English Version
This Site Is Available In English

شاه‌کلید موفقیت

شاه‌کلید موفقیت

جلسه دوازدهم از دوره هشتادوچهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰، نمایندگی آکادمی با استادی راهنما همسفر طلعت، نگهبانی همسفر بهاره و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» در روز سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از خداوند که به من اجازه داد امروز در خدمت شما عزیزان باشم و انرژی و آموزش بگیرم؛ همچنین از ایجنت محترم خانم گلناز، مرزبانان، دبیر و نگهبان بسیار سپاسگزارم.

دستور جلسه این هفته نظم، انضباط و احترام است. احتمالاً من احتیاج دارم به‌صورت خاص روی این سه پارامتر آموزش بیشتری کسب کنم که با این دستور جلسه در این جایگاه قرار گرفتم. نظم یک مسئله بسیار مهم است؛ همان‌طور که می‌دانید آقای مهندس با الهام از ماه مبارک رمضان تصمیم گرفتند مقدار مصرف مواد مخدر خود را منظم کنند. نظم، یکی از ابزارهای راه‌اندازی کنگره۶۰ بود و اکنون ما به برکت آن در این مکان هستیم.

با دقت در کوچک‌ترین جزء هستی تا کهکشان‌ها درمی‌یابیم همه بر اساس نظم بسیار دقیقی در حال کار کردن هستند. از بین رفتن نظم، باعث اختلال در هر سیستمی می‌شود. وقتی نظم یک سلول از بین برود، تبدیل به سلول سرطانی و بیمار می‌شود. نظم، یکی از اصول مهم همه ادیان است؛ مانند تعداد روزهای روزه‌داری یا ساعاتی که برای نمازخواندن در دین اسلام مشخص شده است.

آقای مهندس در سی‌دی زمان می‌فرمایند: «ما در این بعد، نظم را تمرین می‌کنیم. این کار به ما انضباطی می‌دهد که در جهان دیگر بسیار مفید خواهد بود؛ زیرا در بعد دیگر هر شخص، ساعت خودش می‌شود». استاد ایشان هنگام توضیح این مطلب می‌فرمایند: «من در دوره حیات، این مسئله را جدی نمی‌گرفتم؛ ولی به‌هرحال انجام می‌دادم. وقتی وارد بُعد بعدی شدم به اهمیت این قضیه پی بردم».

این مطلب به ما می‌آموزد که ممکن است انسان علت خیلی چیزها را نداند؛ اما به احترام و ایمانی که به استاد خود دارد، باید فرمان‌های او را انجام دهد. کلید اصلی همه دستاوردهای کنگره، نظم است؛ مانند نظم در غذا خوردن یا سفر DST.

نکته دیگر این است که زمان و قوانین، پایه‌های نظم هستند. قانون‌گذار، قوانین را به ما می‌دهد و زمان را باید خودمان رعایت کنیم. در هیچ سیستمی قوانین به‌تنهایی عامل ایجاد امنیت و آرامش نیستند؛ به‌طور مثال سخت‌ترین قوانین در زندان‌ها اجرا می‌شود؛ اما لزوماً برقراری احساس امنیت و آرامش را به همراه ندارد که دلیل آن عدم آموزش صحیح افراد است.

انسان‌ها باید طبق یک سری قوانین و نظم، به حرمت‌ها عمل کنند. در کنگره دو مدل نوشتار متفاوت داریم، یکی قوانین و دیگری حرمت‌ها است. حرمت‌ها، نکاتی است که اعضاء باید رعایت کنند تا در کنار آن نظم، آرامش و امنیت ایجاد شود. هر شخص در درجه اول باید حرمت خودش را نگه دارد؛ یعنی باید دیوارش بلند باشد و در هر جا راز خودش را فاش نکند.

باراک اوباما در زمان ریاست جمهوری خودش به دیدار بچه‌های یک مدرسه رفت. ایشان در رابطه با فضای مجازی که هنوز به گستردگی امروز نبود ‌گفت: «طوری از فضای مجازی استفاده کنید که اگر روزی شما رئیس‌جمهور شدید دچار مشکل نشوید». اکثر ما تصویر خود را در فضای مجازی منتشر می‌کنیم و با این کار به خودمان ضربه می‌زنیم. حفظ حریم خود در اجتماع بسیار مهم است. انسان باید مراقب گفتارش نیز باشد. تا زمانی که به دیگران اطلاعات ندهیم چگونه می‌توانند درباره مسائل ما آگاهی به دست بیاورند؟ مسئله خیلی روشن است، بیشتر اطلاعاتی که دیگران از ما دارند خودمان به آنها داده‌ایم.

نکته دیگر این است که برای دیگران چه حرمتی قائل هستیم؟ آقای مهندس به کلمه حجرات؛ یعنی یک حریم امن، اشاره می‌فرمایند. ما می‌توانیم با عدم قضاوت، سرزنش نکردن و نپرسیدن سؤالات شخصی، حرمت خود و دیگران را حفظ کنیم. در کنار این‌ موارد نظم و انضباط هم باید وجود داشته باشد تا یک فضای امن مانند کنگره به وجود بیاید و انسان‌ها در کنار هم آموزش گرفته، احیاء شوند و حال خوب را تجربه کنند.

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر اسرین (لژیون بیست‌وسوم)

مرحله ۳۰ سی‌دی همسفر لیلا، همسفر زری، همسفر ریحانه رهجویان راهنما همسفر شادی (لژیون بیست‌وچهارم)

آغاز فصلی نو در کنار درخت کنگره۶۰ به همراه سفره هفت‌سین محبت در نمایندگی آکادمی

آماده کردن افطاری در ماه مبارک رمضان در نمایندگی آکادمی

تایپیست: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر پروین (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر بهجت (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی آکادمی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .