English Version
This Site Is Available In English

هوشمندانه خوردن یک هنر است

هوشمندانه خوردن یک هنر است

 سیزدهمین جلسه از دوره هجدهم سری کارگاه های آموزشی عمومی کنگره 60 نمایندگی کاشمر به استادی مرزبان مسافر مجید، نگهبانی مسافر عبدالله و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60» پنجشنبه 28 فروردین ماه 1404 ساعت 16 آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مجید هستم یک مسافر.
از نگهبان جلسه آقا عبدالله تشکر می کنم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار کردند تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. دستور جلسه این هفته (تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60) است.
غذا خوردن یک ضرورت است اما هوشمندانه خوردن یک هنر. اولین موضوعی که در کنگره 60 برای اضافه وزن آقای مهندس  ابداع  کردند، درمان چاقی بود، همان گونه که به روش DST اعتیاد به مواد مخدر و سیگار را درمان کردند به همین روش درمان چاقی هم انجام می‌شود.

دلیل اصلی این بود که ما تغذیه سالم را فرهنگ سازی کنیم، یعنی این که مسافر در این سیستم غذا خوردن و تغذیه سالم را یاد بگیرد و در کنار آن خانواده و فرزندان مسائل مربوط به غذا خوردن را رعایت کنند تا در نتیجه فرهنگ سازی در جامعه اتفاق بیفتد.
در لژیون تغذیه سالم فقط مسئله چاقی یا لاغری مطرح نیست، اگر مسافر آموزش‌هایی را که می گیرد به درستی کاربردی کند و غذا هم مناسب باشد، جسم به مرور زمان ترمیم می‌شود.

قبل از این که وارد کنگره 60 شوم برای کاهش وزن به دکتر مراجعه کردم و با داروهایی که به من داده شد توانستم 38 کیلو وزن خودم را در مدت 6 ماه کم کنم، ولی در کمتر از 3 ماه حدود 18 کیلو وزن اضافه کردم زیرا من آگاهی نداشتم و دنبال کوتاه ترین راه برای کاهش وزن بودم. 
بیشتر انسان‌ها به دنبال راهی هستند که زود وزن خود را کم کنند به همین دلیل اسیر روش‌های اشتباهی می‌شوند که در طول زمان دچار بیماری‌ها و کمبودهای زیادی در جسم خود می‌شوند.

آقای مهندس دژاکام می گویند عوض اینکه به دنبال ساکشن و خارج کردن چربی از شکم هستید که شما را در آینده دچار آسیب روحی و روانی کند و افسردگی حاد بگیرید سه موضوع اصلی هست که اگر آن ها را رعایت کنید به تعادل جسمی می رسید.(چه غذایی بخوریم، چه مقدار بخوریم و چه موقعی بخوریم)  صحبتی که آقای مهندس در مورد چاقی گفتند این بود که هروئین بکش اما چاق نباش، یعنی اینکه اضافه وزن خیلی خطرناک است.
در لژیون تغذیه سالم یاد می‌گیریم که خیلی از اصول را رعایت کنیم آب خوردن یا هر نوشیدنی را یک ساعت قبل از وعده غذایی نخوریم و سالادمان را نیم ساعت مانده به غذا استفاده کنیم. چون احساس شادی و نشاط به ما دست می‌دهد، باعث سیری مفرط می‌شود و دارای خواص فیبر بالایی است و باعث ایجاد باکتری‌های مفید داخل معده و روده می‌شود. در جامعه شاهد این هستیم که اکثر مردم دچار یبوست و بیماری‌های شدید گوارشی، دردهای معده و بیماری‌های گوناگونی هستند.

در وعده اول غذایی مثل صبحانه هر چیزی که به بدن می‌دهیم جذب بیشتری دارد و همچنین بعد از ورزش کردن و موقع خواب هر چیزی به بدن بدهیم جذب می‌شود به همین دلیل تخم مرغ آپ پز یک غذای کامل است که خاصیت بسیار بالایی دارد و توصیه می‌شود که به علت پروتئین بالا در صبحانه یا شام استفاده شود.
اگر غذایمان را مثل دارو استفاده نکنیم صددرصد باید داروهایمان را مثل غذا استفاده کنیم ما باید یاد بگیریم که درست غذا خوردن برای ما یک کار ارزشی باشد.
زمانی که بدن من سالم باشد عقل من هم سالم تر و بهتر کار می‌کند و چقدر خوب است که تمام این دانایی ها را تبدیل به دانایی موثر نماییم.

از اینکه به صحبت‌های گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

عکاس: مسافر جعفر لژیون چهارم راهنما مسافر مجید
تایپ: مسافر جواد لژیون دوم راهنما مسافر مرتضی
ویراستار: مسافر احمد لژیون هشتم راهنما مسافر امید
ارسال خبر: مسافر حمید لژیون چهارم مسافر مجید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .