English Version
This Site Is Available In English

درختکاری به معنای زایش مجدد است

درختکاری به معنای زایش مجدد است

چهارمین جلسه از دور چهلم کارگاه های آموزشی کنگره 60 نمایندگی صالحی به استادی مسافر مرتضی و نگهبانی مسافر محمدرضا و دبیری مسافر وحید با دستور جلسه درختکاری در روز چهارشنبه 15 اسفند ماه 1403 ساعت 16:30 آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که امروز در این جایگاه قرار گرفتم که بتوانم از شما عزیزان آموزش بگیرم و مجدد خدا را شاکر هستم که وارد کنگره ۶۰ شدم، خدا را شکر می‌کنم که قدمم محکم بود و توانستم  این جایگاه را تجربه کنم و یک پله خود را ارتقا دادم، تا بتوانم شما عزیزان را رو در رو ببینم و یک شکر بزرگتر دارم راجع به اینکه تا قبل از ورود به کنگره ۶۰  بهانه‌های مختلف را پیدا می‌کردم تا شاید جایگاه‌های مختلف را امتحان کنم. اما تمام آنها به شکل یک بهانه بود.
بهانه پیدا می‌کردم برای راه گریز، بهانه پیدا می‌کردم تا در یک جمعی قرار بگیرم که همبازی من بودند. اما الان یاد گرفته‌ام که بهانه‌ها در کنگره ۶۰ رنگ و لعاب دیگری دارند و مفهوم و معانی دیگری پیدا می‌کنند، بهانه‌ها همان دستور جلسه‌ها هستند که هر چند وقت یکبار به من هشدارمیدهند تا چیزهای کوچکی که در زندگی از یاد برده بودم، بتوانم با آموزش‌های صحیح‌و با راه درست‌تر آنها را به نوعی هم امتحان بکنم و هم درست‌تر قدم بردارم.
همیشه فکر می‌کردم چرا راجع به دستورجلسه هر هفته جناب آقای مهندس بهانه‌ای را گذاشتند. برای من همیشه حتی هنگامی که در لژیون مشارکت می‌کنم چرا مهم است تا اینکه معنا و مفهوم دستور جلسه را بدانم

چرا برای ما مطالبی را به عنوان دستور جلسه می‌گذارند و هر هفته در یک معنا.
دستور جلسه در رابطه با درختکاری است در روزهای دیگر اساتید و بزرگان در رابطه با فواید درختکاری صحبت کرده‌اند و در رابطه با مضرات زیان رساندن به طبیعت فرمایش کرده اند. برای من مسافری که در سفر دوم قرار گرفته است درختکاری به معنای زایش مجدد است، من دفعه اولی که دستور جلسه درختکاری بود در اواخر سفرم اولم قرار داشتم خیلی دوست داشتم هرچند اگر نتوانستم در این درختکاری شرکت کنم سعی خواهم کرد طبق آموزش‌هایی که دیده‌ام رفتار کنم .
یک چیز بسیار مهم که در رابطه با درختکاری در این هفته به آن فکر می‌کردم که درخت نمونه بارز زایش در طبیعت است هر درخت فارغ از اینکه میوه‌ای داشته باشد یا گلی داشته باشد یا سایه‌ای زیبا یا برگی آنچنانی داشته باشد، در ابتدا به ساکن زایش را خلق کرده است برای نسل بعدی خودش برای منی چون مرتضی زمانی که به کنگره ۶۰ پای گذاشتم فردی بودم که مرا به عنوان معتاد می‌شناختند، فردی بودم که به واسطه استفاده از ضد ارزش‌ها یا مصرف آنتی ایکس‌ها دلیلی بود بر آنکه خیلی از چیزها را با چشمی غبار آلود ببینم.
در وهله اول درختکاری در کنگره ۶۰ به من آموخت قادر هستم از خویش انسانی جدید بسازم، من باید بتوانم از یک جای سفر به بعد برادران هم لژونی خود را همیشه می‌گویم به کنگره فقط به چشم درمان نگاه نکنید و از خودمان آدمی جدید بسازیم. برای من بسیار سخت است که گمان کنم که در زندگی قبلی فقط به دنبال ضد ارزش بودم،اما آموزش‌هایی که در طول سفر توانستم بگیرم مثل تزکیه و پالایش بود، مانند هرس کردن یک باغبان بود و باعث شد که من از نهالی که تبدیل شده بود به درختی که تمام اندام‌ها و اجزاش را سموم و آفت‌ها گرفته بودند، یک سمت آن خشک شده بود و یا حتی یک سمت آن ریشه اش بیرون زده بود یک سمت آن برگ نمی‌داد و سمت دیگر آن هیچ زایشی نداشت به آنچه هستم تبدیل شوم .خدا را شکر می‌کنم که اینجا قرار گرفتم و آموزش گرفتم با کمی و بسیاری هر آنچه که هست این راه را انتخاب کنم و بتوانم در سفر دومم بیشترراه ارزشها را بپیمایم.

تایپ و ویرایش خبر : مسافر سعید لژیون نهم

عکس : مسافر فرهاد لژیون نهم 

مرزبان خبری : مسافر احمد 

مرزبان کشیک :مسافر داود 

اسفند ماه 1403 

شعبه صالحی (تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .