English Version
This Site Is Available In English

باید به دنبال دانشی باشیم که موجب رشد و تعالی ما شود

باید به دنبال دانشی باشیم که موجب رشد و تعالی ما شود

جناب مهندس سخنانشان را با کلامی محبت‌آمیز آغاز کردند و فرمودند: آنچه باور است، محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است. محبت به لمس و بیان نیست. سپس توضیح دادند که باور به‌تنهایی ارزشی ندارد؛ چراکه اگر من باور داشته باشم که دروغ گفتن بد است؛ اما همچنان دروغ بگویم اگر بدانم غیبت نادرست است؛ اما باز غیبت کنم یا اگر معتقد باشم که باید به طبیعت احترام گذاشت؛ اما جنگل‌ها را آلوده کنم و زباله در معابر بریزم این باور هیچ ارزشی نخواهد داشت. باور زمانی ارزشمند می‌شود که مثلث باور، انجام باور، و ارزش را برای خودمان ترسیم کنیم.

در ادامه ایشان دربارهٔ روابط فامیلی و خواهربرادری تأکید کردند که تاحدامکان از معامله با آشنایان خودداری کنید تا این روابط مستحکم باقی بمانند. اما اگر معامله‌ای انجام می‌دهید باید به عواملی مانند هدف، چشم‌انداز، تقسیم کار، اعتماد و بسیاری مسائل دیگر توجه کنید. برای مثال، در شراکت گاهی گفته می‌شود: پول از من کار از تو، اما پول را نمی‌توان با کار مقایسه کرد. همچنین بیان کردند که انسان بدون برنامه‌ریزی و تفکر مشکلاتی برای خود ایجاد می‌کند اما اگر در صراط مستقیم باشد، از هیچ‌چیزی هراسی نخواهد داشت.

در جهان فیزیکی باید جسم خود را پرورش دهیم زیرا در غیر این صورت متلاشی خواهد شد. در همین راستا مفهوم نگهبان مطرح شد که به معنای حفاظت و ساختن است. انسان باید نگهبان جسم، روح و روان خود باشد و در مسیر ساختن و یافتن خود گام بردارد. اگر بتوانیم خود را بسازیم به آرامش خواهیم رسید و می‌توانیم این آرامش را به دیگران نیز منتقل کنیم اما پس از ساختن باید باقدرت تفکر به دانسته‌های خود بیفزاییم، البته گاهی چیزهایی می‌دانیم که هیچ سودی برایمان ندارند؛ بنابراین باید به دنبال دانشی باشیم که موجب رشد و تعالی ما شود.

در ادامه به این باور نادرست اشاره شد که پول و مادیات در مقابل معنویات قرار دارند و فقط معنویات اهمیت دارند، اما حقیقت این است که مادیات نیز در جای خود بسیار مهم‌ هستند. جناب مهندس در این باره مثالی زدند: یک کاروان که قصد حرکت دارد باید به فکر بازگشت از سفر، تأمین خوراک انسان‌ها و شترها و حتی وجود راهزنان احتمالی باشد. این مثال نشان می‌دهد که مادیات نقش بسیار مهمی در زندگی دارند اگر انسان از لحاظ مالی تأمین باشد می‌تواند ببخشد.

ایشان همچنین تأکید کردند که اگر انسان بخواهد با هر سختی و رنجی میدان را ترک کند و عقب‌نشینی کند دقیقاً همان چیزی را انجام داده که فرماندهٔ مقابل آرزو دارد؛ بنابراین نباید از سختی‌ها ترسید بلکه باید باشهامت در دل آن‌ها گام نهاد. نکتهٔ مهم دیگری که در این سی‌دی مطرح شد میزان کردن جسم و روان بود. جسم و روان همانند سوار و سوارکار هستند که برای ادامهٔ مسیر هر دو باید سالم و متعادل باشند.

نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر شیدا (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فریبا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر مونا دبیر سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .