English Version
This Site Is Available In English

نظم درون و بیرون

نظم درون و بیرون

جلسه سوم از دوره ‌ پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی ایجنت محترم مسافر ابوالفضل، نگهبانی مسافر منصور ودبیری مسافر مجتبی با دستورجلسه ( نظم و انضباط و احترام)پنج‌شنبه ۲۳اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

 

 

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان ابوالفضل هستم یک مسافر

خداوند بزرگ را شاکرم که به من فرصت داد تا در این جایگاه خدمت کنم.

گاهی چیدمان و نظم بعضی از دستور جلسات بسیار جالب است؛ زیرا ما هم در صور آشکار و هم در صور پنهان معنای این دستور جلسه را یاد می‌گیریم.

ابتدا از قسمت مرزبانی مسافران و همسفران تشکر می‌کنم ؛زیرا تلاش بسیاری می‌کنند تا بهترین خدمت را به شما ارائه دهند؛ همچنین خود نیز از این خدمت ها چیزهای ارزشمندی دریافت می‌کنند.

نظم و انضباط برگرفته از ماه رمضان است؛ زیرا جناب آقای مهندس در ماه رمضان مقدار مواد مصرفی خود را منظم کردند.

در قرآن کریم می‌فرماید: ما نماز را در ساعت مشخصی برای شما تعیین کردیم یعنی حتی نوع عبادت کردن نیز برگرفته از نظم می‌باشد.

الذی خلق فسواها ما خلق کردیم و سپس به آن نظم دادیم.

برای اینکه این دستور جلسه را درک کنیم ابتدا باید معنای نظم انضباط و احترام را بدانیم که آیا ما برای باورهای خود ارزشی قائل هستیم؟

 نظم در زبان انگلیسی به معنای Order است، یعنی هر چیزی باید سر جای خود قرار بگیرد؛ همچنین ما دارای دو نظم درونی و بیرونی هستیم ما در کنگره ۶۰ یاد می‌گیریم که چگونه از نظم بیرونی به نظم درونی برسیم، البته این کار را با منظم کردن کارها و رفتارهای خود تمرین می‌کنیم، به طور مثال اگر به یک تازه وارد نگاه کنیم ابتدا سر و وضعی به هم ریخته دارد و اما بعد از ورود به لژیون کم کم منظم می‌شود.

اگر توجه کنیم متد DSTبه معنای نظم درونی است که اگر تلاش کنیم حتماً از نظم بیرونی به نظم درونی می‌رسیم؛ در نتیجه کسی که به نظم درونی برسد نیازی نیست که به او تذکری بدهند.

انضباط در زبان انگلیسی به معنای دیسیپلین است یعنی کسی که به قوانین و مقررات احترام می‌گذارد. ما در کنگره ۶۰ این قوانین و مقررات را تمرین می‌کنیم، به طور مثال هنگامی که ما سعی می‌کنیم تا قبل از شروع جلسه در شعبه حضور داشته باشیم یاد می‌گیریم که سر کار خود نیز به موقع حضور پیدا کنیم ؛همچنین بتوانیم صفت‌های گذشته را در خود تغییر دهیم اما ما چگونه می‌توانیم صفت‌های گذشته را در خود تغییر دهیم در صورتی که هنوز صفت‌های دوران اعتیاد با ما همراه است، به طور مثال اگر من در اواسط جلسه را ترک می‌کنم تا سیگار بکشم و یا اینکه ته سیگار خود را هنوز روی زمین می‌اندازم، یعنی اینکه من هنوز مسافر نیستم و نتوانستم صفت گذشته را در خودم تغییر دهم.

ما قوانین کنگره ۶۰ را آموخته‌ایم ،یعنی می‌دانیم که قوانین آن چیست به طور مثال در کار یکدیگر تجسس نمی‌کنیم و از به کار بردن الفاظ زشت و ناشایست خودداری می‌کنیم و می‌دانیم که حرمت شکنی ،یعنی ما چیزی که حرام باشد را شکسته‌ایم.

یکی از نشانه های مسافر بودن یک فرد نوع حرف زدن او است، به طور مثال هنگامی که ما روزه می‌گیریم این روزه فقط از لحاظ جسمی نیست؛ بلکه ما در طول روز سعی می‌کنیم از الفاظ ناشایست و غیبت کردن دوری کنیم.

به خاطر داشته باشیم گاهی از نوع کلام و برخورد ما فردی جذب کنگره ۶۰ می‌شود؛ در نتیجه ما باید بدانیم که در کجا قرار داریم و اگر هدف ما ترک اعتیاد است می‌توانیم آن را در کمپ‌های اعتیاد انجام دهیم، اما هدف ما در کنگره ۶۰ درمان اعتیاد است؛ همچنین درمان اعتیاد کوچکترین کاری است که کنگره ۶۰ انجام می‌دهد؛ زیرا ما به کنگره آمده‌ایم تا صفت گذشته خود را تغییر دهیم.

اگر ما توانستیم از قهر به مهر، از ترس به شجاعت، از ظلمت به روشنایی برسیم؛ یعنی توانسته‌ایم صفت گذشته خود را تغییر دهیم.

اگر ادعا داریم که مسافر کنگره ۶۰ هستیم باید در رفتار و کردار خود تغییر ایجاد کنیم؛ زیرا مسافر کنگره ۶۰ با بی‌احترامی با کسی سخن نمی‌گوید ؛همچنین گاهی از حق خود می‌گذرد.

و فرمانبردار بسیار خوبی است.

راهنما زودتر از رهجو می‌آید تا رهجو نظم را درک کند؛ همچنین مرزبان از راهنما زودتر می‌آید تا محیط امنی برای همسفران و تمام مسافران فراهم کند.

توصیه می‌کنم همه عزیزان چندین بار حرمت کنگره ۶۰ را بخوانند و بنویسند تا به آن احترامی که در جامعه مد نظر آنها است برسند.

 

 

 

حضور شهردار محترم گلپایگان و اعضای شورای شهر گلپایگان وگلشهر وریئس آموزش و پرورش وچندی مسعولین شهری گلپایگان و گلشهر  در نمایندگی جواد:

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم 

عکس مرزبان خبری مسافر مجید 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .