنگره ۶۰ به من نشان داده شد تا بتوانم از علم و دانش کنگره بهرهمند شوم و خدمت کنم. درباره دستور جلسه« آداب معاشرت، ادب و بیادبی، تعادل و بیتعادلی» جناب مهندس میفرمایند: آداب یک سری روشها و آیینهاست یا به شکل خودمانیتر رسم و رسوماتی که در قبایل و مکانهای مختلف غالب افراد به آن پایبند میباشند .
رسومی که افراد سعی در رعایت آن دارند تا به کسی بیاحترامی نکرده باشند. این قواعد برگرفته از قوانین و حرمتهای الهی میباشد .میتوان تمام این آداب را از کلام الله استخراج کرد. چگونه غذا خوردن، چگونه صحبت کردن با سایرین، هتک حرمت نکردن و.... .
از طرفی تمام این قواعد را میتوان در حرمتهای کنگره ۶۰ هم یافت. دروغ نگفتن، علیه کسی سرزنش نکردن و.... .باز هم میگویم خدا را شکر میکنم که در کنگره ۶۰ هستم و این قواعد از روز اول به من آموزش داده میشود. اینگونه نیست که من پیش از کنگره ۶۰ انسان بیادبی بودم و تمام اعمالم بیادبانه بود .من ادب داشتم و در حد دانشم رعایت میکردم ولی دانستن این آداب به صورت کامل نیازمند آموزش میباشد .نکته مهم این است که هر کاری جایی دارد و رعایت حرمتها به من یاد میدهد که هر کاری را کجا انجام دهم و یا در کجا انجام ندهم،و من را به تعادل میرساند. انجام مواردی مثل دروغ گفتن یا غیبت کردن یا هر کدام از ضد ارزشها باعث میشود که من به مرور در نگاه دیگران بیعزت و بیاحترام شوم .
با انجام امور ضد ارزشی من از تعادل خارج میشوم؛ این بی تعادلی باعث میشود کنترلم را روی کلام و عمل خودم آرام آرام از دست بدهم و در مواجهه با افراد واکنشهای بیاختیاری داشته باشم که باز آسیب آن به عزت و احترام خود من وارد میشود. رعایت حرمتها به من کمک میکند با حفظ تعادل بتوانم در موقعیتهای پرتنش حافظ عزت و احترام و شخصیت خودم باشم و سنجیده عمل کنم و بتوانم نفس خودم را تربیت کنم. در کنگره یاد میگیرم که درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان میباشد. من با رعایت حرمتها و با احترام گذاشتن به خودم در کنگره ذره ذره طبق متد DST به تعادل نزدیک میشوم و درمان میشوم. آرام نشستن سر لژیون و گوش فرا دادن به آموزشهای راهنما ،صاف و مودبانه نشستن ،همه و همه احترام گذاشتن به خودم میباشد.
من در زمان مصرف مواد خودم با رفتارم باعث میشدم مورد بیحرمتی قرار بگیرم. خودم بودم که این فرصت را به دیگران میدادم که به من بیاحترامی کنند. من که در اوایل سفر ۱۰ دقیقه نشستن در سر جلسه برایم سخت بود در انتهای سفرم متوجه شدم که به راحتی یک ساعت و نیم با دقت سر لژیون مینشینم و گوش به فرمان راهنمایم هستم. این را مدیون متد DST هستم و احترام گذاشتن به خودم. گوش به فرمان بودنم و دریافت آموزشها با صبر و حوصله یعنی احترام گذاشتن به خودم برای اینکه بیشتر بفهمم و درک کنم. هرچه بیشتر بتوانم احترام خودم را برای خودم و در مقابل دیگران حفظ کنم مسلماً برای خودم و رسیدن به اهدافم بهتر است.
ممنون که به صحبتهای من گوش کردید.
تایپ؛ مسافر سهند
عکس و ارسال؛ مسافر مجتبی
- تعداد بازدید از این مطلب :
136