English Version
This Site Is Available In English

تفکر، پایه و اساس هر عملی است

تفکر، پایه و اساس هر عملی است

امیدواریِ بسیار، سبب قدم‌های محکم می‌شود. در ارادهٔ خود به جهت انجام کارها، هیچ هراسی به خود راه ندهید و پیش بروید زیرا جلودار واقعی آن خداوندی است که ناممکن‌ها را در مقابل شما تعیین و ممکن می‌نماید.

به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان مطهره هستم همسفر محمدرضا

در کنگره‌۶۰، چهارده وادی وجود دارد. وادی اول، "وادی تفکر" نام دارد و آخرین وادی، عشق و محبت است. هر فردی که وارد کنگره می‌شود، برای خروج از تاریکی‌ها لازم است این چهارده وادی را طی کند.

وادی اول به من می‌گوید: تفکر، پایه و اساس هر عملی است. بدون تفکر، هر آنچه هست رو به زوال می‌رود. اگر تفکر ما درست نباشد، در زندگی آرامش نخواهیم داشت و از هیچ چیزی لذت نخواهیم برد.

نقطه مقابل تفکر، "فکر کردن" است. ذهن ما پر از فکرهای مختلف است که باید آن‌ها را مدیریت و دسته‌بندی کنیم. برخی از این افکار فقط باعث شلوغی ذهن و از بین رفتن تمرکز می‌شوند. شناخت این افکار نیازمند آن است که جنس تفکرات‌مان را بشناسیم.

در زمان بروز بحران یا مشکل، به‌جای "چرا چرا کردن" باید از خود بپرسیم: "چگونه می‌توانم این مشکل را حل کنم؟"

پیش از ورود به کنگره، همیشه درگیر افکار و مسائل حاشیه‌ای بودم؛ افکاری که انرژی‌ام را تحلیل می‌برد و آرامش را از من می‌گرفت و به‌تدریج در من تخریب ایجاد می‌کرد؛ اما با ورود به کنگره و دریافت آموزش، توانستم این افکار را بشناسم و در جهت رشد و پیشرفت خودم قدم بردارم. مبدأ، مقصد و هدفم را پیدا کردم.

تفاوت انسان‌ها با دیگر موجودات نیز در همین قدرت تفکر است. یکی دیگر از نکاتی که این وادی به من آموخت، این بود که اگر هنوز مشکلی در زندگی‌ام وجود دارد، به این دلیل است که درست تفکر نکرده‌ام و باید به مسائل، واقع‌بینانه نگاه کنم.

می‌توانم از تجربیات دیگران به‌عنوان نظر مشورتی استفاده کنم؛ اما تصمیم نهایی را باید خودم با توجه به شرایط بگیرم. این کار باعث تقویت اعتماد به نفس من می‌شود.

یکی از عواملی که مانع تفکر سالم می‌شود، احساسات منفی و دیگری، ناآگاهی ما است. به همین دلیل است که بر آموزش گرفتن تأکید می‌شود؛ چون آموزش یکی از اضلاع پروتکل درمان است. اگر آگاه نباشیم و دانایی نداشته باشیم، نمی‌توانیم تفکر سالم و درستی داشته باشیم.

تفکرات مثبت، القاء مثبت دارند و تفکرات منفی، القاء منفی. تفکرات مثبت از خواسته‌های معقول ما نشأت می‌گیرند؛ بنابراین برای حل مشکلاتم، اول باید بخواهم آن را حل کنم و سپس تصویرسازی ذهنی درستی از آن داشته باشم.

مثلث تفکر از سه ضلع تشکیل شده است: القاء، احیاء و تحرک. در مرحله‌ القاء باید خوب گوش دهیم و هر چیزی را همان‌طور که هست بپذیریم. وقتی به پذیرش رسیدیم، آموزش‌ها بر ما اثر می‌گذارند و آنجاست که به احیاء می‌رسیم. به میزان پذیرشی که در ما وجود دارد، همان موضوع در ما احیاء می‌شود. نکته‌ مهم دیگر این است که این سه نیرو باید به یک اندازه و در یک جهت رشد کنند.

نویسنده: همسفر مطهره رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زال‌پارس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .