English Version
This Site Is Available In English

لبخند زمین

لبخند زمین

جلسه یازدهم از دوره هشتادوچهارم کارگاه‌های آموزشی همسفران کنگره۶۰، نمایندگی آکادمی با استادی همسفر هانیه، نگهبانی همسفر بهاره و دبیری همسفر زهره با دستور جلسه «درختکاری» در روز سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا از نگهبان و دبیر جلسه، ایجنت محترم شعبه، مرزبانان و راهنمای خودم خانم نرگس تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. بااحترام به دستور جلسه، انتشار مقاله متاستاز سرطان سینه و حلول ماه مبارک رمضان که ماه بندگی و دلدادگی است را به آقای مهندس، خانواده محترمشان و تمام اعضاء کنگره۶۰ تبریک عرض می‌کنم.

در وادی دوازدهم از اهمیت درختکاری صحبت می‌شود. یکی از راه‌های جبران خسارت که شخص به‌واسطه مصرف مواد مخدر به خود و طبیعت وارد کرده، کاشتن درخت است که می‌توان از این طریق به طبیعت و آیندگان کمک کرد. اردوی درختکاری از سال ۱۳۹۱ در هیدج آغاز شد. آقای مهندس می‌فرمایند: «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما می‌کاریم تا دیگران بخورند».

کاشتن درخت به ما یادآوری می‌کند که برای رسیدن به خواسته‌هایمان نیاز به زمان‌ داریم. برای هر هدف باید سه پارامتر زمان، صبر و حرکت را در نظر بگیریم؛ مانند درخت که نیاز به رسیدگی و زمان لازم دارد تا تنومند و پربار شود. در کنگره به شکرانه رهایی از بند اعتیاد و تاریکی‌ها درخت می‌کاریم و از آن مراقبت می‌کنیم. درختان، مانند ریه شهر هستند که با تولید اکسیژن و کاهش آلودگی هوا، کمک بسیاری به سلامت انسان می‌کنند.

در مکان‌هایی که درختان زیادی وجود دارد، بارندگی هم بیشتر است. کاشت هر درخت باعث لبخند زمین و آسمان می‌شود و این امر پیوند انسان با طبیعت را محکم‌تر می‌کند. زمانی که درختی را می‌کاریم، این فرصت را به افراد می‌دهیم تا از سایه و میوه آن استفاده کنند که این حرکت از نظر معنوی ثواب محسوب می‌شود. رسول اکرم می‌فرمایند: «به سبزه نگریستن، بینایی را افزون می‌کند». آقای مهندس کنگره۶۰ را به درخت تنومند تشبیه کردند که ریشه آن بنیان کنگره، تنه درخت دیده‌بانان، شاخه‌های آن خدمتگزاران و تازه‌‌واردین شکوفه‌های درخت هستند.

من هر زمان که احساس ناامیدی می‌کنم، به گل و گیاهان رسیدگی کرده و خیلی زود از این حالت خارج می‌شوم. طبیعت و گیاهان به‌خصوص شکوفه‌ها به من امید می‌دهند. استاد امین می‌فرمایند: «بوییدن گل‌ها توصیف ناشدنی است. زمانی که گلی را بو می‌کنیم مواد شبه افیونی در بدن ما ترشح می‌شود».

به نظر من گیاهان مانند کودکان و نوزادان هستند که توانایی درخواست ندارند. زمانی که به گیاهان رسیدگی می‌کنیم، شاهد رشد لحظه‌به‌لحظه آن‌ها هستیم و حس بسیار خوبی داریم. مسافران ما قبل از ورود به کنگره مانند درختان خشکیده بودند، زمانی که به این‌ مکان آمدند شروع به سبز شدن کردند. دقیقاً مانند یک نهال که در فصل بهار همه‌چیز را از نو ‌شروع می‌کند.

معرفی قبول‌شدگان داخلی همسفران خانم در آزمون راهنمایی کنگره۶۰, نمایندگی آکادمی تهران (مردادماه ۱۴۰۳) 

راهنمایان DST

راهنمایان تازه‌‌‌واردین

  رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر مینا، همسفر ملیکا و همسفر مریم رهجویان راهنما همسفر نرگس (لژیون پانزدهم)

آماده کردن اولین افطاری ماه مبارک رمضان در شعبه آکادمی

ویرایش و ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهجت (لژیون ششم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر بهجت (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی آکادمی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .