دوازدهمین جلسه از دوره هشتم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی پهلوان مسافر محمدصالح ، نگــهبانی مســافر موسی و دبیری مسافر مجید با دستور جلسه "جهانبینی 1 و 2 " روز پنجشنبه مورخه 1404/02/18 ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان محمد صالح هستم یک مسافر:
از ایجنت و نگهبان جلسه تشکر میکنم، که من را به این شعبه دعوت کردهاند، تا خدمت کنم و آموزش بگیرم، از این بابت خدا را شاکرم.
ابتدا بر خود واجب میدانم، هفته دیده بان را در راُس به جناب آقای مهندس دژاکام و دیدهبانان و اعضاء کنگره 60 تبریک عرض میکنم امیدوارم که قدردان زحمات آنان باشیم و هر روز کنگره با قدرت و سرعت بیشتری به جلو هدایت شود و به اهدافی که در سال 1404 تعریف شده است، برسیم.
جلسه هفتگی کنگره جهانبینی 1و2 میباشد، من اولین سیدی را که گوش کردم، سیدی بخشش استاد امین بود، با یک وضعیت روحی و جسمی بسیار بدی از گرمسار به سمت تهران در حال حرکت بودم، تا اینکه به کارگاه آموزشی خودم را برسانم، صحبتهای استاد امین را که گوش میکردم، گویا مسکنی بر این همه دردهای من بود، من از همانجا عاشق استاد امین شدم و وقتی شروع به خواندن جزوی جهانبینی کردم، متوجه شدم اگر خواسته باشیم، راجع به بند بند این جزوهها صحبت کنم، سالها زمان خواهد برد.
من هنوز هم متوجه نشدم که یک انسان چگونه میتواند به این زیبایی مفاهیمی مثل نفس، روح و جسم و تمام صفات خوب و بدی که در صور آشکار و پنهان ما وجود دارد، را در چهل صفحه برای ما توضیح دهد و به این صراحت و واضح برای ما تعریف نماید.
.jpg)
جهانیبینی برای این نیست که ما خواسته باشیم یاد بگیریم و با خطکش انسانها را با هم مقایسه کنیم، که آیا شخصی منیت دارد یا نه، یا گره قدرت دارد یا ندارد و دائم در حال قضاوت کردن باشیم، جهانبینی برای این است که ما، هم مراقب خود باشیم و هم مراقب اطراف خود، هم اجازه ندهیم که کسی برای ما دردسر ایجاد نماید، نه برای کسی دردسر ایجاد کنیم و یاد بگیریم چگونه انسان مفیدی باشیم.
اصل جهانبینی همان حرفی است که جناب آقای مهندس فرمودند، که خوبی خوب است و بدی هم بد است، جهانبینی برای این است که ما مسافرین قدم به قدم به رهایی خود نزدیک شویم، تا بتوانیم فردی مفید برای جامعه و خانواده و کنگره باشیم و خدمتهایی را که برای ما پیش میآید، را به نحو احسنت انجام دهیم.
.jpg)
یکی از بحثهایی که راجع به آن میشود صحبت کرد، بحث قیاس است، که در سیدی قیاس استاد امین با یک داستان زیبا آغاز میشود و بیان میکند که یک قیاس اشتباه چگونه میتواند یک زندگی را نابود کند و یا باعث نابودی چندین زندگی خواهد شد، قیاس مقدمه قضاوت کردن است، چیزی که ما باید راجع به خودمان انجام دهیم نه راجع به دیگران، بعضی وقتها ما راجع به دارایی، دانش، آگاهی و چیزهای دیگر خود را با دیگران مقایسه میکنیم، چون به نتیجهایی نمیرسیم، همیشه به خود تخریب وارد میکنیم، چرا به نتیجه نمیرسیم، چون محدود به حلقه حیات خود هستیم و از حلقه حیاتهای دیگر خود مطلع نیستیم، به دلیل این بیاطلاع بودن، نمیتوانیم درک کنیم، که چرا هر شخص در یک جایگاهی قرار گرفته است و ما با صرف انرژی خیلی بیشتر به آن جایگاه نمیتوانیم برسیم، با درک همه موارد جهانبینی به صلح و آرامش خواهیم رسید.
تایپ و ویرایش: مسافریزدان لژیون ششم
تصویر: مسافر رضا لژیون پنجم
تهیه و تنظیم: راهنما مسافر امین رفیعی
- تعداد بازدید از این مطلب :
132