English Version
This Site Is Available In English

لژیون سردار کاشت بذر نیکویی است

لژیون سردار کاشت بذر نیکویی است

دومین جلسه از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران نمایندگی دلیجان با استادی همسفر پریسا، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه"درختکاری" روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سپاس‌گزارم که مسئولیت استادی این جلسه را به من سپردند. همچنین فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک می‌گویم. ان‌شاءالله بتوانیم بهره کافی از این ماه پربرکت ببریم.دستور جلسه امروز درخت‌کاری است. در کنار آن جلسه لژیون سردار نیز برگزار شد. می‌توان گفت که درخت‌کاری نمادی از تمامی اعمال نیک است. زمانی که فردی عضو لژیون سردار می‌شود، در واقع بذر یک عمل خیر را می‌کارد. چه خوب است که این بذرها با نیّت نیکو کاشته شوند؛ زیرا قطعاً نتیجه‌ای پربار خواهند داشت.
وقتی درختی می‌کاریم قطعا نیازمند مراقبت است. این موضوع در مورد لژیون سردار نیز صدق می‌کند. فردی که عضو این لژیون می‌شود؛ باید نسبت به آن آگاهی کسب کند و در جلسات ماهیانه لژیون شرکت کند و از آموزش‌هایی که دریافت می‌کند، در زندگی شخصی خود بهره ببرد. درخت‌کاری به‌ عنوان یکی از موضوعات مهم این جلسه انتخاب شده است؛ زیرا ریشه در خودسازی دارد. همان‌طور که یک فرد در مسیر رهایی باید ابتدا درون خود را آباد کند "با پالایش روح و شرکت در جلسات "سپس می‌تواند بیرون خود را نیز سر و سامان دهد.

آقای مهندس دژاکام نیز این موضوع را مورد تأکید قرار داده‌اند و در حال حاضر این برنامه ویژه مسافران اجرا می‌شود، اما امیدواریم شرایطی فراهم شود که همه بتوانند در این امر مشارکت کنند. درخت‌کاری می‌تواند بخشی از جبران خسارت باشد که در وادی هشتم به آن اشاره شده است. هر فردی که سفری را آغاز می‌کند، پس از رهایی باید به جبران خسارت‌هایی که به خود، خانواده و محیط زیست وارد کرده  بپردازد. یکی از راه‌های جبران خسارت کاشت سالانه حداقل یک درخت است.

به این ترتیب فرد می‌تواند بخشی از آسیب‌هایی را که ناخواسته به طبیعت وارد کرده جبران کند. اهمیت درخت به‌اندازه ریه‌های انسان است. درختان دی‌اکسیدکربن را جذب و اکسیژن تولید می‌کنند و ما بدون آن‌ها قادر به تنفس نخواهیم بود. بنابراین درخت‌کاری تنها به کاشت آن ختم نمی‌شود، بلکه نگهداری و مراقبت از آن نیز بسیار مهم است. فردی که درختی می‌کارد؛ باید مسئولیت مراقبت آن را بر عهده بگیرد و به موقع آن را آبیاری کند و در برابر آسیب‌های احتمالی آن را حفظ کند.

مثالی از این اهمیت را یکی از مسافران بیان کرد. او گفت که در محوطه آپارتمان خود درختی کاشته بود؛ اما به دلیل بی‌توجهی بچه‌ها هنگام بازی آن را تخریب کردند. این نشان می‌دهد که نگهداری از درخت به‌ اندازه کاشت آن اهمیت دارد. همچنین، باید آگاهی داشته باشیم که چه درختی می‌کاریم. برخی درختان نه‌تنها مفید نیستند بلکه ضرر هم دارند. یکی از پروژه‌های موفق در این زمینه طرح مقابله با بیابان‌زایی در اصفهان بود که در آن به‌جای نهال، از کاشت دانه‌ استفاده کردند.

دانه‌ها نسبت به نهال‌ها مقاوم‌تر هستند و به آبیاری کمتری نیاز دارند. یکی از درختانی که به‌ تازگی با آن آشنا شدم، درخت اسکوپاریا است. این درخت، علاوه بر زیبایی دارای میوه‌ای با خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است. سپاسگزارم که به صحبت‌های من گوش دادید.

 

تایپ: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
عکاسی: مرزبان همسفر مینا
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی دلیجان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .